Soukromá školka Zlín

NumLock
4.5.10 12:46

Soukromá školka Zlín

Ahoj,máte někdo zkušennosti se soukromou školkou on-line KAČKA ve Zlíně??Díky za info.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1263
4.5.10 20:54

tak to by mě taky zajímalo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Market123
12.7.10 23:16

Ahoj,

primo s Kackou ne. Deti mam v jine soukrome skolce ve Zline.

Marketa

• Citovat
  • Upravit
6
18.8.10 14:41

Prosím pěkně a která to je,můžeš poradit?Hledám soukromou školku pro svého syna,nepřijaly nás v žádné školce,tak marně hledámnějaké východisko.Děkuji M. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Market123
18.8.10 15:44

Ahoj, ja mam dite v anglicke skolicce. Je tam par deti a jsme spokojeni. Pracuji tam dva cizinci a jedna ceska. Nevim, jestli maji webovky, zkus zagooglit Planet English.
Skolne je vyssi nez jinde, ale castecne z nej dotuji jidlo.

Treba kacka ma oproti nim o tisicovku levnejsi skolne, ale strasne moc tam zaplatis za obedy, snidane a svacinky. Takze v zaveru si na skoro stejne castce. Nicmene zkusenosti se skolkou nemam.

Takze pokud budes telefonovat do skolek, tak se ptej i na cenu jidla.

• Citovat
  • Upravit
Barbora Novotná
11.4.13 19:16

Dobrý den dámy, pracuji na bakalářce která se týká tak trošku i soukromých školek. Chtěla bych se Vás zeptat, kolik se tak ve Zlíně platívá za soukromou školku. Ať už anglickou, montessori nebo bez zaměření. Kdybyste mohly poskytnout přesnou cenu budu moc ráda.
Mockrát děkuji,
 Bára

• Citovat
  • Upravit
Andy23
12.4.13 07:06
@barbora Novotná píše:
Dobrý den dámy, pracuji na bakalářce která se týká tak trošku i soukromých školek. Chtěla bych se Vás zeptat, kolik se tak ve Zlíně platívá za soukromou školku. Ať už anglickou, montessori nebo bez zaměření. Kdybyste mohly poskytnout přesnou cenu budu moc ráda.
Mockrát děkuji,
Bára

Co vím tak nejlevnější soukromá školka ve Zlíně je za 4000kč.

• Citovat
  • Upravit
1847
18.2.19 11:32

Dobrý den, jaké soukromé školky jsou ve Zlíně? Kačka nefunguje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
14.11.20 18:41

Soukromá školka

Ahoj zlínské maminky,
mám syna, kterého bych od září chtěla dávat alespoň na dopoledne 4 dny v týdnu do školky. Bude mu v září 30 měsíců a jak jsem tak slyšela, tak dostat se do státní školky je v tomto věku vcelku nemožné… Rozhodla jsem se teda pro soukromou školku/jesle/miniškoličku. Můžete mi prosím napsat se kterými máte zkušenost? Bydlím na Jižních Svazích, tak jsem zatím koukala na Berušku nebo miniskolku od Vlnky, kde chodíme na cvičení. Vůbec ale netuším, kdy je treba se tam hlásit a jestli je vůbec nějaká šance se tam dostat…
Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin