Sourozenec z další IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
315
1.4.26 00:12

@Nika145344
Jeee, tak to držím pěsti :srdce:
Taky si říkám, že jsem ráda za jedno :lol: ale nějak podvědomě mě láká to zkusit, jestli by to vyšlo znovu - na druhou stranu mám strach, že to nevyjde a budu zklamaná :lol: je to prekérka..
každopádně do ivf nejdu, to jsem se už na sto pro rozhodla. Ono mi ani tak nějak nic jiného nezbylo, než to pořád zkoušet :lol: nikdo nevěděl příčinu, všechno vždycky super a prd z toho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
1.4.26 08:46

@Pap949 děkuji, jsi hodna :srdce:
Chápu, že tě to láká, tak to iui není tak náročné, akorát přesně jak říkáš, to zklamání.. No uvidíme, ja mám už šestý pokus, takže asi poslední :D A do ivf se mi taky nechce jít, je to náročný, jak fyzicky, tak finančně a o psychice ani nemluvím 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.26 23:10

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Naše první IUI dopadlo biochemickým těhotenstvím. Nepočítala jsem, že by hned první pokus vyšel, co mě ale naštvalo a možná neprávem, když mi řekli, že další pokus může proběhnout až ob cyklus, protože nemůžeme zahájit stimulaci, dokud je v krvi HCG. Na jednu stranu to smysl dává a chápu to. Na stranu druhou jsou to další dva měsíce čekání po tom, co jsme měli nějakou naději a o to více je to pro mě hořké sousto. Nicméně moje otázka zní, zažila jste některá? Je to normální postup nechat proběhnout jedem cyklus a mít další pokus až v tom následujícím? :? :?

• Citovat
  • Upravit
315
3.4.26 00:17

Ahoj, já teda měla 3 iui za sebou. Květen jsem si nedělala test, ale myslím, že bylo biochemko, protože jsem to dostala od 4 dny později. Jen jsme byli v Egyptě, tam jsem test neměla. V červnu bylo sto pro biochemko, to jsem měla pozitivní test, ale začal slábnout. V červenci to bylo úspěšně.
Takže nevím, jaké postupy mají ve tvém centru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
3.4.26 06:15
@Anonymní píše: Více

Ahoj, tez jsem pri jednom IUI mela biochemko a hned dalsi cyklus bylo dalsi IUI bez problemu :)
Kdyz se snazite doma, tak si taky nedate pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.26 10:56

Děkuju za odpovědi holky. Vůbec jste mě teda nepotěšili. :? Nám řekli, ať vysadím léky, měla by proběhnout menstruace a cca 14 dní od rozhodnutí, že se léky vysadí musím jít ještě na odběr HCG, že opravdu vymizelo a jelikož stimulace začíná třetí den cyklu logicky z toho vyplývá, že tento cyklus prostě nic, což mi i řekli. A ja to právě moc nechápu, protože to těhotenství přece nikde není detekovatelné kromě krve a moči a v krvi klesá znatelně již teď. Navíc já měla jen pak jednotek. Při prvním odběru 30 a při kontrolním po týdnu 20. Takže opravdu nechápu, co hrotí a proč zase musíme čekat. :roll: Doporučili nám vyzkoušet 3 cykly IUI a pak teprve IVF, rozhodnutí je ale na nás. Každopádně pokud by každé IUI dopadlo biochemickým těhotenstvím, je to čekání jako blázen a vždy jeden cyklus “promarněný” :( No jsem z toho nešťastná holky, co vám budu. :( Čekáme už tři roky a nějak docházejí síly i trpělivost. :zed:

• Citovat
  • Upravit
1311
3.4.26 11:10
@Anonymní píše: Více

Nojo, ja te chapu, navic to IUI ma opravdu nizke sance na uspech, i kdyz jsou oba v paru zdravi jak repa. V podstate plytvas cas.
U nas nakonec dopadlo az IVF, taky po 3 letech, IUI jsem mela vsech 6 :) jedno dopadlo biochemkem a jedno spont. potratem v 7tt. 4× to proste nevyslo.
Pritom si clovek rika, mne nic neni, muzovi nic neni, spermie je primo u vajicka, tak kde je sakra problem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
7.4.26 10:41

No ja pondeli 12mm folikul, pak injekce ctvrtek 1 rano, iui 11:30, a jeste sex v patek 21:00 ja nevim propadam panice :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...
1. den poslední menstruace: počítá se začátek špinění

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.