Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
ráda bych otevřela nové téma — darovaná vajíčka a zkušenosti s klinikou IVF Cube.
Mě čeká první pokus s darovanými vajíčky a jsem z toho zároveň nervózní i natěšená. 😊 Mám za sebou 4 IVF cykly s vlastními vajíčky, bohužel neúspěšné, tak teď doufám, že s darovanými to bude mít jiný výsledek.
Byla jste některá na IVF Cube s darovanými vajíčky? Jaká byla vaše zkušenost s průběhem, komunikací, personálem, protokoly a celkově s výsledkem?
Budu moc vděčná za vaše reálné příběhy a rady 🤍
S IVF CUBE zkušenost nemám, ale na jiné klinice jsem měla také datována vajíčka a klaplo to na první dobrou. Teď mám vedle sebe půlročního prcka
přeji hodně štěstí ![]()
To vám moc blahopřeji 🍀 ❤️ ❤️ můžu se zeptat jaký problém ještě měla že jste šla do DV ![]()
@Niky1991 s vlastními vajíčky jsme neměli štěstí, po IVF nám většinou žádné do 5. dne nezbylo. Zkusili jsme 2 cykly a 3. už byl s DV, nechtěla jsem zkoušet dál se svými, přišla mi to ztráta času. Dle výsledků bychom měli být s manželem v pořádku ![]()
Já mám nekvalitní vajíčka na chvilku se chytnou a pak odjedou. Vývojem vydržím do 5 dne ale to je tak vše. ![]()
Ahoj, mám zkušenost s DV přímo v IVF Cube a jsme nadmíru spokojení. IVF Cube je za mne velmi profesionální centrum, lidský empatický přístup, výborná práce lékařů, sester i embryologů, snaha hledat problém a především jej vyřešit. V začátku naší cesty za miminkem jsme byli ve státním CAR a skutečně to nelze ani porovnávat. A to hlavní - po šesti letech neúspěšných snah jsme se díky IVF Cube a DV dočkali vytouženého miminka. Děťátko je to úžasné, zdravé, krásné, bystré. No prostě dokonalé… ![]()
DV mi byla dle informací značně podobná vzhledově i povahově, dosáhla stejného vzdělání apod. Potomek je mi tak skutečně i v mnohém podobný. Ačkoliv v něm více vidím já i okolí manžela.
S mými mně vajíčky jsme absolvovali celkem 3celé IVF cykly s plnou stimulací, několik ET a několik KET, několik ET v nativním cyklu (už nevím přesně ale určitě šlo celkově minimálně o 11 ET/KET), vždy bez úspěchu a bez jakékoliv známky těhotenství. Embryo se vždy po 5 dnech přestalo vyvíjet. Důvod - pravděpodobně mix problémů na mé straně, které způsobují nekvalitní vajíčka. S DV vyšel hned první ET. Máme ještě zmrazená další embrya a aktuálně jsme ve fázi pokusu o druhé dítě (bohužel první KET nevyšel).
Neváhala bych a šla do toho, držím palce!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď