Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Se na to vy!!! Teď jsem dopekla olejovou babovku, že si dáme přes víkend a ta mrcha mi spadla a je středě scvrkla. Kde se stala chyba?
@karafiatek píše:
Se na to vy!!! Teď jsem dopekla olejovou babovku, že si dáme přes víkend a ta mrcha mi spadla a je středě scvrkla. Kde se stala chyba?
rychle si ji pekla, na moc stupnu?
mmch ja ty srazene mam nejradeji
![]()
Uf, já podle nadpisu myslella, že někomu upadla upečená bábovka na zem, to by naštvalo víc
![]()
To si nemyslím 20min na to180stupňů a 20min na 160stupňů. Vážně ji máš nejraději? Třeba bude dobrá, ještě jsem ji nechutnala. Mě i přešla chuť jak jsem ji uviděla ![]()
Vždyť je to jedno, když na to neupozorníš, nikdo si toho nevšimne.
@karafiatek Myslíš jako spadla během pečení? Neotvírala jsi při pečení troubu, abys ji zkontrolovala?
Jak jsem tu babovku už měla dopecenou a chtěla jsem sejmout formu tak pak spadla
Uvidis bude dobra, nacakej na ni cokoladu a jen se zaprasi, ja bych si ji treba dala ![]()
Bych to tipla, ze jsi ji vyklopila moc brzy
ja musim pockat az zchladne jinak splaskne vzdycky ![]()
@karafiatek Tak to schválně zkus, neupozorňuj na to, dělej jakoby nic a schválně, jestli někdo něco řekne.
Všechno je to jenom o prezentaci, já nesnáším takový to - dneska se mi to nějak nepovedlo atd., to jen kvůli těmhle kecům na jídlech začnu hledat chyby a přestane mi chutnat!
Takže si postěžuj tady, ale před rodinou ani muk!!!
Me se to stava taky a neprisla jsem na to proc. pri peceni testo nadherne vybehne, a kdyz to vyndam, tak to splaskne. Docetla jsem se, ze to muze byt velkym mnozstvim kypriciho prasku, nebo preslehanim hmoty, mouka a vejce se nemaji dlouho slehat, pak tezknou
a nebo muze byt spatna mouka