Kašle - nemůže spát

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
891
16.2.12 21:09

SOS Kašle - nemůže spát

Ahoj, 15měsíční dcera přes den občas kašlala, ale celkem to ještě šlo. Teď šla v 19:30 spát a od té doby neustále kašle, nemůže spát, i když je hodně unavená. V 19:00 jsem dala Stoptussin, na topení má mokré ručníky. Postýlku vyvýšenou na knihách na straně u hlavy. Co ještě? Prosím pomozte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7251
16.2.12 21:11

Určitě bych dala čtvrtku až půlku Dithiademu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
16.2.12 21:15

Aha, to i doma mám. A k čemu je do dobré? Myslela jsem, že je to na alergickou reakci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.2.12 21:17

Noční kašel tlumí taky fenistil nebo zodac kapky a chce to čerstvý vzduch, ono je to tím jak leží tak jí to hodně dráždí, máme podobný problém s malou, zatím dávám sinecod kapky proti kašli, není zatím tak hrozný ten kašel.Hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.2.12 21:17

Je na celkove zklidneni organismu…

Ja otviram okno - cerstvy vztuh na nas pusobi a potom davam termofor na plice (takovemu miminku bych dala treba nahratou plenu, nebo ten termofor do pleny obalila) na nas jednoznacne zabira!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
16.2.12 21:18

Napsala mi ho dr pro jistotu, dává se na zklidnění při dráždivém kašli-především na noc.Půlka prášku se rozdrtí a smíchá s pitím třeba na lžičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XW
16.2.12 21:23

od paní doktorky jsme měli Zyrtec (od roku už může) a to pět kapek ráno a večer a na noc jsme dávali spiropent. A musím říci, že se druhý den dcera nedusila, první noc jsme holt museli nějak přežít, ale stoptusin nám nepomohl :nevim: když se v noci takto dávila :zed:

• Citovat
  • Upravit
3513
16.2.12 21:24

já už bych od zítřka dávala Stoptusin jenom přes den max. do 17.00 hodiny a pak bych dala na noc Ditustat.
Stoptusin je kombinovaný lék současně na tlumení kašle a na vykašlávání a někomu to na noc nemusí sednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
16.2.12 21:41

Děkuju za rady.
Snad to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
16.2.12 21:55

Tohle mame doma taky vecne. Vzdycky pomuze chladny vzduch. Takze ji obleknu, dam cepici a otevru okno - bydlime tedy na vesnici. Pak jsme taky davali na lzicce med. Ale to az kdyz byla starsi. Ale okno pomohlo vzdycky. Preji klidnou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
16.2.12 22:24

mně takhle kašle jak mladší, tak se přidává i starší. Promazávám je „psím sádlem“, starší má míchané kapky z lékárny, mladší dávám homeosirup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
17.2.12 09:45

Rozarka ted takhle taky kaslala, pres den celkem OK, ale v noci nemohla spat, tak jsem ji udelala olejovy zabal a spi naprosto klidne bez jedineho zakaslani
na panvi rozehreju olej, ten naliju na vatu nebo vlozku, dam na prsa, na to prilozim igelit a zavazu do satku a do postele, delam ho na noc a spi v tom az do rana
zkousim to nejdriv na sobe, abych ji nahodou nespalila a fakt to neskutecne funguje ;)

• Citovat
  • Upravit
121
27.11.13 13:54

Ahoj,
obnovuji tuto diskuzi, protože má dcera - 20 měsíců - má stejný problém.
Přes den občas zakucká, ale není to nic hrozného. Jakmile je v postýlce a má spát, spustí takový kašel, který ji za chvíli vzbudí. Je to dráždivý kašel bez hlenů. Připadá mi, že dithiaden a jiné uklidňující prášky jsou pro ni příliš silné. Nemáte někdo radu, jak si s tím poradit. (homeopatikům taky příliš nevěřím).
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+