Jet se spáleninou na pohotovost?

Anonymní
16.3.20 12:48

Spálila jsem se

Dobrý den,
Nechci být za hysterku, ale před chvilkou jsem se spálila doma o troubu na předloktí. Mám to trochu červené a pálí to. A můj dotaz je, jestli si mám zajet na pohotovost, protože chlap říká, že ano, když jsem pojištěná. Už jen pro ten papír na pojišťovnu a že mi třeba napíšou nějakou mast.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21963
16.3.20 12:50

Nejela bych ani náhodou. To ti těch pár korun stojí za riziko nákazy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37298
16.3.20 12:51

Nesla bych, fakt kuli papiru pro pojistovnu za cervene predlokti zdrzovat uz tak zaneprazdnene doktory, riskovat nákazu… lidi mějte rozum, pokud to neni na umreni tak si to chlad, max dobehni do lekarny pro hemagel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
16.3.20 12:52

Chladit, namazat něčím proti popáleninam. Pokud to není opravdu velká a hluboká popálenina, tak bych nejela. Vzhledem k okolnostem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80500
16.3.20 12:52

Vy doma nevíte, co se teď děje? spáleninu chlaď ve studené vodě a poté na to přilož čistý obvaz, pokud nemáš puchýře, tak nikam nejezdi - kolik bys za to dostala? 300,–-? na pohotovosti se také můžeš nakazit koronavirem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
16.3.20 12:53

Taky jsem se o vikendu spalila, nedelala jsem s tim vubec nic.
Zdravotni pojisteni platim rocne v sestimistne sume, ale kvuli tomu nebudu prudit ani ted, ani jindy s obycejnou domaci spaleninou.
A jeste kvuli papiru pro pojistovnu :roll:

Příspěvek upraven 16.03.20 v 12:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
16.3.20 12:53

Jak to máš velký? Jak vysoká cca byla tepota trouby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35444
16.3.20 12:55
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Nechci být za hysterku, ale před chvilkou jsem se spálila doma o troubu na předloktí. Mám to trochu červené a pálí to. A můj dotaz je, jestli si mám zajet na pohotovost, protože chlap říká, že ano, když jsem pojištěná. Už jen pro ten papír na pojišťovnu a že mi třeba napíšou nějakou mast.

Předloktí chladit ve studené vodě a nikam nechodˇ. Máš to trochu červený a letěla bys s tím na pohotovost? To jako vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
16.3.20 12:57

Paneboze. Pokud to neni hluboke a opravdu vazne, to chces opravdu doktoryv aktualni situaci otravovat s takovou blbosti? :) Chlad si to vodou, potri aloe vera gelem, nebo si kup v lekarne neco na popaleniny. Na pohotovosti te maximalne sprdnou co tam vubec chodis, fakt bych takovou vec na pohotovosti neresila (a to ani za normalnich okolnosti, natoz ted).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21072

Pod studenou vodu jste to hnedka dala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14904

To pojišťovny proplácí i takový blbosti? Kolik to tak hodí? Ne, rozhodně bych ve stávající situaci na pohotovost se spáleninou prvního stupně nejela, bych si tam připadala fakt trapně :oops: Maximálně do lékárny pro něco, jestli nemáte doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
16.3.20 12:58

A ja se rano malem slozila ze stresu, ze nutně potrebuju k zubaři 8o u zubaka jsme se asi 30× omluvila, ze to takhle blbe vyšlo a ze jsem to asi mela vyresit doma a neotravovat. No, nevyresila bych to, ale i tak jsme se citila trapne, ze je otravuju. Jit za nima kvuli papiru…hmmm, to je odvaha 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
16.3.20 13:01

@Michelle_M
No, já za spaleninu poměrně malého rozsahu na ruce dostala 9.000. Ale teď v této situaci bych je raději ozelela a seděla doma no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
16.3.20 13:04

Další bezohledna, co kvůli bebíšku bude otravovat doktory kteří mají plno práce a ještě riskovat nákazu… Taky jsem se předevčírem spálila o troubu, mám na ruce šrám jako prase ale vůbec mě nenapadlo jít s tím na pohotovost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.20 13:04

Nam dnes zrusili ultrazvukove vysetreni ledvin a mocovych cest i beznou kontrolu zlomeniny s tim, ze berou pouze „zivot ohrozujici pripady a akutni pripady“, ostatni az po karantene. Jestli se citis na nektery z tech pripadu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex