Půjčila jsem si od soukromého investora, asi je to podvodník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3699
19.3.19 20:52
@Anonymní píše:
to nemám, četla jsem si asi 20×. Tohle jediné vím jistě… Jen mě děsí, že mi řekli, že mi během dne zavolají a budu čerpat a když jsem asi 3× volala a 2× psala email, tak to akorát posouvali a myslím, že jsem jim asi už lezla na nervy :D :D :D

A za co jsi měla zaplatit 6000 když potřebuješ půjčit? To je poplatek za co?
Otázka je, jestli vůbec nějaký úvěr dostanete, tuším že o tom už něco v TV bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.3.19 20:59

další kafka co naletěla šmejdovi…nelituju, už se o tom veřejně hovoří dost dlouho.Starej jezdí s kamionem a naplatí daně, prostě karma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
19.3.19 21:01
@Burj Chalifa píše:
další kafka co naletěla šmejdovi…nelituju, už se o tom veřejně hovoří dost dlouho.Starej jezdí s kamionem a naplatí daně, prostě karma.

a takoví nadávají na EET, myslím jejich zaměstnavatelé. :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
19.3.19 21:11
@Prof. Farnsworth píše:
Investor investuje a peníze má ze zisku. Tohle je nějaký lichvář. Takže by pro vás bylo snad i lepší, kdyby to byl podvodník a žádné peníze vám nepůjčil. Jinak hrozí vysoké úroky, vymahači, exekuce při neplacení…A pohádka o omylné účetní je úsměvná - prostě ten tvůj bere peníze na černo (nezdaněné) a proto má papírově nízký příjem.

Já si myslím, že to není lichvář, ale podvodník. Prostě někomu darovala 6000 Kč bez smlouvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
19.3.19 21:17
@eumedon píše:
Já si myslím, že to není lichvář, ale podvodník. Prostě někomu darovala 6000 Kč bez smlouvy.

jen mě není jasný, když se spolu potkali, jak se dotyčný představil, že je co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
19.3.19 21:30
@eumedon píše:

Tak podvod to být nemusí - spíš dobrý kšeft. Půjčila si, jak píše, 80 tisíc, vracet má 90 a poplatek je 6 tisíc. Tj. za půjčených 80 celkem zaplatí 96. To je úrok pěkných 20%, v době kdy banky půjčují za 5-6%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
20.3.19 00:51

pořád lepší sponzorovat si Bartáka než poslat těch 6000,– černouškům na pastelky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
20.3.19 07:15
@Hrabě Dooku píše:
pořád lepší sponzorovat si Bartáka než poslat těch 6000,– černouškům na pastelky :)

Fakt? To já bych raději dala ty pastelky černouškům.
Zakladatelko, tak napiš, jak se to vyvíjí, aspoň pro někoho dalšího zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32190
20.3.19 07:16

@opozice asi se nepotkali, podle mě to vyřizuje přes internet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.3.19 07:27
@Monchichik píše:
@opozice asi se nepotkali, podle mě to vyřizuje přes internet…

možná jsem na tyto věci konzerva, ale přes net bych takovéto případy nedělal. Vše pěkně z ručky do ručky. Zpočátku, když jsem začínal obchodovat na burze, tak jsem měl brukera i z Prahy. Od toho jsem časem odstoupil a mám je jenom od nás, protože není nad to je mít pěkně na dohled. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
20.3.19 08:28
@Prof. Farnsworth píše:
Tak podvod to být nemusí - spíš dobrý kšeft. Půjčila si, jak píše, 80 tisíc, vracet má 90 a poplatek je 6 tisíc. Tj. za půjčených 80 celkem zaplatí 96. To je úrok pěkných 20%, v době kdy banky půjčují za 5-6%.
Nepíše, že si půjčila. Píše, že si potřebovala půjčit, zaplatila poplatek 6000 Kč „za konzultaci“a čeká na smlouvu (která má dojít e-mailem).
@Anonymní píše: Úvěrová smlouva mi prý příjde do emailu, mám jen nějakou smlouvu o konzultaci…

Na webu jsem četl něco o tom, že těch 6000 Kč vybírá Barták s tím, že je to pro právníky na vypracování smlouvy. To mi přijde, jako bych si objednal špeditéry, ale před potvrzením objednávky jim měl zaplatit autoškolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32190
20.3.19 12:48

@opozice no tak já taky ne, protože zásadně nic neuzavírám přes net a půjčka je u mě sprosté slovo ;) navíc, poslat někomu předem 6 tisíc, to bych se musela nejdřív zbláznit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.3.19 18:26
@Monchichik píše:
@opozice no tak já taky ne, protože zásadně nic neuzavírám přes net a půjčka je u mě sprosté slovo ;) navíc, poslat někomu předem 6 tisíc, to bych se musela nejdřív zbláznit :mrgreen:

lidi byli, jsou a budou naivní důvěřivci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
20.3.19 22:40
@opozice píše:
Prosím tě, pokud to bude v textu, tak se to vytratí, ale hlavní nadpis, to už sakra bije do očí. :mrgreen:Soukromí investor. :mavam:

Fakt! Je to tam! :) Jinak souhlas, že tady by bylo lepší, kdyby se půjčka nekonala.

• Citovat
  • Upravit
1
25.3.19 11:55

Schanim cloveka co pujcuje lidem

Potrebuju pujcku na ičo bez danoveho priznani a bez ruceni pritelkyne je tehotna a potrebuju na rychlo zaplatit kauci na byt prosim pokud o nekom vite zanechte mi prosim vzkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel