Spam adminů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
14.11.17 14:06

Můžeme založit diskuzi, co s nutrilonem, aby ho byla větší spotřeba. Třeba posypat chodník, až bude náledí. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.11.17 14:08

@Fima @aiwwa
náhodou holky já si dávala sušené um do kafe - ale sunar:o)))
když byla krize a zapoměla jsem mléko koupit - a bez mléka kafe nepiju:o))

• Citovat
  • Upravit
lucenka
14.11.17 14:09
@admin píše:
Dobrý den,

děkujeme za zpětnou reakci. Některé maminky nechodí na eMimino pravidelně a neví, že soutěž probíhá. Proto jsme psali do relevantních diskusí, kde maminky o mléku diskutují.

Děkuji za pochopení
adminka Zuzka

to opravdu myslíte vážně? 8o Takže uživatelky, které sem moc často nechodí, sem náhodou vlezou ve chvíli, kdy vy reaktivujete 8 diksuzí na stejné téma a ony si všechny přečtou a zúčastní se marketingové masáže a poletí koupit nutrilon? 8o 8o Když už máte potřebu oživovat kvůli rekllamě diskuze, nebylo by lepší je oživovat postupně v průběhu dne, kdy se mohou nakouknout různí lidi? Ale chápu, v poslední době tu množství diskuzí dost klesá, tak potřebujete navýšit jejich počet.

• Citovat
  • Upravit
437
14.11.17 14:22

Za chvíli to tu půjde do háje jako na mojetehotenstvi bohužel :roll: Já bych i pochopila, že admin napíše do x diskuzí, ale proč je musí všechny oživovat?? Pokud mají přispěvatelky aktivované u té či oné diskuze sledování, přijde jim to i bez oživení do upozornění :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18417
19.11.17 18:03
@Tiger-lily píše:
Můžeme založit diskuzi, co s nutrilonem, aby ho byla větší spotřeba. Třeba posypat chodník, až bude náledí. 8)

ani k tmu není dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová