Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
ráda bych otevřela nové téma — darovaná vajíčka a zkušenosti s klinikou IVF Cube.
Mě čeká první pokus s darovanými vajíčky a jsem z toho zároveň nervózní i natěšená. 😊 Mám za sebou 4 IVF cykly s vlastními vajíčky, bohužel neúspěšné, tak teď doufám, že s darovanými to bude mít jiný výsledek.
Byla jste některá na IVF Cube s darovanými vajíčky? Jaká byla vaše zkušenost s průběhem, komunikací, personálem, protokoly a celkově s výsledkem?
Budu moc vděčná za vaše reálné příběhy a rady 🤍
S IVF CUBE zkušenost nemám, ale na jiné klinice jsem měla také datována vajíčka a klaplo to na první dobrou. Teď mám vedle sebe půlročního prcka
přeji hodně štěstí ![]()
To vám moc blahopřeji 🍀 ❤️ ❤️ můžu se zeptat jaký problém ještě měla že jste šla do DV ![]()
@Niky1991 s vlastními vajíčky jsme neměli štěstí, po IVF nám většinou žádné do 5. dne nezbylo. Zkusili jsme 2 cykly a 3. už byl s DV, nechtěla jsem zkoušet dál se svými, přišla mi to ztráta času. Dle výsledků bychom měli být s manželem v pořádku ![]()
Já mám nekvalitní vajíčka na chvilku se chytnou a pak odjedou. Vývojem vydržím do 5 dne ale to je tak vše. ![]()
Ahoj, mám zkušenost s DV přímo v IVF Cube a jsme nadmíru spokojení. IVF Cube je za mne velmi profesionální centrum, lidský empatický přístup, výborná práce lékařů, sester i embryologů, snaha hledat problém a především jej vyřešit. V začátku naší cesty za miminkem jsme byli ve státním CAR a skutečně to nelze ani porovnávat. A to hlavní - po šesti letech neúspěšných snah jsme se díky IVF Cube a DV dočkali vytouženého miminka. Děťátko je to úžasné, zdravé, krásné, bystré. No prostě dokonalé… ![]()
DV mi byla dle informací značně podobná vzhledově i povahově, dosáhla stejného vzdělání apod. Potomek je mi tak skutečně i v mnohém podobný. Ačkoliv v něm více vidím já i okolí manžela.
S mými mně vajíčky jsme absolvovali celkem 3celé IVF cykly s plnou stimulací, několik ET a několik KET, několik ET v nativním cyklu (už nevím přesně ale určitě šlo celkově minimálně o 11 ET/KET), vždy bez úspěchu a bez jakékoliv známky těhotenství. Embryo se vždy po 5 dnech přestalo vyvíjet. Důvod - pravděpodobně mix problémů na mé straně, které způsobují nekvalitní vajíčka. S DV vyšel hned první ET. Máme ještě zmrazená další embrya a aktuálně jsme ve fázi pokusu o druhé dítě (bohužel první KET nevyšel).
Neváhala bych a šla do toho, držím palce!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.