Sousedovic mazel - rotvajler

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17161
6.11.13 16:46
@Adelinne píše:
Sousedi maji pitbulla a ja male dite…majitel venci psa na ceste, kde se prochazim s malou. Myslite, ze je lepsi klobasa s jedem, nebo houska s hrebiky?

Troll?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.11.13 16:49

Tak to u nás nebylo. Na pesana se dívám z okna. Stalo se to před dvěma týdny a zatím žádné rozhodnutí nepadlo. Teprve se to řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.11.13 16:50

@chs.jasmin

:dance:…pejskari jsou hrozne bezohledni, a ty bojovy plemena by se vubec nemely vyrabet! Vzdyt mame deti, minimalne je desi… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.11.13 16:54

@mejdylko nechápu. Mě posousal pes a policajti rovnou řekli, že půjde utratit. jednou napadl člověka, hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
6.11.13 16:55

@Adelinne Mne osobne desi jakykoliv nezabezpeceny pes…

V domovnim radu je, ze zvire ma byt pri prechazeni spolecnych prostor na voditku a s nahubkem…

Nikdo to nedodrzuje…

„Ale pani, nebojte, to je hodnej pes…“

• Citovat
  • Upravit
14309
6.11.13 16:56
@chatwenna píše:
Je mi to lito… Tyhle dementy fakt nemusim…

Vseobecne pejskare moc nemusim :nevim:

No, pokud uz pes nekoho napadl, tak by to melo mit rychly spad… Ale asi se do toho musi vlozit ta napadena.
Ohlaseni na policii, starostovi a na veterinu…
Tam by meli zhodnotit co a jak a resit odebrani pripade usmrceni.

usmrceni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.11.13 16:57

No, kdyby se jednalo o jezevčíka, tak bych byla mnohem klidnější, protože sice by kousnutí bylo bolestivé, ale následky by nebyly fatální. Tento pes, kterého myslím já, má zuby v úrovni hlavy mé mladší dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
6.11.13 16:57

@miisenka No, slovo utraceni je dost hnusne.

• Citovat
  • Upravit
24
6.11.13 16:58

Přesně,..nic nedělá, je to mazel. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
@JanaD82 píše:
No, kdyby se jednalo o jezevčíka, tak bych byla mnohem klidnější, protože sice by kousnutí bylo bolestivé, ale následky by nebyly fatální. Tento pes, kterého myslím já, má zuby v úrovni hlavy mé mladší dcery.

Presne.

• Citovat
  • Upravit
4172

@boball Tak to mi hlava nebere…Majitelé evidentně psa nevychovávají a vy byste potrestala psa, a ještě takovýmhle krásným způsobem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
6.11.13 17:00
@Paoloska píše:
Ono se to lehce řekne, pokud se tě to netýká. Ale toho psa, pokud je dospělý už nikdo nepředělá. Dobře, možná skončí v útulku, dříve nebo později. Je to ale nějaké řešení? A co se může do té doby stát, to si raději ani nepředstavuju.

to mas pravdu, ale tieto radikalne riesenia su mi proti srsti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
6.11.13 17:00
@Adelinne píše:
@chs.jasmin:dance:…pejskari jsou hrozne bezohledni, a ty bojovy plemena by se vubec nemely vyrabet! Vzdyt mame deti, minimalne je desi… :(

Jaky bojovy plemena prosim te? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
6.11.13 17:01
@donaga píše:
On jakýkoli pes může být potencionálně nebezpečný. Prý plemeno, po jehož pokousání se lidé nejčastěji dostanou do nemocnice, je jezevčík.

Akorat jsem to chtela napsat o tom jezevcikovi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
6.11.13 17:04
@Adelinne píše:
Sousedi maji pitbulla a ja male dite…majitel venci psa na ceste, kde se prochazim s malou. Myslite, ze je lepsi klobasa s jedem, nebo houska s hrebiky?

a robi ten pes neco, alebo Ta irituje ze to je pitbull?..vadil by Ti i labrador? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný