Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Zase si říkám, kdyby to byl podvod, proč by tam pořád na stejné adrese byli a nikdo je „neupravil“…
Investor investuje a peníze má ze zisku. Tohle je nějaký lichvář. Takže by pro vás bylo snad i lepší, kdyby to byl podvodník a žádné peníze vám nepůjčil. Jinak hrozí vysoké úroky, vymahači, exekuce při neplacení…
A pohádka o omylné účetní je úsměvná - prostě ten tvůj bere peníze na černo (nezdaněné) a proto má papírově nízký příjem.
@Anonymní píše:
Zase si říkám, kdyby to byl podvod, proč by tam pořád na stejné adrese byli a nikdo je „neupravil“…
1. byl by to trestný čin za který by šel někdo sedět,
2. myslíš, že člověk, který se živí lichvou nemá pár ostrých hochů v záloze pro případ, že někdo neplatí nebo se mu nelíbí podmínky půjčky?
Zkušenosti nemám, protože by mě nikdy nenapadlo si takhle půjčovat. Proč sis to nejdřív nepřečetla? Teď už je asi celkem pozdě,ne? Víš aspoň, kolik ve finále vrátíš? Abys to třeba 3 x nepřeplatila…
Právě že přeplatím jen o 10000 Kč víc… půjčeno 80000 Kč vrácení 90000 Kč
@Anonymní píše:
Právě že přeplatím jen o 10000 Kč víc… půjčeno 80000 Kč vrácení 90000 Kč
máš to černé na bílém nebo jen ústně? smlouvu máš? asi ještě ne,ne?
Úvěrová smlouva mi prý příjde do emailu, mám jen nějakou smlouvu o konzultaci…
@Anonymní píše: Úvěrová smlouva mi prý příjde do emailu, mám jen nějakou smlouvu o konzultaci…
no tak bych jí dala nejdřív přečíst někomu, kdo tomu rozumí, můžeš tam mít nekřesťanské penále, pokuty atd, někde malým písmem…
to nemám, četla jsem si asi 20×. Tohle jediné vím jistě… Jen mě děsí, že mi řekli, že mi během dne zavolají a budu čerpat a když jsem asi 3× volala a 2× psala email, tak to akorát posouvali a myslím, že jsem jim asi už lezla na nervy
![]()
@Anonymní píše: Úvěrová smlouva mi prý příjde do emailu, mám jen nějakou smlouvu o konzultaci…
Takže jsi podepsala smlouvu, stejnopis nemáš a ani nedostaneš (protože to co ti přijde emailem bude pouze scan smluvy).
@Anonymní píše:
to nemám, četla jsem si asi 20×. Tohle jediné vím jistě… Jen mě děsí, že mi řekli, že mi během dne zavolají a budu čerpat a když jsem asi 3× volala a 2× psala email, tak to akorát posouvali a myslím, že jsem jim asi už lezla na nervy![]()
![]()
Ty máš právnické VŠ vzdělání? Nebo alespoň praxi ve psaní úvěrových smluv? Já bych smlouvu s někým jiným než bankou bez právníka tedy nepodepsal.
nečekám brilantní pochopení smlouvy za situace, kdy ji píše soukromÍ investor a čte partnerka kamoňáka ![]()
@Burj Chalifa píše:
nečekám brilantní pochopení smlouvy za situace, kdy ji píše soukromÍ investor a čte partnerka kamoňáka
alespoň to čte ona, protože on se musí věnovat řízení. Pravda, co píšeš. ![]()
Prosím tě, pokud to bude v textu, tak se to vytratí, ale hlavní nadpis, to už sakra bije do očí. ![]()
Soukromí investor. ![]()
Ahoj holky, dneska ráno jsem asi udělala blbost… Potřebujeme nutně půjčit na rekonstrukci a HÚ nám komplikovala získání úvěru (manžel je kamoňák, v realitě bere 3× tolik, co dali na potvrzení) a využila jsem možnost p. Bartáka z Kobylis, až potom jsem si na netu přečetla, že se jedná o podvod, nicméně mi pořád opakovali, že to dneska, maximálně zítra ráno bude a já mám strach. Zaplatila jsem poplatek 6000 Kč a bojím se, co bude.
Máte někdo zkušenosti? Na internetu jsou negativní a občas i pozitivní, tak nevím.