Soud - křivé obvinění

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
8.9.23 11:57

Už odpovídat nemusíte, chtěla jsem vědět pouze zda bychom u soudu měli nějakou šanci, nebo je to zbytečné. Sami jsme se přikláněli spíš k tomu, že to necháme být, já jsem pouze chtěla vědět názor i někoho jiného, popřípadě podobnou zkušenost. O rozbor svého života, nebo vztahu jsem opravdu nestála, vím co mám doma.
Další věc je, že se naše situace po písmenkách vysvětluje hůře, než z očí do očí, to by také některým z vás mohlo dojít. Řešilo se to celé přes 3 měsíce, přítel sepisoval několik odvolání, ex též. Takže těch informací ze všech papírů by bylo na 3 stránky, kdybych to tu měla vypisovat dopodrobna.
Každopádně děkuji všem, které slušně napsaly, že návrh podat nelze, nebo že jim to přijde zbytečné, to jsem chtěla číst.
Hezký zbytek dne :)

• Upravit
2107
8.9.23 12:01

No jasně. Ex je potvora a vy dva jste letadla…

Ne, nemůžeš na ni podat to, není to křivé obvinění. Jo a srovnej si doma birčus, zřejmě ti neříká hošan celou pravdu.

• načítám...
1606
8.9.23 12:05
@Anonymní píše:
@Alexandria Nixia To on to dáreček je, to já vím už dlouho :lol: Ale co se týče ex, tak neslýchám jen od něj jaká je. Říkalo mi o ní víc lidí a stačilo mi, co jsem slyšela. Jinak děkuju, my se taky přikláníme k tomu, že to necháme být, jen jsem chtěla znát i jiné názory.

Tak hlavne ze jsi si s tim dareckem poridila uz druhe dite :roll: obavam se, ze on o sve situaci informovan byl, jen jaksi zapomnel informovat tebe :think:

• načítám...
5592
8.9.23 12:10

Přidat dítěti na výživném 500,– a potom tvrdit, že to jsou splátky dluhu, to je ubohost a vych. canost na entou. Chlap Ti o tom jak to celé bylo a je zcela evidentně kecá a dost možná se brzy budeš ještě hodně ošklivě divit. Zjevně už teď celkem smrdíte korunou, ale hlavně, že je další dítě na cestě. Chudáci děti…všechny tři. Že u Vás chlapova dcerka měla nehodu s vyměšováním, tak to se přeci může stát, není to konec světa a nebyl jediný důvod to hned zatepla žalovat její matce, fakt nevím proč by tohle nutně měla vědět pokud to byla ojedinělá situace :roll: Ale proč "cizímu " děcku trochu nezatopit, když je příležitost viď? :,( Nedivím se jí, že k Vám nechce, nepřekvapilo by mě, kdyby to bylo záměrem toho žalování…ale to už spekuluju- to je pravda :think:

Příspěvek upraven 08.09.23 v 12:13

• načítám...
36219
8.9.23 12:11
@Anonymní píše:
@pikola Dluh (nebo alimenty, které nezaplatil)
byl ještě z doby, kdy my dva jsme spolu vůbec nebyli. Od té doby platí řádně. O 500 se opravdu nehandrkuje, napsala jsem jasně, že s 500 navíc souhlasil. Ale potom co ona si vymyslela částku 16k řekl, že to byly peníze na splacení dluhu, proto, že ona si vycucala někde částku, která nebyla absolutně pravdivá. A kolik „borec“ posílá si myslím není tvoje věc, ani to není podstatné k tomu, na co jsem se já ptala už v úvodním příspěvku.

No, on je totiž rozdíl, když někomu dlužíš třeba za placnu za auto a na alimentech pro dítě :roll: to není jen tak nějaký dluh, ale ten má přednost. Proto ona mohla podat žalobu a jelikož opravdu neplatil, dostal exekuci. Nevím, co na tom nechápeš. Že jsou to alimenty a ne nějaký dluh za cigára jsi měla totiž napsat jako první, to je v tomhle příběhu dost podstatný údaj :roll:

• načítám...
9389
8.9.23 12:18

Zakladatelka sama neví jaká je pravda, podle toho co píše. Chlap ji řekne jen něco a nejlépe aby se to hodilo jemu.

• načítám...
3681
8.9.23 12:42
@prokr píše:
Přidat dítěti na výživném 500,– a potom tvrdit, že to jsou splátky dluhu, to je ubohost a vych. canost na entou. Chlap Ti o tom jak to celé bylo a je zcela evidentně kecá a dost možná se brzy budeš ještě hodně ošklivě divit. Zjevně už teď celkem smrdíte korunou, ale hlavně, že je další dítě na cestě. Chudáci děti…všechny tři. Že u Vás chlapova dcerka měla nehodu s vyměšováním, tak to se přeci může stát, není to konec světa a nebyl jediný důvod to hned zatepla žalovat její matce, fakt nevím proč by tohle nutně měla vědět pokud to byla ojedinělá situace :roll: Ale proč "cizímu " děcku trochu nezatopit, když je příležitost viď? :,( Nedivím se jí, že k Vám nechce, nepřekvapilo by mě, kdyby to bylo záměrem toho žalování…ale to už spekuluju- to je pravda :think:Příspěvek upraven 08.09.23 v 12:13

Přesně.

A ješte k té nehodě; U nás se stala taková nehoda 7 letymu sousedovi, kamarádovi dcer. Byla to teda síla, ale tragédii jsem z toho nedělala a jeho matce, moji kamarádce, jsem to neřekla. Říkala jsem si, že pokud bude chtít, řekne ji to synacek sám. No evidentně nechtěl, protože to neví dodnes. Mám to v záloze, když mě naštve :mrgreen:.
Tady zakladatelka si s malou sedla a vysvětlovala… nechápu, co si chce na tom chce vysvětlovat a pak chudáka holku, která z toho musela už tak být špatná, napraskala matce, která ji pak ještě vynadala. Děs.

• načítám...
Anonymní
8.9.23 12:45

@prokr Tak korunou opravdu nesmrdíme, tady jsi mě fakt pobavila😂 a vychcanost to je, to já nepopírám, ale přečti si znova to, že ona lhala o částce, kterou vůbec dlužil, ty Horákyně.
Malá měla už dříve zdravotní problémy co se týče vyměšování, už proto jsem chtěla, aby to její matka věděla. A jako cizí jí fakt neberu. Ale ty toho víš očividně víc viď.
Spekuluješ až až, neber si laskavě do huby ani jedno z našich dětí, který se mají a budou mít mimochodem víc než dobře, po všech stránkách a všechny 3. Absolutně jsi se nevyjádřila k tématu, ale k mýmu vztahu a mojí rodině, o což tě nikdo nežádal. Na zbytek toho tvýho výblitku ani reagovat nebudu.

• Upravit
Anonymní
8.9.23 12:47

@Gorlami Opět, nevíte okolnosti toho jak se to stalo, kdy se to stalo, proč se to stalo. Proto jsme si to chtěli vysvětlit. Nebylo to, že by stála a nestihla to na záchod. Ale ok, řešte si tu doslova 💩, když téma bylo úplně o něčem jiném.

• Upravit
20202
8.9.23 12:51
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám na vás dotaz. Přítel má s bývalou dceru. Bývalá ho udala k soudu, s tím že jí dluží 16 tisíc. Nikdo, dokonce ani soud (který to v posledním rozhodnutí i napsal) neví, kde tu částku vzala.
Tedy takhle, dluh u ní měl, ale rozhodně ne v takové částce a navíc poslední 2 roky posílal více peněz, aby se dluh splatil, dle soudu je tam dokonce přeplatek.
No každopádně, soud mu začal strhávat peníze, které mu následně vraceli právě proto, že vyšlo najevo, že žádný dluh už u ní dávno nemá. A teď k dotazu, je možné jí dát k soudu za křivé obvinění?

No, a to jej obvinila před orgány činnými v trestním řízení z trestného činu neplacení výživného s cílem dosáhnout jeho trestního stíhání?

