Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jelikož je tu hodně maminek které už si ví rady, tak potřebuji pomoc s mým „problémem“
![]()
Je mi 14 a jsem teď (2017/18) v 8.třídě.
Asi koncem května jsem si koupila v Pepco dvoje obyčejný bílý a šedý tanga bez krajek nic takovýho. No a moje kamarádka taky a já je úplně miluju
jsou pohodlný a nejdou vidět
no a nevím jak o tom říct mamce… Normálně se s ní bavím i o menstruaci atd… Ona tanga nenosí takže nevím jak…
No a jak si je moje kamarádka koupila tak jí je mamka našla a zeptala se jí „Proč je nenosíš?“
Moje mamka má tu kamarádku Barču hrozně ráda a tak mě napadlo že bych si koupila triko a ty tanga tam jakože dala do tašky a dělala bych že jsem si je koupila že mi je Barča doporučuje a že jí to mamka dovolila a holkám ze třídy taky a nosím to pod kalhotama, nikde je neukazuju a nosím o pro sebe
Pokud je to špatný argument, tak mi napište další návrh
díky
Příspěvek upraven 31.08.17 v 23:45
Normálně je nos, uvidíš reakci maminky, když se bude ptát, řekneš že jsi to chtěla zkusit, a zjistila jsi že ti to vyhovuje, myslím, že se nebude zlobit, ba naopak bude ráda, že sis koupila něco, co ti nebude doma jen ležet ve skříni ![]()
@onajeblond zkusím
díky
a mám je dát normálně do koše se spinavým prádlem na praní?
@Karolína F. Klidně je dej do koše na prádlo, až se mamka zeptá, řekni jí, že jsi je chtěla vyzkoušet a je ti to pohodlné. Bude to v pohodě ![]()
Úplně se vidím před 20 lety
Já to tehdy vyřešila hned. Normálně jsem je vytáhla na stůl, že jsme si s kámoškou koupily za dvácu tanga, když to všechny teď nosí, že chceme taky… Mamka jen protočila oči, ale dál se nic neřešilo a v šatníku byly zařazeny.
Moje mama to taky nijak neresila, nosila jsem tanga asi do 18-20, nez jsem zjistila ze bombardaky jsou superpohodlny
Normalne je mamce ukaz, pokud to neni zadny eroticky pradylko s krajkama, ale obyc spodarky, tak na tom preci neni nic spatnyho.
No, osobne bych z toho u holky odvazana nebyla, protoze ze zdravotne-hygienickych duvodu tanga moc vhodna nejsou. Ale kdyby na tom dospívající dcera trvala…
Nosily sme je vsechny. Neni na tom nic divnyho. Ja jsem mamce rekla ze chci koupit tanga a bylo. Dokonce je semnou nakupovala. O jinych vecech jsem s ni mluvit nechtela, stydela jsem se, ale tangace jsem nepovazovala za nic choulostivyho ![]()
@Karolína F. píše:
@onajeblond zkusímdíky
a mám je dát normálně do koše se spinavým prádlem na praní?
jo, normálně do koše ![]()
Taky se tak vidím jak před x lety. Já si je jeden čas dokonce prala sama
jsem se styděla ![]()