SOS - spolkla antikoncepční pilulku !

41
31.1.07 13:13

SOS - spolkla antikoncepční pilulku !

ahojky prosím o radu, moje šikovná dcerka mi v nestřeženém okamžiku vyhrabala z kabelky antikoncepční pilulky (marvelon), byla to chvilička, ale vidím, že v balení 1 pilulka chybí, hledala jsem jí, ale nenašla, takže jí pravděpodobně asi slupla - myslíte, že mám je na pohotovost? Je to už půl hodinky a nic na ní nepozoruju, chová se normálně.
Jen prosím žádné vyčitky, sama si to vyčítám, jak jsem nepozorná neschopná matka.
 děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2901
31.1.07 13:19

Ahoj,
podle mně je to v pohodě, ty dávky hormonu jsou nizoučké a jestli spolkla jenom jednu, tak bych pro klid duše zavolala k dětskému doktorovi nebo na toxikologii … ale fakt myslím, že se není čeho bát! (mrkni co píšou na letáčku k těm pilulkám, většinou tam je uvedeno, co máš dělat, jestliže dojde ke spolknutí pilulky děckem…)

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vvv
1364
31.1.07 13:20

No já bych asi na tvém místě nejdřív zavolala našemu pediatrovi, popř. na dětské oddělení do nemocnice a podle toho, co by mi řekli, bych se rozhodla.
 Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
31.1.07 13:28

Já bych taky určitě volala doktorce. Napiš, jak to dopadlo, ale myslím, že to bude určitě v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
31.1.07 14:06

Asi ti neporadím, ale jedno je jisté - babička z tebe určitě nebude ! :D

Strašně se omlouvám, ale tak nějak mě to prostě napadlo a pobavilo. :oops:

Tak at to je v pohode Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
31.1.07 14:30

Bubino, napadlo mě to samé :lol:

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
31.1.07 14:34

Baghiro, tak to se mi ulevilo, nechtěla jsem být za úchyláka sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
31.1.07 14:41

holky děkuju, tak jsem volala pediatričce - prý by mohla zvracet a bolet jí hlava, mám jí sledovat a kdyby se mi něco nezdálo tak jet na pohotovost.

Malá vypadá zatím, že je úplně v pohodě a tak to snad bude opravdu dobré. A já samozřejmě dostala přednášku pro nezodpovědné matky jak mají léky být mimo dosah batolat atd. Dobře mi tak :-)

Jednou jí budu vyprávět jak s antikoncepcí začala už po prvních narozeninách :-)

Ještě jednou díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
31.1.07 14:51

Je fakt, že si to někdy vůbec neuvědomíš. Já nosím v kabelce Ibalgin a nějak mi nedošlo, že se Adula naučil otvírat zipy. Kabelku jsem měla zavřenou na zip, ale prostě mě to nenapadlo, že to otevře. No a najednou koukám a on si hraje s tím platíčkem. Naštěstí bylo plné. Teď už si na to dávám taky pozor. Ale prostě jsou situace, kdy Tě to vůbec nenapadne. A můžou všude psát, jak uchovávat léky a tak.

Jinak jsem ráda, že to je OK. Budete historku (teď už) k pousmání:)

Evča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
31.1.07 16:52

Ahoj,
kamarádce jednou snědla holčička asi půl platíčka, k doktorovi tenkrát jeli, ale nic se nedělo, jen je upozornili, že by jí mohli trochu natéct prsíčka, ale ani to se nestalo. Jen kamarádce chyběly ty pilule :lol:
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect