Spánek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
7.1.07 10:28

Beruško,
vydrž. Je to hroznej záhul. Péťovi to trvalo 3 měsíce, ale on do toho měl i ty prdíky, ale výsledek byl stejný. Absolutní nevyspalost. Věř, i když ti to příjde nemožný, že to přejde.
Já teď přemýšlím o tom, když budu mít takového nespáče, jestli zvládnu dvě děti, ale jak jsi psala, zvládli to jiní, zvládnu taky.
Drž se.
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.22 08:47

Dotaz

Ahoj, nechci zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Nejedná se o spaní dítěte, ale o moje. Posledních pár dní mám problém se spánkem, večer mi nejde usnout a mám celou noc,,sny", při kterých jsem ale vzhůru. Mám,,sny" nebo představy nevím jak to nazvat, ale jsem při nich vzhůru a cítím emoce. Mezi,,sny" vždycky otevřu oči, ale nepřijdu si, že bych se probudila…je to jako bych byla celou noc vzhůru. Ráno jsem vždycky totálně ko a už to nedávám :( Předtím než se mi začalo tohle dít, jsem měla pár dní noční můry, ze kterých jsem se budila zpocená a vyděšená. Volala jsem k doktorovi, ale ten mě objednal až za měsíc. Bylinky na spaní jsem zkoušela, ale bez efektu. Máte prosím někdo s tímto zkušenost? Popřípadě co vám pomohlo? Moc děkuju za jakoukoliv radu. Prosím o zachování anonymu, nechci aby o tom věděly známé co sem chodí.

• Citovat
  • Upravit
2366
5.1.22 17:01
@Anonymní píše:
Ahoj, nechci zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Nejedná se o spaní dítěte, ale o moje. Posledních pár dní mám problém se spánkem, večer mi nejde usnout a mám celou noc,,sny", při kterých jsem ale vzhůru. Mám,,sny" nebo představy nevím jak to nazvat, ale jsem při nich vzhůru a cítím emoce. Mezi,,sny" vždycky otevřu oči, ale nepřijdu si, že bych se probudila…je to jako bych byla celou noc vzhůru. Ráno jsem vždycky totálně ko a už to nedávám :( Předtím než se mi začalo tohle dít, jsem měla pár dní noční můry, ze kterých jsem se budila zpocená a vyděšená. Volala jsem k doktorovi, ale ten mě objednal až za měsíc. Bylinky na spaní jsem zkoušela, ale bez efektu. Máte prosím někdo s tímto zkušenost? Popřípadě co vám pomohlo? Moc děkuju za jakoukoliv radu. Prosím o zachování anonymu, nechci aby o tom věděly známé co sem chodí.

Nějaká lekova změna, antikoncepce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.22 19:18

@jejjej Žádné prášky neberu, ani antikoncepci (snažíme se o miminko). Ani změna v zaměstnání ani jiná změna

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure