Sourozenec z další IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
315
25.2.26 22:20

Sourozenec z další IUI

Zdravím všechny,
chtěla bych se jen tak ze zvědavosti (statisticky) zeptat. Je tu některá, které se povedla inseminace a šla do další inseminace, která taky vyšla?
Prošli jsme si 3 cykly ivf, pak se nakonec povedla zázrakem třetí inseminace. Synovi budou 2 roky a tak nějak přemýšlíme nad sourozencem. Dumám, jestli využít posledního cyklu na pojišťovnu (což se mi už popravdě nechce), nebo zkusit ještě ty inseminace. Tak jestli je tu některá, které se povedly dvě a více iui :) Děkuji za zkušenosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.2.26 22:50

Mám z IUI jedno dítě a pak dvojcata. Prý už radši nemám chodit :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
315
25.2.26 22:59

Jeee, tak to je hezký :) a jak Vám to vyšlo, hned za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
26.2.26 08:20

Ono záleží na důvodu vaší neplodnosti. Pokud je u žen problém v hormonech a ovulaci, tak se to prvním těhotenstvím často srovná a další jde i přirozeně. Pokud vyloženě nechybí vejcovody nebo není úplně tristní spermiogram, tak není důvod IUI nezkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.26 14:44
@Pap949 píše: Více

První hned, pak dva neúspěšně pokusy, ale ty byly špatně načasovane, první navic bez stimulace. Třetí pokus teto série kopíroval prubehem ten první úspěšný a výsledkem jej prekonal :D.

• Citovat
  • Upravit
22796
26.2.26 20:37

@Pap949 první dcera iui, druhé těhotenství samo a necekane, bohužel skončilo ZP, třetí těhotenství nevyšlo iui, dali jsme pauzu a povedlo se samovolně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
30.3.26 11:39

@Pap949
Ahoj, mně vysla prvni iui v roce 2022 a teď už jsem byla na čtyřech a zatím nic. Takže mám pred sebou poslední pokus.
Co ty, byla jsi nakonec na iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
30.3.26 14:03

Ahoj holky, dnes na kontrole folikul 12mm, je pondeli, iui naplanovana ve ctvrtek s tim ze pichnu ovitrelle ve ctvrtek rano…v patek svatek a vikend ze :( mam strach co myslite, nazory? Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.26 14:37
@knajfka píše: Více

Z čeho máš strach? Že se píchá O.az ten den ráno? Já naposled pichala až po IUI. Jsou z toho ta dvojcata 8).

• Citovat
  • Upravit
174
30.3.26 14:40

Mam strach, ze by mela byt injekce ve ctvrtek a iui v patek :/ ze je brzo ale je proste svatek. A vikend :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
30.3.26 14:41
@Anonymní píše: Více

Mohla bys mi prosim rict jak si poznala ze to bylo spatne nacasovane 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
30.3.26 14:44

Já mám většinou injekci ten samy den jako iui, takže za mě v pohodě :)
Z tohoto postupu mam první dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.26 14:51
@knajfka píše: Více
Špatně nacasovane bylo, že to bylo pozdě, ovulaci mam driv jak v polovine cyklu. Naposledy už jsme to eliminovali právě tim, ze se skoro až akutně udělala IUI a až pak jsem pichala O. Dr.mi říkal, že to není „tradicni“ postup, ale opírá se to o to, že spermie počkají na vajíčko, vajíčko nečeká na spermie. Logiku mi to vlastně dává větší než píchat před. Takže bych byla v klidu, čtvrtek je úplně dobry :palec:.
  • Citovat
  • Upravit
315
31.3.26 22:02

@knajfka
Byla bych v klidu, ve čtvrtek bude mít folikul plus minus 18mm, takže už je považován za zralý, Ovitrelle tomu pomůže. A jak tu už zaznělo - spermie počkají, čekají 3-5 dní. Tak držím pěsti :)
Mně praská 23-25mm. Když jsem byla na té úspěšné inseminaci, tak jsem měla v pátek folikul 17mm, ovirelle jsem si píchla v neděli a v pondělí v 11,00 jsem šla.

@Nika145344
Ahoj, nebyla. Pořád tak nějak váhám :lol: někdy druhé chci, jindy ne :lol: vracím se do práce a navíc jsem po konizaci, takže určitě do konce roku nebudu nic řešit. Uvidíme, jak na tom budu po Novém roce :) kdy jdeš na poslední pokus? A kam chodíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.3.26 22:11

@Pap949 já byla dnes na ultrazvuku a rovnou mi udelali i iui, takže teď zase 14ti denní čekání :) a když to nevyjde, tak na to asi prdime, po lete se také vracím do prace :) Jsem rada, ze mam aspoň jedno :)
Chodím do IVFcube v Praze. Do IVF se mi taky nechce, celkove procházet celým tím procesem… jsi dobrá, žes to prosla 3×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...
1. den poslední menstruace: počítá se začátek špinění

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.