• načítám...
20202
8.9.23 13:02
@Anonymní píše:
@Keyllah Snažím se odpovídat na to, co tady řeší několik lidí. Nepřijde mi, že bych motala několik věcí, jen se to snažím vysvětlit. Chtěla jsem pouze vědět, jestli jde podat nějaký návrh. Děkuji za odpověď, že nejde.

Podat nějaký návrh jde vždycky.
Ale jestli bude ten návrh úspěšný, to záleží na okolnostech, o kterých nic nevíš, jak sama píšeš.
Nemůžeš dostat rozumnou radu, když nemůžeš odpovědět na otázky. Například: Byl tvůj partner předvolán na policii kvůli obvinění z trestného činu neplacení výživného?

• načítám...
1794
8.9.23 13:17
@prokr píše:
Přidat dítěti na výživném 500,– a potom tvrdit, že to jsou splátky dluhu, to je ubohost a vych. canost na entou. Chlap Ti o tom jak to celé bylo a je zcela evidentně kecá a dost možná se brzy budeš ještě hodně ošklivě divit. Zjevně už teď celkem smrdíte korunou, ale hlavně, že je další dítě na cestě. Chudáci děti…všechny tři. Že u Vás chlapova dcerka měla nehodu s vyměšováním, tak to se přeci může stát, není to konec světa a nebyl jediný důvod to hned zatepla žalovat její matce, fakt nevím proč by tohle nutně měla vědět pokud to byla ojedinělá situace :roll: Ale proč "cizímu " děcku trochu nezatopit, když je příležitost viď? :,( Nedivím se jí, že k Vám nechce, nepřekvapilo by mě, kdyby to bylo záměrem toho žalování…ale to už spekuluju- to je pravda :think:Příspěvek upraven 08.09.23 v 12:13

Něco takového zkoušel i můj ex. Akorát si to chlapec blbě spočítal. Jeho pokusy z toho vybruslit ho stály daleko víc než to, co dlužil. A to nejen finačně. :cert:

• načítám...
152134
8.9.23 13:45
@Anonymní píše:
@prokr Tak korunou opravdu nesmrdíme, tady jsi mě fakt pobavila😂 a vychcanost to je, to já nepopírám, ale přečti si znova to, že ona lhala o částce, kterou vůbec dlužil, ty Horákyně.
Malá měla už dříve zdravotní problémy co se týče vyměšování, už proto jsem chtěla, aby to její matka věděla. A jako cizí jí fakt neberu. Ale ty toho víš očividně víc viď.
Spekuluješ až až, neber si laskavě do huby ani jedno z našich dětí, který se mají a budou mít mimochodem víc než dobře, po všech stránkách a všechny 3. Absolutně jsi se nevyjádřila k tématu, ale k mýmu vztahu a mojí rodině, o což tě nikdo nežádal. Na zbytek toho tvýho výblitku ani reagovat nebudu.

Jenže to nakonec nevíš jestli ex lhala. Opravdu asi nevíš všechno. Nechala bych chlapa ať si svůj vztah a případné dluhy vyřídí s bývalou sám a nemotala se do toho.

• načítám...
5592
8.9.23 14:30
@Anonymní píše:
@prokr Tak korunou opravdu nesmrdíme,tady jsi mě fakt pobavila😂 a vychcanost to je, to já nepopírám, ale přečti si znova to, že ona lhala o částce, kterou vůbec dlužil, ty Horákyně.

Jistěže ne. A proto splácíte pár šupů 2 roky pohádkářko :mrgreen:

• načítám...
21071
8.9.23 16:34
@Anonymní píše:
To mě zaujalo - teď řešíme s expartnerem, že mě už půl roku nedošli na účet žádné peníze na alimenty, ale on na to odpověděl pomocí fotek výpisů z účtu, kde ty platby má teda jakože zaúčtované a odeslané. Takže teď nevíme co s tím… Ale asi stejně zajdeme na policii, jestli to nějak nemohl zfalšovat.

Tak takový výpis upraví každý ňouma. Soud si vyžádá výpis z banky a tam nebude nic.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna