Soukromé zprávy - vyhledávání

MarkétkaBeruška
9.6.15 19:51

Soukromé zprávy - dotaz

Pěkný večer všem :kytka:

původně jsem chtěla napsat pouze adminkám ( @admin ), ale nakonec si říkám, proč se nezeptat tady. Nedávno jsme si v jedné soukromé skupině, zde na emiminu říkali, že nám dělá problém, dohledat ať už obrázek, zprávu, cokoliv v Soukromých zprávách. A napadl nás takový návrh, jestli by nešlo nějak zařídit, aby se dalo hledat i v Soukromých zprávách, nějaká galerie obrázků, vyhledávání? Prostě podobně jako je to v diskuzích, skupinách…co na to říkáte vy? Já za sebe mohu říct, že se mi už nejednou stalo, že jsem hledala nějakou informaci v SZ a dalo mi to dost práce, zvláště když s daným člověkem konverzuji často. Nicméně tuto diskuzi zakládám, protože nevím jestli je to problém můj a nebo by jste to uvítali i vy? Jen upozorňuji, nejde o žádnou provokaci ani útok na adminky, je to jen dotaz…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7414
9.6.15 20:11

Vzdyt v prehledu SZ je vyhledavaci funkce - takze minimalne na vyhledavani textu by to melo stacit, ne? Na strance https://www.emimino.cz/…rome-zpravy/ - Zprávy s… obsahující… VYHLEDAT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
9.6.15 20:15
@krokodylka píše:
Vzdyt v prehledu SZ je vyhledavaci funkce - takze minimalne na vyhledavani textu by to melo stacit, ne? Na strance https://www.emimino.cz/…rome-zpravy/ - Zprávy s… obsahující… VYHLEDAT

Ano to ano, ale v konkrétním vlákně nebo jak to nazvat už v konkrétní konverzaci s daným člověk hledat nejde aspoň teda myslím…a obrázky také ne.

• Citovat
  • Upravit
7414
9.6.15 20:45

@MarkétkaBeruška Souhlasim, ze obrazky se vyhledavat nebo prehledne zobrazit nedaji (a asi by to taky bylo fajn).

Ale v konkretnim vlakne (konverzaci s uzivatelem) lze vyhledavat prave podle toho, co jsem nahore popsala - do policka „zadejte jmeno“ zadas nick daneho uzivatele, do policka za textem obsahujici pak dany vyraz a po stisknuti Vyhledat vyjedou vysledky. Nefunguje ti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
9.6.15 20:47
@krokodylka píše:
@MarkétkaBeruška Souhlasim, ze obrazky se vyhledavat nebo prehledne zobrazit nedaji (a asi by to taky bylo fajn).Ale v konkretnim vlakne (konverzaci s uzivatelem) lze vyhledavat prave podle toho, co jsem nahore popsala - do policka „zadejte jmeno“ zadas nick daneho uzivatele, do policka za textem obsahujici pak dany vyraz a po stisknuti Vyhledat vyjedou vysledky. Nefunguje ti to?

ale ne funguje, v pohodě :D…spíš to byl jen takový nápad, návrh…

• Citovat
  • Upravit
20841
9.6.15 20:51

Zdravím,
dobře že se ptáte. Tato funkce už ve zprávách funguje, ale možná se o ní tolik neví. :)

V SZ jsou totiž tři políčka:

• „Zprávy s“
  • „obsahující“
  • rollovací okno typu zpráv

Takže stačí jen vepsat nick do pole „Zprávy s“ a konkrétní hledané slovo do pole „obsahující“ a máte to. :)

Hezký večer,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
9.6.15 20:52
@admin píše:
Zdravím,
dobře že se ptáte. Tato funkce už ve zprávách funguje, ale možná se o ní tolik neví. :)

V SZ jsou totiž tři políčka:

• „Zprávy s“
  • „obsahující“
  • rollovací okno typu zpráv

Takže stačí jen vepsat nick do pole „Zprávy s“ a konkrétní hledané slovo do pole „obsahující“ a máte to. :)

Hezký večer,
Monika

Děkujem :kytka: a s těmi obrázky? To nejde že? :think:

• Citovat
  • Upravit
20841
9.6.15 21:02

Vyhledávání obrázků by bylo opravdu složité, takovou funkci neplánujeme.

Doporučuji ale každou zprávu nazývat do předmětu tak, jak byste ji později našla např. „inzerát - fotka kočárku“. To by mohlo hodně pomoct při zpětném vyhledání. :)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
9.6.15 21:04
@admin píše:

Doporučuji ale každou zprávu nazývat do předmětu tak, jak byste ji později našla např. „inzerát - fotka kočárku“. To by mohlo hodně pomoct při zpětném vyhledání. :)

Monika

Děkuji za reakci.

jj to je dobrý nápad :D děkuju

• Citovat
  • Upravit
4754
9.6.15 21:59
@admin píše:

Monika

Jedině to nechat naidexovat vyhledávači :mrgreen:, pak by to šlo pěkně vyhledávat :lol: všem a všechny a všechno 8o, což když už je to jednou na internetu tak je to v podstatě veřejené, je to jenom otázka času. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20841
31.3.17 09:25

Milé uživatelky, milí uživatelé,

chystáme se vylepšovat soukromé zprávy a velmi by nás zajímal váš názor a vaše nápady. Připravili jsme si takový krátký dotazník a budeme rádi za každou odpověď. Své nápady klidně pište i do diskuse!

Těším se na vaše odpovědi! :kytka:
Tým eMimino.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová