Spadl mi za buben pračky hadr - pomoc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Spadl mi za buben hadr..pomoc
Ahojky, máme pračkus plněním zhora.
A jak je ta guma tak tam zustava voda, takže vždy po praní dávám hadr..
Jenže tad jsem ho zapoměla asi vyndat a pračku zapnula.
A hadr zřejmě spadnul za buben.
Nechce se mi kvuli tomu rozebírat celá pračka a nevím ani jistě zda ten hadr tam je ![]()
ale nikdy jsem ho nenašla.
Achjo…pomoc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Té pračce by se měla dát vzadu sundat záda…jsou to 4 šroubky a jeden plech…a uvidíš buben, možná i s hadrou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DaiquiriQ píše:
Té pračce by se měla dát vzadu sundat záda…jsou to 4 šroubky a jeden plech…a uvidíš buben, možná i s hadrou
No nevím,ale buben je ještě uložený ve vaně,takže ten asi neuvidí ![]()
Pokud jsi ten hadr nikde nenašla,ani není možný se někde u té gumy mrknout,třeba s baterkou dovnitř mezi vanu a buben,tak nejspíš nezbyde,než pračku rozebrat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starý Tatramatky měly na dně bubnu takový mini otevírací okýnko, dalo se tím vytáhnout prádlo, když člověk zapoměl zavřít nahoře buben. Nemaj to i dnešní pračky? Jestli by to teda pomohlo:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DaiquiriQ píše:
Té pračce by se měla dát vzadu sundat záda…jsou to 4 šroubky a jeden plech…a uvidíš buben, možná i s hadrou
Jaruše píše:DaiquiriQ píše:No nevím,ale buben je ještě uložený ve vaně,takže ten asi neuvidí
Pokud jsi ten hadr nikde nenašla,ani není možný se někde u té gumy mrknout,třeba s baterkou dovnitř mezi vanu a buben,tak nejspíš nezbyde,než pračku rozebrat
Presne tak,buben je jeste ve vane,kdyby nebyl,tekla by voda vsude okolo
.
- Citovat
- Upravit
holky, lov na hadr uspěšně zvládut
ale že mi to dalo zabrat ![]()
pomohla mi vydlička ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit