Soukromá školka - Brno, od kdy

1299
6.9.12 16:47

soukromá školka - Brno, od kd

Ahoj maminy :mavam:

V lednu bude dcerce 2 roky a mě skončí mateřská, mám jí jen na dva roky. Jsem z Brna. Nemáte někdo zkušenosti se soukromou školkou v Brně, cena a tak, která bere od 2 let? děkujííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5545
6.9.12 17:27

Od dvou let bere urcite Skritek a Mary Popins a urcite jich bude vic zkoukni soukrome skolky na firmy.cz je jich tak dost. Otazka jestli maji misto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
6.9.12 21:31

Ahoj, máme zkušenost s Miniškolkou Karásek a doporučuji. Berou od dvou let a ceník a další info najdeš na jejich stránkách http://www.miniskolkakarasek.cz/uvodni-strana/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
7.9.12 08:55

My jsme chodili od 1,5 roku do Vesněnky - ale tam jsou beznadějně plní. Už dokonce p. ředitelka zastavila příjem nových žádostí. Ale jsou naprosto skvělí!!! Pak je otevřená nová soukromá školka na Voroněžské v Žabinách - ale nevím od kolika let berou - zkus kouknout na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
želvičkanet
14.9.12 16:16

Hlavně ne Želvičku v Medlánkách

Hlavně ne, do soukromé mateřské školky Želvička v Brně Medlánkách, tamní učitelky mají velice specifické představy o výchově malých dětí ( myslím tím 2 leťáky ). Nechat dítě brečet, s tím, že si musí zvyknout a když brečí moc, odložit jej do lehárny, když si na to vzpomenu, je mi zle Můj syn se do dneška budí s brekem, raději jsem zůstala doma.
Hlavní je nenechat se ošálit sladkým vystupováním a raději školku vyzkoušet.

• Citovat
  • Upravit
obyvatel Medlanek
19.10.12 15:22

Pozor na školku Želvička v Medlánkách!!!

Tato soukromá školka Želvička www.zelvicka.net v Medlánkách má i další svoje speciality. Děti například vůbec nechodí na procházky - max. na tu betonovou zahrádku. A to mají v okolí cca. 150 metrů několik dětských hřišť (cca. 5) a zámecký park, kam se dá s dětmi zajít.

• Citovat
  • Upravit
5436
19.10.12 15:26

Od září je nově otevřena na Lesné Kulíškova školička (www. kuliskovaskolicka. com). Děti berou už od 0 roků. Dávám tam syna (22 měs.) 1× týdně na dopoledne a fakt tam mají i jedno úplně malé miminko. Je to nově otevřené, takže kapacity určitě jsou, se synem tam jsou většinou jen další 2 až 3 děti (a na ně dvě tety). My jsme zatím spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.13 18:24

No já znám jednu školku, kam občas chodím za dětma pomáhat a to je na ulici Hybešová, hned ze začátku u nádraží, jmenuje se to Majka kurzy http://www.majka-kurzy.cz/ majitelka je totiž velice symaptická a má dobrý podmínky na zvykání dětí na školku, že tam chodí i rodiče pomáhat, když je třeba a jsou tam i s dětmi, a rozhodně jsou tam od dvou let, protože jsem tam nějaké dítě přebalovala a moje 4leté tam bylo výrostek jak Hugo :-D, jak byly kolem drobní děti :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
josifek1
19.4.13 19:40

Dobrý den, chci upozornit na soukromou školku Creative Kids na Poděbradově v Brně-Ponavě. Mají tam spoustu aktivit, kroužků a vyžadují, aby to děti zvládaly, perfektně se soustředily, pokud máte živější, hyperaktivní nebo jen nadměrně neposlušné a vzdorovité dítko, raději ho tam nedávejte. Nám takhle vyloučili syna(3 roky a 8 měs.)před 3 týdny, prakticky ze dne na den, že ho nezvládají, ani je příliš nezajímá, že vám dítě třeba nemá kdo hlídat. My máme štěstí na dědu a babičku, ale ti, kdo nemají hlídání, jsou v háji

• Citovat
  • Upravit
Zaahra
27.11.13 20:12

Ze školky Creative Kids máme obdobný dojem, dítě jsem tam ani neumístila. Ke školnému musíte připlácet za další aktivity, i když je pro dítě nechcete, a další „výhody“. Nastínila jsem předem, že je živější a může být problém, a pan majitel po mě chtěl záruku, že pokud mi jej vezmou, tak bude chtít, aby tam chodil i další rok, aby se jim „investice“ do péče vrátila. Čistý byznys. Prostředí je tam ale hezké, jako ze škatulky.

• Citovat
  • Upravit
1
7.3.15 01:24

Proboha, vždyť to je přece super, že chodí ven za každého počasí!!! Když budete se synem chodit každý den ven (za každého počasí), tak nemocný bývat nebude.
A pokud chcete, aby dítě sedělo celý den na zadku a nic nedělalo, tak jej dejte do školky státní. Ja si naopak myslim, ze čím víc činností a aktivity, tím líp! To nejsou „výhody“, to je nutnost. Nechci mít doma lenocha!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
12.3.17 22:40

Jen pro info, co se řeší aktuálně ****

edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela444
29.12.18 19:39

Zdravim, vím ze je už diskuze starší, ale verim ze ještě někomu pomuze. V Brně mám sestru která teď toto řešila a ja ji s tim pomáhala, tak bych se chtěla podělit o naše, resp. její zkušenosti… Po dlouhém hledání jsme narazili na Agenturu Beranek, a sestra naprosto spokojena.. už od samého začátku super přístup, skvělý jednání, neteř naprosto v pohodě.. Tak jestli ještě hledáte, koukněte sem *** nebo se klidně ptejte, co budu vědět řeknu a co ne zjistím od Segry :) :dance:

edit admin - propagace

• Citovat
  • Upravit
Karolinka95
21.8.20 23:08

Jak jste spokojené se sokuromými školkami? Našla bych tu nějakou spokojenou mamču, která by mi byla schopna dát doporučení? :)

• Citovat
  • Upravit
E92
124
22.8.20 06:35

Ahoj, ze zkusenosti sestry a nadseneho synovce doporucuji v Brne Univerzitku https://univerzitka.cz/aktuality/.. Jen teda nevim, jestli primo od dvou let :think:.. Ale synovec brecel kdyz chodil ze skolky, kdyz byl malej, ze tam chce jeste zustat :lol: maji super programy, vylety, maji krouzky, schazi se i rodice spolu a jednou za mesic delaji v patek prespani deti ve skolce_ rodice tak maji peknej vecer 😁 pani ucitelky jsou moc fajn, napadite, hodne a zaroven si umi deti zkrotit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin