SOS zrušení svatebni hostiny

Anonymní
9.7.21 22:29

SOS zrušení svatebni hostiny

Ahoj, resim obr problém.

Dneska nam oznámili ve vesnici, kde se chceme brat, ze nemuzou nakonec pronajmout peostory na hostinu, co jsme meli mit v kulturnim dome :(!!! Mesic pred nasim terminem! Vse domluvené, nic naštěstí placene dopredu, kvetiny, catering,… Prsteny, saty, vlastne vsechno mame. Nejbližší salony/prostory/sklioky v miste k pronajmuti hostiny plny :(.

Muj dotaz zni, presunout opet svatbu na dalsi rok? :( Nebo vysvetlit pribuznym co se stalo, a vzit se proste jen svedky. Radi bysme to za sebou uz letos a nechceme to zas odkladat. Jenze, par pozvanek uz sme stihli bohužel odeslat. Svatba mela byt pro 45hostu. (coz si ani nejsem jista jak je to zas od 9.7. S coronou :()

Dekuji za rady… :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.7.21 22:43

Ja byt Vami, tak to neodkladam. Znama se brala nedavno z obr svatby udelala svatbu pro cca 12 lidi v centru Prahy. Odkud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2771
9.7.21 22:43

To jsou dobry. Kde a kdy konkretne jste to meli mit? Treba nekdo poradi. Obcas nekdo svatbu zrusi… Byt tebou tak obvolavam a proste to udelame, i kdyby v restauraci, nekde ve stodole, nebo na louce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
9.7.21 22:57

Co nějaká louka/fotbalové hřiště a párty stany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.21 23:01

@chillichilli1 @K. Rocánková @k
Ja jsem obvolala penziony, sklipky, stodoly, v okruhu snad 30km. Nerozumim tomu, nikde nic volne. Volala jsem tedy svatebni ageture, jesi by se pokusili najít misto oni, pani se moc netvarila, ale ze to zkusi. Mela jsem to vse popravdě naplánované jinak, asi to ted bude dost na silu :/, ale nechci to odkladat. Jenze nechci to zas zredukovat tak, aby ten sel/ten ne apod. :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.21 23:01

@klamonožka party stan mam koupený, jenze pouze 3×3m, mel byt pod nim gril..

• Citovat
  • Upravit
5571
9.7.21 23:04

Odkud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.21 23:08

@mamina2017 Brno venkov

• Citovat
  • Upravit
5571
9.7.21 23:11
@Anonymní píše:
@mamina2017 Brno venkov

a směr? a kdy máte termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
9.7.21 23:12

Tak pokud jste nic dopředu neplatili a o nic nepříjdete, tak bych to stáhla na pár lidi, třeba jen rodiče a sourozence a prostě si řeknete ano. Pak udělala dodatečně oslavu s hostinou, nebo jen třeba venkovní grilovačku s párty pro lidi co se nevešli. Kolegyne mi říkala, že se její dcera vdávala na dovolené a pak až po příjezdu udělali jen venkovní grilovačku s párty a nikdo si nestěžoval. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
9.7.21 23:13

Tak zkus zamluvit nějakou restauraci v Brně. Neříkej mi, že žádná nemá volno a nevezme jistý výdělek. Prostě nebudete mít zahradní párty, ale party v restauraci a treba najdeš i nějakou se zahrádkou. Taky jsme museli měnit místo svatby cca měsíc před termínem a podařilo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22593
9.7.21 23:25

Nam zrusili hospodu na svatebni hostinu 14 dni predem. Nasli jsme jinou a dokonce to bylo asi i lepsi, nez kdyby to bylo v puvodni restauraci. Svatbu bych neodsouvala. Neco se najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
9.7.21 23:31

Byla jsem na několika svatbách, kde se z místa obřadu přejíždělo jinam. Někteří měli hostiny na zahradě, jiní si prostě pronajali prostory v jiné vesnici. Kde tu svatbu máte mít přesněji? Třeba poradíme (taky jsem Brno-venkov, ale to je široký pojem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
9.7.21 23:43

Zkusila bych nějakou zahradu nebo louku. Blbé je, pokud nebude přát počasí, ale s nějakým vypůjčeným větším party stanem by se to taky asi dalo zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.7.21 23:51

Venku.
Stany se daji pujcit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...