Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobráý den, mám problém s kočárkem Hartan Topline S, hrká, skřípe, cvaká je to šílené dítě se mi v něm budí a já se za něj strašně stydím, jelikož se lidi otáčí co to jede za šílenej kočár. Když jsem to zavezla do prodejny BabyCar v Brně, aby jej poslali na servis (dodala jsem i video se závadou), tak mi bylo odepsáno paní majitelkou obchodu, že je to úplně normální a na videu žádnou závadu nevidí a že si kočárek můžu vyzvednout. Samozřejmě jsem jim napsala, že chci vyjádření servisního střediska a ne její, ale asi je mi jasné jak to dopadne. Sháním raději dopředu nějakého soudního znalce, který se na to specializuje aby mi to posoudil on, ale nemůžu na netu nějakého najít, nevíte o nějakém? A nemáte také nějaká zkušenost se soudníma znalcama? Děkuji
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Hartan Topline S?
Přidejte zkušenost s Hartan Topline SInformuj prodejce, že chceš jejich vyjádření do reklamačního protokolu a pokud nebude provedena náprava, požádáš o posouzení soudního znalce.
Kdysi jsme měli problém s dražší hračkou, 2× ji reklamovali, o tom, jak funguje legislativa nic nevěděli, do opravy ji neposlali, jen ji měli na stole (sami to řekli), údajně novou hračku taky neposlali (jak slíbili), pomohlo až zmínění, že si zaplatíme soudního znalce.
Bohužel, ač je třeba sto slušných firem, najde se jedna, která jim zkazí reputaci.