Sourozenci autistů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.4.15 14:38

Sourozenci autistů

Ahoj, jsem maminka téměř tříleté holčičky a já blázen jsem se rozhodla dostudovat školu a tak se teď potýkám s psaním bakalářské práce. Má práce se týká sourozeneckých vztahů v rodině s dětmi s autismem (PAS). Chtěla bych tak poprosit, pokud je zde nějaká maminka, která má dítko s touto diagnozou (nezáleží na konkrétní formě) a k tomu další dítě/děti zdravé, jestli by byla ochotná se mi ozvat a alespoň písemně sepsat (například přes email) rozhovor týkající se rozdílů ve výchově, vztahů mezi sourozenci atd. Blíže bych vše upřesnila. V případě že by zde snad byl i nějaký sourozenec sám, tak budu ráda, když mě kontaktuje i on. Dopředu moc děkuji. Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1099
2.4.15 14:44

Mám syny s Pas. Klidně napište sz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.4.15 14:55

@KarolinaSpa Mám syna s vysokofunkčním aspergerem (6let) a dceru 3,5 roku. Jestli vyhovujeme, tak se klidně ozvi přes SZ, ráda pomůžu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.15 15:11

Děkuji všem, kteří se mi ozvali. Pokud by se našel ještě někdo další, budu jen ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin