Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka jenom 8 obnovených diskuzí o Nutrilonu
jako, kdo má zájem, ten si to najde ikdyby to bylo jen jednou. Ty, co zájem nemají, to spíš obtěžuje…
Ale holky! Admini tady nejsou pro nas, ale my jsme tady pro reklamu! ![]()
No s tím Nutrilonem jsem si už v minulém týdnu všimla, že je toho plná úvodní stránka, jak tam jsou nové recenze uživatelek, zvláštní náhoda
![]()
@J_Doe píše:
Ale holky! Admini tady nejsou pro nas, ale my jsme tady pro reklamu!
Tys na to kápla.
Je třeba nás občas nakopnout!!!
![]()
@Michelle_M píše:
No s tím Nutrilonem jsem si už v minulém týdnu všimla, že je toho plná úvodní stránka, jak tam jsou nové recenze uživatelek, zvláštní náhoda![]()
Přesně. Kdyby jen diskuze. Ty nutroušové recenze jsou příšerné. ![]()
Příspěvek upraven 14.11.17 v 13:52
Dobrý den,
děkujeme za zpětnou reakci. Některé maminky nechodí na eMimino pravidelně a neví, že soutěž probíhá. Proto jsme psali do relevantních diskusí, kde maminky o mléku diskutují.
Děkuji za pochopení
adminka Zuzka
@aiwwa píše:
Holky a vy si nedáváte nutrilon do kafe??![]()
![]()
![]()
![]()
Ne, ty jako jo?
Já tu mám celou krabici Hippu z dob, když potřebovalo prtě dokrm a lámu si hlavu, co s tím. Předškoláci to pít nechtějí, mimino je už plně kojené, tak zbývá asi jen to kafe. ![]()
@admin píše:
Dobrý den,děkujeme za zpětnou reakci. Některé maminky nechodí na eMimino pravidelně a neví, že soutěž probíhá. Proto jsme psali do relevantních diskusí, kde maminky o mléku diskutují.
Děkuji za pochopení
adminka Zuzka
Nicméně smysl, proč to nestačilo napsat do jedné diskuze, ale bylo to nutné do osmi, mi stále uniká. Nebo myslíte, že ta maminka, která sem nechodí často to potřebuje napsat osmkrát? Že by si toho jednou nevšimla? nemyslím to zle, ale jiného by jste tady za to cepovali, ale sami to kvůli reklamě uděláte…
Beztak je nutroš sponzor stránek, jinak není možná aby někdo soutěžil o to chutově nejhnusnější UM..ani zadarmo bych ho nedala děcku..z něho bych se poblila i já, už jak smrdí.. ![]()
@Keyllah píše:
Nicméně smysl, proč to nestačilo napsat do jedné diskuze, ale bylo to nutné do osmi, mi stále uniká. Nebo myslíte, že ta maminka, která sem nechodí často to potřebuje napsat osmkrát? Že by si toho jednou nevšimla? nemyslím to zle, ale jiného by jste tady za to cepovali, ale sami to kvůli reklamě uděláte…
protože ty co tu nechodí pravidelně tak asi ani neví kde jsou nové diskuze, a kdyby se to objevilo jen v jedné tak do ní ani nekliknou..ale když se to dá do všech, tak uživatel každé té diskuze dostane upozornění že je nový příspěvek a už kliká..:o) ( pokud teda už dávno diskuzy nesmazal - jak to dělám já.. ![]()
@smurfka píše:
protože ty co tu nechodí pravidelně tak asi ani neví kde jsou nové diskuze, a kdyby se to objevilo jen v jedné tak do ní ani nekliknou..ale když se to dá do všech, tak uživatel každé té diskuze dostane upozornění že je nový příspěvek a už kliká..:o) ( pokud teda už dávno diskuzy nesmazal - jak to dělám já..
a já myslela, že ta maminka, co sem chodí jen občas, holt potřebuje trochu popostrčit, neb na rozdíl od nás mazáků, nemá tucha, které UM je nejlepší ![]()
@Fima píše:
Ne, ty jako jo?![]()
Já tu mám celou krabici Hippu z dob, když potřebovalo prtě dokrm a lámu si hlavu, co s tím. Předškoláci to pít nechtějí, mimino je už plně kojené, tak zbývá asi jen to kafe.
ne, ale ještě pár dní reklamní masáže a možná začnu ![]()
@admin nepřeháníte to trochu s tím obnovováním diskuzí? TeĎ v nových diskuzích jsou prakticky jen vaše obnovující příspěvky
takhle diskuzní forum fungovat nemá