Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já ze své zkušenosti můžu doporučit Příliv pro rodinu na Lesné. Dcera mě i v neděli prosí, že chce do školky, i v noci už se vzbudila, že jde do školky. Nosí neustále nějaké výtvory, chodí ven na zahradu i do blízkého lesa, super přístup. Je mi až líto, že už ji vzali do státní. Udělala tam velké pokroky a vždycky se tam hrozně těší.
@Karolinka95 Osobně jsem zatím spokojená moc, dcerka je nadšená, tak doufám, že jí to vydrží a bude se tam takhle těšit pokaždé
hodně dělá i ten přístup pedagogů, takže jsem fakt ráda, že se mi ji povedlo umístit zrovna do školky dráček ![]()
@DrahusN Jak dlouho tam dcerku máš? Nemívají volná místa i během školního roku?
@Kikinka01 Mívají tam volná místa i během školního roku, dokonce i teď je tam volné místo, kdyby si toho chtěla využít, tak si tam zavolej ![]()
@AnettkaMalus Budu si volat po novém roce, to pro mě bude nejaktuálnější, tak snad tam to místo ještě bude ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.