Sousedka alkoholik

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.7.22 07:50

Sousedka alkoholik

Dobrý den, prosím o anonym. Jinak smazat, děkuji. Bydlíme v bytovce - 4 byty. Nad námi bydlel pan, který zemřel a měl 3 dcery. Dvě z nich byt zdedily a nebydlí tu. Ta poslední je alkoholik, je na ní uvalena exekuce a celkově je to případ :roll:. Před rokem a půl si bez řidičáku vzala otcovo auto (to ještě žil) a snažila se dojet manžela. Naštěstí nabourala a nikomu se nic nestalo. Odmítla zkoušku na alkohol a drogy. Auto na odpis. Pak po domě roznesla papírky, že jestli se jí něco stane, můžeme za to my s manželem. Že jsme psychopati. Vypadalo to jako pokus o nějaký zoufalý čin pro pojišťovnu. Pak jsme se na chodbě dohadali ještě ten den všichni. Byla opilá. Tatínek ji domlouval i jedna sestra se kterou jsem v kontaktu. Pak jsme měli s manzelem svatbu a já to šla urovnat. Donesla jsem ji dort a podaly jsme si ruku že bude mezi námi vše ok. Od té doby byl relativně klid(rok). Sice furt byla na balkoně a čuměla neustále na nás dolů za dům, kde jsme byli buď s manželem nebo s prckem. Teď si děláme za domem posezení, které bude ohraničeno živým plotem. Všichni souhlasili, včetně té jedné její sestry se kterou komunikuji co se týče fondu a investic bytu. Nikomu to nevadilo. Včera manzel zaleval zasazené sazenice a ona měla ožralecké kecy z balkónu. Už jsme přemýšleli, že dostane lekci. Prostě zařídíme aby ji někdo spravil fasádu. Je to ženská co vypadá jak chlap, něco přes 40 let. Alkoholik a dělá někde na černo v hospodě. Její sestra je z ní taky nešťastná. Bohužel sestry nejsou schopné dodnes zařídit odprodej bytu co měly v planu po smrti tatínka. Takže, kdo dočetl až sem…poraďte klidně anonymně…Žádný soudy, oznámení na policii nefungují a kaslu na ně. Policii jsme tenkrát zkusili a řešit tohle prestupkovou komisi nemá smysl. Policie mi rekla ze ji to bude zajimat az me bodne nožem tak ze me ohrozi na zivote, budu to mit natočene a ona pocka se mnou do prijezdu aby ji mohli teda odvezt. Vysmech. Jinak ze co se tyce terorizovani ze strany sousedky nemaji pravomoce. Spíše můj dotaz zní… jak této ženské znepříjemnit sakra život. Jakkoli drastické rady vítám. Mám doma 1.5r staré dítě a druhé na cestě v bříšku. Tak tu nechci žít ve strachu co se zase stane a nebo mít strach o zdraví dětí když dávám spát do kočárku pod balkon a nebo o majetek. Trnem hrůzou, aby to tu nepodpalila nebo nevytopila apod. Fakt psychopatka…Neštitim se už ničeho. Vítám každou radu kromě trestního oznámení, apod. nesmyslu přes polici nebo soudy. Díky :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Alriga
10.7.22 07:56
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o anonym. Jinak smazat, děkuji. Bydlíme v bytovce - 4 byty. Nad námi bydlel pan, který zemřel a měl 3 dcery. Dvě z nich byt zdedily a nebydlí tu. Ta poslední je alkoholik, je na ní uvalena exekuce a celkově je to případ :roll:. Před rokem a půl si bez řidičáku vzala otcovo auto (to ještě žil) a snažila se dojet manžela. Naštěstí nabourala a nikomu se nic nestalo. Odmítla zkoušku na alkohol a drogy. Auto na odpis. Pak po domě roznesla papírky, že jestli se jí něco stane, můžeme za to my s manželem. Že jsme psychopati. Vypadalo to jako pokus o nějaký zoufalý čin pro pojišťovnu. Pak jsme se na chodbě dohadali ještě ten den všichni. Byla opilá. Tatínek ji domlouval i jedna sestra se kterou jsem v kontaktu. Pak jsme měli s manzelem svatbu a já to šla urovnat. Donesla jsem ji dort a podaly jsme si ruku že bude mezi námi vše ok. Od té doby byl relativně klid(rok). Sice furt byla na balkoně a čuměla neustále na nás dolů za dům, kde jsme byli buď s manželem nebo s prckem. Teď si děláme za domem posezení, které bude ohraničeno živým plotem. Všichni souhlasili, včetně té jedné její sestry se kterou komunikuji co se týče fondu a investic bytu. Nikomu to nevadilo. Včera manzel zaleval zasazené sazenice a ona měla ožralecké kecy z balkónu. Už jsme přemýšleli, že dostane lekci. Prostě zařídíme aby ji někdo spravil fasádu. Je to ženská co vypadá jak chlap, něco přes 40 let. Alkoholik a dělá někde na černo v hospodě. Její sestra je z ní taky nešťastná. Bohužel sestry nejsou schopné dodnes zařídit odprodej bytu co měly v planu po smrti tatínka. Takže, kdo dočetl až sem…poraďte klidně anonymně…Žádný soudy, oznámení na policii nefungují a kaslu na ně. Policii jsme tenkrát zkusili a řešit tohle prestupkovou komisi nemá smysl. Policie mi rekla ze ji to bude zajimat az me bodne nožem tak ze me ohrozi na zivote, budu to mit natočene a ona pocka se mnou do prijezdu aby ji mohli teda odvezt. Vysmech. Jinak ze co se tyce terorizovani ze strany sousedky nemaji pravomoce. Spíše můj dotaz zní… jak této ženské znepříjemnit sakra život. Jakkoli drastické rady vítám. Mám doma 1.5r staré dítě a druhé na cestě v bříšku. Tak tu nechci žít ve strachu co se zase stane a nebo mít strach o zdraví dětí když dávám spát do kočárku pod balkon a nebo o majetek. Trnem hrůzou, aby to tu nepodpalila nebo nevytopila apod. Fakt psychopatka…Neštitim se už ničeho. Vítám každou radu kromě trestního oznámení, apod. nesmyslu přes polici nebo soudy. Díky :palec:

Hmmm. Mamuška s miminkem v bříšku chce sousedce „spravit fasádu“! :potlesk:
Ty jsi poklad v domě…

• Citovat
  • Upravit
64933
10.7.22 07:57
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o anonym. Jinak smazat, děkuji. Bydlíme v bytovce - 4 byty. Nad námi bydlel pan, který zemřel a měl 3 dcery. Dvě z nich byt zdedily a nebydlí tu. Ta poslední je alkoholik, je na ní uvalena exekuce a celkově je to případ :roll:. Před rokem a půl si bez řidičáku vzala otcovo auto (to ještě žil) a snažila se dojet manžela. Naštěstí nabourala a nikomu se nic nestalo. Odmítla zkoušku na alkohol a drogy. Auto na odpis. Pak po domě roznesla papírky, že jestli se jí něco stane, můžeme za to my s manželem. Že jsme psychopati. Vypadalo to jako pokus o nějaký zoufalý čin pro pojišťovnu. Pak jsme se na chodbě dohadali ještě ten den všichni. Byla opilá. Tatínek ji domlouval i jedna sestra se kterou jsem v kontaktu. Pak jsme měli s manzelem svatbu a já to šla urovnat. Donesla jsem ji dort a podaly jsme si ruku že bude mezi námi vše ok. Od té doby byl relativně klid(rok). Sice furt byla na balkoně a čuměla neustále na nás dolů za dům, kde jsme byli buď s manželem nebo s prckem. Teď si děláme za domem posezení, které bude ohraničeno živým plotem. Všichni souhlasili, včetně té jedné její sestry se kterou komunikuji co se týče fondu a investic bytu. Nikomu to nevadilo. Včera manzel zaleval zasazené sazenice a ona měla ožralecké kecy z balkónu. Už jsme přemýšleli, že dostane lekci. Prostě zařídíme aby ji někdo spravil fasádu. Je to ženská co vypadá jak chlap, něco přes 40 let. Alkoholik a dělá někde na černo v hospodě. Její sestra je z ní taky nešťastná. Bohužel sestry nejsou schopné dodnes zařídit odprodej bytu co měly v planu po smrti tatínka. Takže, kdo dočetl až sem…poraďte klidně anonymně…Žádný soudy, oznámení na policii nefungují a kaslu na ně. Policii jsme tenkrát zkusili a řešit tohle prestupkovou komisi nemá smysl. Policie mi rekla ze ji to bude zajimat az me bodne nožem tak ze me ohrozi na zivote, budu to mit natočene a ona pocka se mnou do prijezdu aby ji mohli teda odvezt. Vysmech. Jinak ze co se tyce terorizovani ze strany sousedky nemaji pravomoce. Spíše můj dotaz zní… jak této ženské znepříjemnit sakra život. Jakkoli drastické rady vítám. Mám doma 1.5r staré dítě a druhé na cestě v bříšku. Tak tu nechci žít ve strachu co se zase stane a nebo mít strach o zdraví dětí když dávám spát do kočárku pod balkon a nebo o majetek. Trnem hrůzou, aby to tu nepodpalila nebo nevytopila apod. Fakt psychopatka…Neštitim se už ničeho. Vítám každou radu kromě trestního oznámení, apod. nesmyslu přes polici nebo soudy. Díky :palec:

Rok byl klid a ted mela jednorazove kecy? A ty bys na ni poslala bouchace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
10.7.22 07:58

Zbytečně vyvádíš. Jak konkrétně ti ona škodí, kromě věci co ty si představuješ a sem tam nějakých opileckých řeči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.22 07:59

@Alriga No já osobně ne. Asi nemáte děti když tohle píšete. Clovek je chce chranit. Asi jste necetla, ze mam strach. Zoufalý lidi dělají zoufale činy. Chtěla jsem radu. Ne stupidní kecy. Nemate v životě co dělat než psát svoje názory co nikoho nezajímají? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.22 08:02

@vokishka Ona je alkoholik a to ze byl rok klid jsem myslela že neudělala větší průser jak ten s tím autem. Jinak nás obtěžuje pořád. Vy prostě nechápete ze mam strach o sebe a svou rodinu? Ze alkoholik jako ona může udělat cokoli pod vlivem? I její sestry neví co s ní. Proč řešíte věci kolem když sem se ptala na něco úplně jiného? Ptám se zdá má někdo zkušenost jak druhému extrémně znepříjemnit život.

• Citovat
  • Upravit
4164
10.7.22 08:02
@Anonymní píše:
@Alriga No já osobně ne. Asi nemáte děti když tohle píšete. Clovek je chce chranit. Asi jste necetla, ze mam strach. Zoufalý lidi dělají zoufale činy. Chtěla jsem radu. Ne stupidní kecy. Nemate v životě co dělat než psát svoje názory co nikoho nezajímají? :roll:

Ty taky něco piješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
10.7.22 08:03
@Anonymní píše:
@Alriga No já osobně ne. Asi nemáte děti když tohle píšete. Clovek je chce chranit. Asi jste necetla, ze mam strach. Zoufalý lidi dělají zoufale činy. Chtěla jsem radu. Ne stupidní kecy. Nemate v životě co dělat než psát svoje názory co nikoho nezajímají? :roll:

No jo, nemám zrovna, co dělat. Válím se se psem na gauči a nudím se, tak píšu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.22 08:04

@Cenarius Prosím vás už tak jsem se rozepsala až až. Jste zvědavá nebo nechápu? Já psala že chci řadu jak ji znepříjemnit život. Máte tendenci si hrát na soudce nebo opravdu nerozumím vaší reakci. To že byl rok klid jsem myslela tím že neudělala větší průser jako ten s tím autem. Jinak dělá problémy pořád.

• Citovat
  • Upravit
20848
10.7.22 08:05
@Anonymní píše:
@vokishka Ona je alkoholik a to ze byl rok klid jsem myslela že neudělala větší průser jak ten s tím autem. Jinak nás obtěžuje pořád. Vy prostě nechápete ze mam strach o sebe a svou rodinu? Ze alkoholik jako ona může udělat cokoli pod vlivem? I její sestry neví co s ní. Proč řešíte věci kolem když sem se ptala na něco úplně jiného? Ptám se zdá má někdo zkušenost jak druhému extrémně znepříjemnit život.

Efekt bude ale přesně opačný. Čím víc ji budeš nasirat a podpalovat, tím víc ona půjde proti tobě. Úplně ji ignoruj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
@Anonymní píše:
@vokishka Ona je alkoholik a to ze byl rok klid jsem myslela že neudělala větší průser jak ten s tím autem. Jinak nás obtěžuje pořád. Vy prostě nechápete ze mam strach o sebe a svou rodinu? Ze alkoholik jako ona může udělat cokoli pod vlivem? I její sestry neví co s ní. Proč řešíte věci kolem když sem se ptala na něco úplně jiného? Ptám se zdá má někdo zkušenost jak druhému extrémně znepříjemnit život.

Ne, nemáme. To se ptej psychopatů. Zdravý člověk se snaží ostatním život neznepříjemňovat, když už jim jej nemůže zpříjemnit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@Karamba2020 ano denně 2l vodky a ty ses už takhle narodil?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.22 08:06

@Alriga přeji vám ať se vám stane něco podobného a přeji vám ať je to 100× horší. Snad budete mít pak stejný názor jako teď

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
10.7.22 08:07
@Anonymní píše:
Fakt psychopatka…Neštitim se už ničeho. Vítám každou radu kromě trestního oznámení, apod. nesmyslu přes polici nebo soudy. Díky :palec:

Rekla bych, ze sousedka v tom baraku nebude jediny psychopat.

• Citovat
  • Upravit
1851
10.7.22 08:07
@Anonymní píše:

A nenapadlo tě, že může mít i ona někoho kdo pak za rohem spraví fasádu tobě? těhotná netěhotná? tohle nikam nevede, pokud ju teda nechceš hodit v sudech do přehrady :D Nebo co od toho jako čekáš, dostane bitku a vyléčí se?

Příspěvek upraven 10.07.22 v 08:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný