Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vzdyt v prehledu SZ je vyhledavaci funkce - takze minimalne na vyhledavani textu by to melo stacit, ne? Na strance https://www.emimino.cz/…rome-zpravy/ - Zprávy s… obsahující… VYHLEDAT
@krokodylka píše:
Vzdyt v prehledu SZ je vyhledavaci funkce - takze minimalne na vyhledavani textu by to melo stacit, ne? Na strance https://www.emimino.cz/…rome-zpravy/ - Zprávy s… obsahující… VYHLEDAT
Ano to ano, ale v konkrétním vlákně nebo jak to nazvat už v konkrétní konverzaci s daným člověk hledat nejde aspoň teda myslím…a obrázky také ne.
@MarkétkaBeruška Souhlasim, ze obrazky se vyhledavat nebo prehledne zobrazit nedaji (a asi by to taky bylo fajn).
Ale v konkretnim vlakne (konverzaci s uzivatelem) lze vyhledavat prave podle toho, co jsem nahore popsala - do policka „zadejte jmeno“ zadas nick daneho uzivatele, do policka za textem obsahujici pak dany vyraz a po stisknuti Vyhledat vyjedou vysledky. Nefunguje ti to?
@krokodylka píše:
@MarkétkaBeruška Souhlasim, ze obrazky se vyhledavat nebo prehledne zobrazit nedaji (a asi by to taky bylo fajn).Ale v konkretnim vlakne (konverzaci s uzivatelem) lze vyhledavat prave podle toho, co jsem nahore popsala - do policka „zadejte jmeno“ zadas nick daneho uzivatele, do policka za textem obsahujici pak dany vyraz a po stisknuti Vyhledat vyjedou vysledky. Nefunguje ti to?
ale ne funguje, v pohodě
…spíš to byl jen takový nápad, návrh…
Zdravím,
dobře že se ptáte. Tato funkce už ve zprávách funguje, ale možná se o ní tolik neví. ![]()
V SZ jsou totiž tři políčka:
Takže stačí jen vepsat nick do pole „Zprávy s“ a konkrétní hledané slovo do pole „obsahující“ a máte to. ![]()
Hezký večer,
Monika
@admin píše:
Zdravím,
dobře že se ptáte. Tato funkce už ve zprávách funguje, ale možná se o ní tolik neví.![]()
V SZ jsou totiž tři políčka:
- „Zprávy s“
- „obsahující“
- rollovací okno typu zpráv
Takže stačí jen vepsat nick do pole „Zprávy s“ a konkrétní hledané slovo do pole „obsahující“ a máte to.
Hezký večer,
Monika
Děkujem
a s těmi obrázky? To nejde že? ![]()
Vyhledávání obrázků by bylo opravdu složité, takovou funkci neplánujeme.
Doporučuji ale každou zprávu nazývat do předmětu tak, jak byste ji později našla např. „inzerát - fotka kočárku“. To by mohlo hodně pomoct při zpětném vyhledání. ![]()
Monika
@admin píše:
Vyhledávání obrázků by bylo opravdu složité, takovou funkci neplánujeme.Doporučuji ale každou zprávu nazývat do předmětu tak, jak byste ji později našla např. „inzerát - fotka kočárku“. To by mohlo hodně pomoct při zpětném vyhledání.
Monika
Děkuji za reakci.
jj to je dobrý nápad
děkuju
@admin píše:
Vyhledávání obrázků by bylo opravdu složité, takovou funkci neplánujeme.Doporučuji ale každou zprávu nazývat do předmětu tak, jak byste ji později našla např. „inzerát - fotka kočárku“. To by mohlo hodně pomoct při zpětném vyhledání.
Monika
Jedině to nechat naidexovat vyhledávači
, pak by to šlo pěkně vyhledávat
všem a všechny a všechno
, což když už je to jednou na internetu tak je to v podstatě veřejené, je to jenom otázka času. ![]()
Milé uživatelky, milí uživatelé,
chystáme se vylepšovat soukromé zprávy a velmi by nás zajímal váš názor a vaše nápady. Připravili jsme si takový krátký dotazník a budeme rádi za každou odpověď. Své nápady klidně pište i do diskuse!
Těším se na vaše odpovědi! ![]()
Tým eMimino.cz
Pěkný večer všem
původně jsem chtěla napsat pouze adminkám ( @admin ), ale nakonec si říkám, proč se nezeptat tady. Nedávno jsme si v jedné soukromé skupině, zde na emiminu říkali, že nám dělá problém, dohledat ať už obrázek, zprávu, cokoliv v Soukromých zprávách. A napadl nás takový návrh, jestli by nešlo nějak zařídit, aby se dalo hledat i v Soukromých zprávách, nějaká galerie obrázků, vyhledávání? Prostě podobně jako je to v diskuzích, skupinách…co na to říkáte vy? Já za sebe mohu říct, že se mi už nejednou stalo, že jsem hledala nějakou informaci v SZ a dalo mi to dost práce, zvláště když s daným člověkem konverzuji často. Nicméně tuto diskuzi zakládám, protože nevím jestli je to problém můj a nebo by jste to uvítali i vy? Jen upozorňuji, nejde o žádnou provokaci ani útok na adminky, je to jen dotaz…