Soukromá školka - Brno, od kdy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
22.8.20 07:49

Já ze své zkušenosti můžu doporučit Příliv pro rodinu na Lesné. Dcera mě i v neděli prosí, že chce do školky, i v noci už se vzbudila, že jde do školky. Nosí neustále nějaké výtvory, chodí ven na zahradu i do blízkého lesa, super přístup. Je mi až líto, že už ji vzali do státní. Udělala tam velké pokroky a vždycky se tam hrozně těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DrahusN
2.9.20 18:17

@Karolinka95 Osobně jsem zatím spokojená moc, dcerka je nadšená, tak doufám, že jí to vydrží a bude se tam takhle těšit pokaždé :) hodně dělá i ten přístup pedagogů, takže jsem fakt ráda, že se mi ji povedlo umístit zrovna do školky dráček :)

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
18.11.20 22:06

@DrahusN Jak dlouho tam dcerku máš? Nemívají volná místa i během školního roku?

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
4.12.20 08:02

@Kikinka01 Mívají tam volná místa i během školního roku, dokonce i teď je tam volné místo, kdyby si toho chtěla využít, tak si tam zavolej :)

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
28.12.20 12:23

@AnettkaMalus Budu si volat po novém roce, to pro mě bude nejaktuálnější, tak snad tam to místo ještě bude :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin