Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Adelinne píše:
Sousedi maji pitbulla a ja male dite…majitel venci psa na ceste, kde se prochazim s malou. Myslite, ze je lepsi klobasa s jedem, nebo houska s hrebiky?
Troll?
Tak to u nás nebylo. Na pesana se dívám z okna. Stalo se to před dvěma týdny a zatím žádné rozhodnutí nepadlo. Teprve se to řeší.
…pejskari jsou hrozne bezohledni, a ty bojovy plemena by se vubec nemely vyrabet! Vzdyt mame deti, minimalne je desi… ![]()
@mejdylko nechápu. Mě posousal pes a policajti rovnou řekli, že půjde utratit. jednou napadl člověka, hotovo.
@Adelinne Mne osobne desi jakykoliv nezabezpeceny pes…
V domovnim radu je, ze zvire ma byt pri prechazeni spolecnych prostor na voditku a s nahubkem…
Nikdo to nedodrzuje…
„Ale pani, nebojte, to je hodnej pes…“
@chatwenna píše:
Je mi to lito… Tyhle dementy fakt nemusim…Vseobecne pejskare moc nemusim
No, pokud uz pes nekoho napadl, tak by to melo mit rychly spad… Ale asi se do toho musi vlozit ta napadena.
Ohlaseni na policii, starostovi a na veterinu…
Tam by meli zhodnotit co a jak a resit odebrani pripade usmrceni.
usmrceni???
No, kdyby se jednalo o jezevčíka, tak bych byla mnohem klidnější, protože sice by kousnutí bylo bolestivé, ale následky by nebyly fatální. Tento pes, kterého myslím já, má zuby v úrovni hlavy mé mladší dcery.
@JanaD82 píše:
No, kdyby se jednalo o jezevčíka, tak bych byla mnohem klidnější, protože sice by kousnutí bylo bolestivé, ale následky by nebyly fatální. Tento pes, kterého myslím já, má zuby v úrovni hlavy mé mladší dcery.
Presne.
@boball Tak to mi hlava nebere…Majitelé evidentně psa nevychovávají a vy byste potrestala psa, a ještě takovýmhle krásným způsobem…
@Paoloska píše:
Ono se to lehce řekne, pokud se tě to netýká. Ale toho psa, pokud je dospělý už nikdo nepředělá. Dobře, možná skončí v útulku, dříve nebo později. Je to ale nějaké řešení? A co se může do té doby stát, to si raději ani nepředstavuju.
to mas pravdu, ale tieto radikalne riesenia su mi proti srsti..
@Adelinne píše:
@chs.jasmin…pejskari jsou hrozne bezohledni, a ty bojovy plemena by se vubec nemely vyrabet! Vzdyt mame deti, minimalne je desi…
Jaky bojovy plemena prosim te? ![]()
@donaga píše:
On jakýkoli pes může být potencionálně nebezpečný. Prý plemeno, po jehož pokousání se lidé nejčastěji dostanou do nemocnice, je jezevčík.
Akorat jsem to chtela napsat o tom jezevcikovi ![]()
@Adelinne píše:
Sousedi maji pitbulla a ja male dite…majitel venci psa na ceste, kde se prochazim s malou. Myslite, ze je lepsi klobasa s jedem, nebo houska s hrebiky?
a robi ten pes neco, alebo Ta irituje ze to je pitbull?..vadil by Ti i labrador? ![]()