Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Hezký den, pro syna jsem spací pytel neměla, ale s dcerou bych to ráda zkusila. Bude letní miminko. Doporučíte jaký pytel pořídit? Jaký potom vybrat na podzim/zimu? Doporučíte značku? Na co si dát pozor? Dá se koupit větší a dole ohnout - někde jsem to četla?
Moc děkuji!
Po značkách jsem nikdy moc nekoukala, spíš po materiálu. Já jsem třeba vybírala podle toho, jakou doma udržujeme cca teplotu.
V teplejších měsících měl syn tenčí a teď v zimě, i když topíme, má trochu silnější.
Vždycky měl ten klasický s kulatým spodkem, ale teď, když už jsou mu dva roky, má s ohrnovacíma nohavicema, protože už spí ve velké posteli, tak když by ráno vstal a přišel tak aby nikde nežuchnul. ![]()
Syn spí hodně ne břiše, takže jsem taky hledala aby byl zip na straně a ne uprostřed na hrudi, aby mu nevadil jezdec.
Měli jsme tuším nějaký z H&M, pak nějaký obyč z Lidlu, jeden jsem mu šila a teď máme Sleepee
Pro mimco na podzim a zimu je super celorocni rostouci od Sleepee, pro lezouci nebo chodici dite pak nohavicovy od Sleepee nebo MimiLove
@Luminance moc děkuju za tip, na ten jsem právě koukala tog 2.5 mi přijde nejlepší, míváme v ložnici chladno a teplou peřinu
nebývá dětem zima na ty ručičky? Nemáte zkušenost?
@Mamca_1234 píše: Více
Nasim zima nikdy nebyla
jen u toho nohavicoveho v ty nejchladnejsi noci (mame celou noc otevrenou vetracku) zakryvam kouskem periny chodidla, ty ma syn obcas studene.. ale u toho klasickeho pytloveho netreba, z nej byli v jakekoliv zime tak akorat tepli
Kupovala jsem od Ergopouch na Feedu, ale mají tam mnohem více značek. Levnější, dražší, teplejší. Já jsem brala přes léto bez rukávů a byl super.
Mají tam i hodně akce, brala jsem tam tenkrát vícero věcí, ale tady s tím spacím pytlem jsme byly spokojení. ![]()