Spací pytel lodger
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak já mám spací pytle tři ( Lodger není žádný) a nejlepší mi přijde ten z Marks&Spencer. Nemá teda rukáv, ale malá má pyžámka s dlouhým rukávem. Mám velikost 6-12 měsíců ( malè je 8.měsíců) líbí se mi zip na boku a koupila jsem ho ve slevě asi za 150 kč a je moc hezký. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já používám pytle z CaA,dělají je až do velikosti 120 a jdou knoflíky zmenšit asi o 10 cm,rukávy mají.Začínali jsme s 92,teď už máme 110 a 120 a spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kup normalni pytel na spani a dej k tomu pyzamko s dlouhym rukavkem, podle me nema cenu platit 600,– za neco co ma na chvilicku
my mame pytel co ma zi po cele strane takze snadno prebalis
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Johanah22 Ja mam Gesslein Bubou, je teda dost drahy, ale ja ho tehdy dostala jako darek. A jsem maximalne spokojena, vystacila jsem si s jedinym pytlem na vsechny deti, na vsechny rocni obdobi. Ma odepinaci rukavy, takze ho pouzivam celorocne - s rukavy a teplejsim pyzamem v zime, bez rukavu a treba pak i bez pyzama, kdyz je teplo (krome letnich veder). A nebrala jsem teda podle velikosti, ale rovnou jsem si nechala koupit vel. 90 a deti mi v tom spaly od 3 mesicu prakticky az do doby, kdy presly na klasickou perinu. To, ze meli ze zacatku dlouhe rukavy a prostor v nohach mi vubec nevadilo.
Kdybych si mela pytel kupovat, vzala bych neco podobneho levnejsiho a ve velikosti, aby to diteti vydrzelo delsi dobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Johanah22 maji eshop , ale zasílají z anglie. Teď mají v prodejnách slevy, tak jestli jsi z vetsího města kde je prodejna, tak se tam stav. Já se chystám příští týden zajít podívat. Mám jejich dětské oblečky moc ráda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na bazarku jsou i zanovni kousky za fajn ceny ![]()
https://www.emimino.cz/bazar/hledani/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit