Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@Šmoulice Vám přijde jako člověk normální, který jede opilý autem a najíždí autem na manžela a odmítne zkoušku, dostane pokutu a zákaz řízení automaticky a pak tu byla ještě hádka a hrozný řešení s ní jako totálně opilou a asi i zfetovanou? Že to napálila do nečího domu a mohla někoho i zabít? To se raději takové budete zastávat ano? Než mně, která nemá nic jiného než strach a tak hledá řešení kudy kam, když úřady a policie nemá jak pomoci. Plus ani se mi nechce rozepisovat, co vše dělala a dělá celý rok za excesy a problémy.Není to jen na vás ale i na ostatní, co tu píšou nesmysly. Proberte se.![]()
Kdyby to tak bylo, tak to bez povšimnutí nezůstane.
Proč a jak najížděla na manžela? Asi jí tam nějak skočil, ne?
Ted jsem si to přečetla ještě jednou… manžel jel autem? Asi jí něco provedl, řekl, ne? Upřímně si neumím představit, jak ožralej člověk rychle bere klíčky, startuje a rozjede se, jen aby hned teď stihl někoho, kdo už je na cestě. ![]()
Příspěvek upraven 10.07.22 v 11:34
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan Ano, právěže takto to přesně bylo. Naprosto bezdůvodně. Začal covid. Zavřeli hospody a ona se přistěhovala k tatínkovi. A za pár dní to vše s ní začalo a odstartovalo to zvonění ve 2 ráno, lístečky apod. atd. atd. atd. tu paní jsme viděli poprvé u garáže, pozdravili a to bylo vše a najednou se to pak vše rozjelo bez důvodu.
Sorry, ale fakt nevěřím, že vy jste nic na začátku neprovedli
@Petája píše:
Holky sorry za pleveleni diskuse, muzete dat odkaz na tu diskusi o sirupu? Maty ma,,něurekom” a chci ho zkusit…diky.
Ta Ti nepomůže, Betty se v ní jen zminila, že dělává mátovej sirup, a že letos asi vynechá, protože operace.
Já se zaujetím zagooglila - na zahradě mám máty plantáž a máma to na čajíky nestíhá spotřebovat - a receptů na sirup mrtě.
Googli!
Já teda dala cukr třtinovej a část jsem nahradila medem, před uzavřením láhve jsem kápla lžičku vodky kvůli delší trvanlivosti a uvidím, jak to zabere. ![]()
Horší, že hned pod tím mátovým byly recepty na levandulový a růžový.
![]()
Ale teda vydržím, až se ty letos zasazené levandule pořádně rozrostou. ![]()
@Anonymní píše:
@Šmoulice Vám přijde jako člověk normální, který jede opilý autem a najíždí autem na manžela a odmítne zkoušku, dostane pokutu a zákaz řízení automaticky a pak tu byla ještě hádka a hrozný řešení s ní jako totálně opilou a asi i zfetovanou? Že to napálila do nečího domu a mohla někoho i zabít? To se raději takové budete zastávat ano? Než mně, která nemá nic jiného než strach a tak hledá řešení kudy kam, když úřady a policie nemá jak pomoci. Plus ani se mi nechce rozepisovat, co vše dělala a dělá celý rok za excesy a problémy.Není to jen na vás ale i na ostatní, co tu píšou nesmysly. Proberte se.![]()
No tak nám napiš, co tak hrozného tobě konkrétně udělala? Zrovna řízení pod vlivem je něco, s čím policie pomoct může.
Ale hledat na fóru způsob, jak někomu upravit fasádu a trápit někoho… co čekáš, že tu najdeš? Ne, jako vážně, co čekáš, že tu najdeš? Fakt to nechápu a vážně se ptám. Někoho, kdo Ti ji pomůže zmlátit? Otrávit? Nebo co jako?
Promluv si s ní a s rodinou, zkuste ji dostat do léčebny nebo se odstěhujte. Ale to, co ty tu vymýšlíš, není normální. Alkoholici existují a je to nemoc. To, co děláš ty, je prostě kentus a ještě to svádíš na strach o děti. Těm snad někdy něco udělala?
@Anonymní píše:
Ten anonym už postrádá smysl, Romanko ![]()
@Betty MacDonald píše:
@Petája dělávám tento a dávám ještě citron
https://fresh.iprima.cz/…matovy-sirup
A už jdu, už jdu, ať na mě za plevelení zakladatelka nepošle nájemnýho vraha. ![]()
@Kipa22 píše:
Nic si z místních mudroslovných moralizujících matek nedělej, ví o tom velké kulové a dokud to samy nezažijí, pindají kraviny o morálce.
Víš, nenechat někomu “spravit fasádu” nemá nic společnýho s morálkou, ale jen a pouze se zdravým rozumem, což je něco, co ty a zakladatelka evidentně postrádáte.
Milá zakladatelko, kdyby jsi nebyla tupá jak stodvacetistupňovej úhel, tak milé sousedce koupíš dvakrát týdně lahev levné vodky pochybnýho původu. Nejenže tě za to bude milovat až za hrob a chodit před tebou v předklonu, ale ještě podpoříš devastaci jejího vychlastanýho organismu, ergo urychlíš její přesun do léčebny nebo na krchov. Ale to by chtělo mít v hlavě víc než jen piliny….. ![]()
@Anonymní píše:
Romanko uklidni se …. ![]()
My se jí nezastáváme. Jen ty nám přijdeš dost nevyrovnaná, agresivní a úplně mimo.
A kdyby to bylo jak ty popisuješ, tak to nikdo jen tak nepřejde ![]()
@Anonymní píše:
Ale jo, možná kdyby každý pozabíjel všechny sousedy feťáky, alkoholiky, netáhla a zbytečný lidi, bylo by na světě líp.
@Bytsamsebou píše:
Ale jo, možná kdyby každý pozabíjel všechny sousedy feťáky, alkoholiky, netáhla a zbytečný lidi, bylo by na světě líp.
A jak pak s těma vrahama? ![]()
@sirikit píše:
A jak pak s těma vrahama?
Viděla jsi filmy Očista, Očista: Anarchie?
@Kockazvysocan Ano, právěže takto to přesně bylo. Naprosto bezdůvodně. Začal covid. Zavřeli hospody a ona se přistěhovala k tatínkovi. A za pár dní to vše s ní začalo a odstartovalo to zvonění ve 2 ráno, lístečky apod. atd. atd. atd. tu paní jsme viděli poprvé u garáže, pozdravili a to bylo vše a najednou se to pak vše rozjelo bez důvodu.