Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Beruško,
vydrž. Je to hroznej záhul. Péťovi to trvalo 3 měsíce, ale on do toho měl i ty prdíky, ale výsledek byl stejný. Absolutní nevyspalost. Věř, i když ti to příjde nemožný, že to přejde.
Já teď přemýšlím o tom, když budu mít takového nespáče, jestli zvládnu dvě děti, ale jak jsi psala, zvládli to jiní, zvládnu taky.
Drž se.
Alča.
Ahoj, nechci zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Nejedná se o spaní dítěte, ale o moje. Posledních pár dní mám problém se spánkem, večer mi nejde usnout a mám celou noc,,sny", při kterých jsem ale vzhůru. Mám,,sny" nebo představy nevím jak to nazvat, ale jsem při nich vzhůru a cítím emoce. Mezi,,sny" vždycky otevřu oči, ale nepřijdu si, že bych se probudila…je to jako bych byla celou noc vzhůru. Ráno jsem vždycky totálně ko a už to nedávám
Předtím než se mi začalo tohle dít, jsem měla pár dní noční můry, ze kterých jsem se budila zpocená a vyděšená. Volala jsem k doktorovi, ale ten mě objednal až za měsíc. Bylinky na spaní jsem zkoušela, ale bez efektu. Máte prosím někdo s tímto zkušenost? Popřípadě co vám pomohlo? Moc děkuju za jakoukoliv radu. Prosím o zachování anonymu, nechci aby o tom věděly známé co sem chodí.
@Anonymní píše:
Ahoj, nechci zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Nejedná se o spaní dítěte, ale o moje. Posledních pár dní mám problém se spánkem, večer mi nejde usnout a mám celou noc,,sny", při kterých jsem ale vzhůru. Mám,,sny" nebo představy nevím jak to nazvat, ale jsem při nich vzhůru a cítím emoce. Mezi,,sny" vždycky otevřu oči, ale nepřijdu si, že bych se probudila…je to jako bych byla celou noc vzhůru. Ráno jsem vždycky totálně ko a už to nedávámPředtím než se mi začalo tohle dít, jsem měla pár dní noční můry, ze kterých jsem se budila zpocená a vyděšená. Volala jsem k doktorovi, ale ten mě objednal až za měsíc. Bylinky na spaní jsem zkoušela, ale bez efektu. Máte prosím někdo s tímto zkušenost? Popřípadě co vám pomohlo? Moc děkuju za jakoukoliv radu. Prosím o zachování anonymu, nechci aby o tom věděly známé co sem chodí.
Nějaká lekova změna, antikoncepce?
@jejjej Žádné prášky neberu, ani antikoncepci (snažíme se o miminko). Ani změna v zaměstnání ani jiná změna