Kopřivka u dětí

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
102
15.2.12 19:57

kopřivka u dětí

Dobrý den. Prosím o radu už jsem zoufalá. Mám tří měsíční holčičku, které se objevily červené fleky po tělíčku.Vypadá to jako když se spálí kopřivou.Vždycky se to někde ukáže a pak zase zmizí a ukáže na jiném místě, chudinka to má někdy v obličeji. Volala jsem doktorovi a ten mi řekl, že to vypadá na kopřivku a ta se neléčí.Nemáte někdo zkušenosti jak to máme vyléčit.Poraďte mi prosím. Děkuji Vám všem :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lightsun
15.2.12 20:02

Ahoj,
pokud máš doma Fenistil kapky, tak jí je dej, mrkni do letáku, tuším 3×denně 5- 6 kapek, ale možná bude stačit jednorázové podání.
Jak dlouho to má? A netušíš po čem? Kojená? Cos jedla?, Počítám že krom mléka neměla nic jiného? Nějaká změna v prášku na praní? apod..

• Citovat
  • Upravit
179
15.2.12 20:03

ahoj, já jsem jako malá trpěla na kopřivku (někdy jsem si to rozškrábala až do krve a chytla do toho infekci :roll: takže pak od Mudry antibiotické masti)
vím, že jsem to měla jako reakci na kyselé… takže jsem musela vypustit kyselé jídlo (zavařované okurky, zelí, …), zmizelo to a od té doby nic (teď je mi 20)
zkusila bych asi vyměnit prací prášky, aviváž, cokoli, co by mohlo způsobovat malé alergii ;)
ať jste brzo zdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
15.2.12 20:35

a nemuže to být přehřátím? Když chodíte ven, není moc oblečená? Měli jsme to v létě a i třeba na tvářičkách, kde se určitě nepotil. Dr doporučila leniens mas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
15.2.12 21:04

ahoj má to 4 den.Už radši ani prášek nepoužívám a jím pořád stejně.To může být toho tolik?To se snad nedá ani zjistit.....Pořád mi fňuká.Děkuji a rady moooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
15.2.12 21:06

teď v těch mrazech nechodíme.mast si zítra koupím děkuji. Není ohrožena na životě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.2.12 21:12

Můj syn měl nedávno kopřivku, snědl kousek pomeranče a do hodiny se strašně osypal, svědilo ho to, škrábal se. Na radu lékaře jsem ho natřela fenistilem, do rána byl v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.2.12 21:13

Pokud kojíš, je to z jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
15.2.12 21:19

Můj syn taky měl kopřivku, když mu byl asi rok. Nedělali jsme ani nejedli nic neobvyklého a po odpoledním spánku se probudil s fleky po celém těle, které se zvětšovaly a slévaly se dohoromady, pak je měl skoro po celém těle. Dostali jsme čípek a fenistilové kapičky a za pár hodin už nebylo vidět nic. Zkus ten fenistil a když nezabere porad se ještě s doktrorkou, popřípadě zajdi na kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
15.2.12 21:20

ano jen kojím.Mám doma fenistil a múže to takovej prcek tříměsíční?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
15.2.12 22:11
MoncaBre píše:
teď v těch mrazech nechodíme.mast si zítra koupím děkuji. Není ohrožena na životě?

jasně že ne :palec: Klidě bych k doktorovi i zašla, pro klid na duši :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
15.2.12 22:19

Moc Vám všem děkuji za rady a přeji hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.2.12 23:16
MoncaBre píše:
ano jen kojím.Mám doma fenistil a múže to takovej prcek tříměsíční?

náš malej bere kapky fenistil od 6 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.2.14 17:48

kopřivka

Ahoj,
prosím moc o pomoc, jsem už zoufalá, malému, jsou mu dva roky se před 6 dny objevil flek - růžový s červenými okraji na zádech, další den měl již fleky po celém těle tak jsme skončili na pohotovosti Mudr. řekla, že se jedná o kopřivku a dala nám fenistil, ten nezabíral a když další den měl obrovské slité fleky po celém těle skončili jsme na kortikoidové injekci - ta zabrala, ovšem další den vypadal uplně stejně tak jsme byli odesáni na alergologii, kde jsme dostali Zyrtec, ten taky neučinkoval, takže jsme dnes opět na kortikoidových čípcích - bereme půlku zatím to zabírá ale mám strach co zítra a hlavně se bojím těch kortikoidů, ve dvou letech je to hrozné, nikdy předtím se nám nic podobného nestalo, jíme pořád stejně, prášek na praní taky stejný, je to prý pravděpodobně alergie na potraviny, mám strach, aby se nejednalo o lepek, nebo kravskou bílkovinu, když se nám vyrážka vrátí - jdeme v po na vyšetření krve, držíme ještě přísnou dietu, nesmí skoro nic kromě rohlíků a vařené zeleniny a masa. napište prosím, zda se to Vám to taky někomu přihodilo. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.4.14 17:12

Ahojky

Synovi 5 se objevily oteklé zarudlé svědivé pupínky, jako by spadl do kopřiv. Trápí jej to úž asi 3 týdny. Týden užíval zodak, min. středu jsem vysadila(máme jít za týden na alergologii) a v pátek se opět osypal, tak jsem podala dithiaden, po něm se mi osype vždy v odpoledních hodinách. Už má dietku, bez zeleniny, ovoce, kyselých jídel, marmelád a medu, pije černý čaj. Hodně mě to znepokojuje. Svědí jej dlaně, prsty na nohou, otékají mu pupínky na bříšku, stehnech pod bradou…chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí