Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem, potřebovala bych nějaké zkušenosti se soukromými školkami v Havířově nebo Ostravě.. teď bydlíme v Havířově, ale budeme se stěhovat do Petřvaldu, tak je mi asi jedno kam budeme syna vozit, teda ideálně kdyby bylo něco přímo v tom Petřvaldě, ale tam jsem se koukala tuším nic moc není.. syn má teď 2,5 roku a od září bych ho chtěla dat třeba jen na 2 dny v tydnu na 2-3 hodky někam mezi děti, má rad společnost, děti, lidi.. jenze nemám vůbec od nikoho zpětnou vazbu a nejradši bych dala na osobní zkušenost, než ho dat jen tak někam.. moje představa je taková, ze tam budou fajn učitelky co nebudou děti nutit jist, když nechtějí, žádné blbe kecy a tohle všechno co slyším, ze se ve školce děje a nebo i z mé osobní zkušenosti, když si vzpomenu na školku a nutili me jist jidlo co mi nechutnalo, spát, učitelky byly přísné.. chci ať se tam cíti dobre a budu rada za každou zkušenost ![]()
Tak zvol dobrou státní školku a nemusíš to vše okolo řešit.
Syn teď chodí do dětské skupinky, od září půjde do státní. Obě v centru Ostravy. DS je soukromá, MŠ nebude a podle toho, co posloucháme, tak je na daleko lepší úrovni než soukromá.
@Cullenova mužů se zeptat na tu státní školku kam bude syn chodit?
@18verca píše: Více
Napíšu ti SZ, nechci to tady psát veřejně.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.