Dovolená u moře s dítětem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
52
2.1.07 16:24

dovolená u moře s dítětem

Ahoj maminky,
mohly byste doporučit pěkné místo u moře vhodné pro dovolenou s malým (15m) dítětem?

Vím, že je teprve leden, ale chtěli bychom využít slevy při zaplacení v první minutě.

Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26
2.1.07 18:55

Ahoj, poprvé jsme byli u moře v Itálii, Riccione přes cest.kancelář Azuro travel a našemu Tomíkovi bylo 13 měsíců, jeli jsme autem nabaleni až po střechu hotovými meníčky od Hippu, plínkami a postýlkou. Ubytování bylo v soukromí, abychom nebyli vázáni na čas snídaně a večeře hotelem. Itálie je úžasná tím, že děti jsou tu na prvním místě, ať na pláží /pokud máš plážový servis, můžeš využívat nepřeberné množství prolézaček a dětských koutků na okraji pláže vč.úschovy hraček na písek/ nebo v restauracích /samozřejmostí jsou židličky proděti, když se něco rozbije, ještě se usmějí, není problém ohřát pro mimi jídlo nebo mlíčko/. Byli jsme natolik spokojeni, že v r. 2006 jsme jeli na to samé místo do stejného apartmánu s oplocenou zahradkou a moc se nám tam líbilo. Není problém zapůjčit postýlku ap. Měli jsme českou deleátku /paní se tam provdala/, která s vámi dojede klidně v případě potřeby do spec.dětské nemocnice, protože v It.mají pediatrii zvlášť. V okolí je 6 zábavných parků /vodní svět, mirabilandia, italia miniatura - výborné, podzemní akvárka v catollice - výborné, Tomík si tam hladil rejnoky v otevřeném bazénku, děti do 1 metru mají navíc všude vstup zdrama, atd./.
Letos chceme letět nejlépe do Řecka, aby byla změna, ale obávám se, že stejně mužíček bude chtít zase do Itálie. Jo a ještě k pláži - široká, jemný písek, velmi pozvolný vstup do moře, čisté, bez vlnolamů, spousta placatých mušliček - Tomík jich nasbíral snad milión. Tak pa, Jana :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
2.1.07 20:51

Ahoj,
My jsme byli s prvním synem v roce a kousek v Chorvatsku autem - docela hrůza - ty všudypřítomné kameny a schody jsou pro takové sotva chodící dítě nevhodné.Pak jsme byli ve 2 letech v Řecku na Kosu - bylo to perfektní.A teď s druhým jsme byli v 6ti měsících v Itálii - taky je úžasná , dobrá cesta, pláže písečné, pozvolné, vše bezbariérové.A letos v létě, 16měsíců jsme byli opět v našem milovaném Řecku - na Rhodosu.Ten má taky moc krásné pláže, s pozvolným vstupem.DOkonce jsme s prckem projeli celý ostrov, což jsme opravdu nečekali.Jediné úskalí bylo ve strašném celonočním zpoždění odletu letadla,ale zase jsme měli kočárek,takže se to taky zvládlo.
No, ono je asi jedno,jestli jedete autem nebo letíte - vše má svá pro a proti.Hlavně bych si pohlídala pláž, ubytování - aby nebylo s nějakým nebezpečným balkonem (zábradlí), a docela v tomto věku může být i o strach bazén - kluky jsme museli hrozně u něj hlídat, aby nám neskočili do velkého.
Tak dobré vybírání!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.1.07 20:56

Ahojky, my jsme byli s 14 m dcerkou a Braci bylo supr. Zajimalo by me, kde jste byli na Rhodosu, my se tam chystame letos…diky

• Citovat
  • Upravit
879
2.1.07 21:04

Byli jsme ve Faliraki.Pláž je tam opravdu nejlepší na ostrově,jak jsme zjistili.A báječné bylo,že jsme bydleli 50metrů od moře,takže jsme se jen tak běhali vykoupat :wink:
Do Chorvatska se chystáme letos-chce to zase změnu.Přemýšlím o Hvaru.Ale na Brači jsme taky nebyli - jaké tam jsou pláže a ubytování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.1.07 21:14

Ahoj,
tak já byla letecky na Thassosu z cestovkou fischer s ani né tří letou dcerou a 10.měsíčním synem,vypravila jsem se tam sama,manžel měl práci a bylo tam nááádherně.A za rok jsme tam letěly znovu,to už komplet rodina a taky nádhera Řecko je pro mě nejlepší.Tyhle prázdniny jsme byli v Itálii a taky velká spokojenost.Letos se tam chystáme už i s naší (v té době 9.měsíční) Emou.Do Itálie jezdíme autem a loni to bylo v pohodě,ale bez klimatizace určině ne.

Krásnou dovolenou!Stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
2.1.07 21:22

My jsme byli na Thassosu taky :P ,ale nějak si nedovedu představit,jak jsi sama zvládla ten trajekt.Já bych z něj asi šílela s kočárem…
Thassos se mi zdál i uprostřed sezony chladnější -ale jak jsme zjistili, ta severní polovina ostrova byla častěji v mracích než jižní.
Nejvíc se nám líbil ze všech řeckých míst,kde jsme byli, ostrov Kos.Krásné pláže,málo turistů,typicky „řecký“ duch, příjemný větřík, žádné velké vlny…
Rhodos byl taky moc hezký,ale pravé Řecko u pobřeží nehledejte - je to jen samá turistická atrakce.Nějak to nemusíme.
Docela turistů prázdná byla i Kefallonie - ale známí tam byli loni a prý se to hodně změnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.1.07 21:41

Tyndo-na trajekt jsem si kočárek nebrala,nechala jsem ho v autobusu a Davídka jsem vynesla po schodech nahoru,v jeho 10.měsících to nebylo nic těžkého a navíc v tý době akorát začal chodit,tak na palubě ťapkal,trajekt byl obrovskej a vůbec se nehoupal.Bydlela jsem v hotelu Astris -sun na samém jihu ostrova a kromě pláže a taverny na ní a dvou krámků,tam byla samota,takže ideál pro rodinu s malejma dětma,na pláž se muselo přes málo frekventovanou silnici. …o rok později dcera skoro 5.letá a syn skoro 2.letý

Stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.1.07 22:00

Na Braci jsme byli v zari uz po ctvrte, ale poprve s prckem, primo na Bolu, krom prosluleho zlatneho ratu, je tam spousta malych plazicek s jemnymi kaminky. Celou cestu trajektem mala radila, i kdyz jeste nechodila…hrala honenou, naramne se ji to libilo.
No ja mam vyhlidle stredisko Kolymbia, tak doufam, ze neslapnu vedle…Pises, ze jsi byla i na Kosu, taky jsem o nem premyslela, ale bojim se, ze tam dost fouka… Jinak taky jsme nadsenci vseho reckeho, coby bezdetni jsme si uzivali Lefkady a Kefalonie, ale to pro male deti opravdu neni.....tak proto ta volba Rhodos…

• Citovat
  • Upravit
879
2.1.07 22:24

Rhodos - v Kolymbii jsme se byli podívat - je to jen čistě turistická oblast - hotel vedle hotelu.
Kos - tam jsme byli naproti Turecku,Bodrunu, v Tigaki.Foukalo tam,ale bylo to příjemné.Je tam nejkrásnější pláž,co jsem kdy kde byla.
Thassos - byli jsme ve Skala Sotiros? - nějak si to přesně nepamatuji.Byla to hrozně malinká vesnička s miniplážičkou - byla to atrakce místních.Celou dovolenou jsme jezdili,ale ten jih je fakt nádherný.Nejvíc se mi líbila -teď nevím Limenaria(druhé hl.město je Limenaris, nebo jsem to prohodila).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
3.1.07 10:52

my jsme byli s rocni dcerou v Italii v Santa portho Margherite - Caorle, s Italie. Bylo to super, pozvolna piscita plaz, spousta musli. Jidlo jsem vezla zavarene z domu, v apartmanu jsme meli kuchynku. Kdyz byly dceri 2roky byli jsme zase v Italii, tentokrat na Zapadnim pobrezi (Marina di Bibona) - je tam paradne, ale je to 1300km. Jeli jsme pres noc a nebyl problem, mala spala. Je tam vic zeleno - piiie, oleandry, mensi plaze. Super! Jen tam nebyly musle, ale zato spousta oblazku! Oboje jsme meli pres Azzuro, byli jsme moc spokojeni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.1.07 17:49

dovolená v Čechách

letos v létě bude naší malý 14 měsíců a chtěli bychom jet jenom po Čechách nebo Slovensku, můžete mi doporučit nějakou hezkou dovolenou s hezkým koupáním, vlastní koupelnou a někde, kde jsou vybavený na děti (židličky apod.) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.1.11 11:09

Dobrý den,

potřebuji poradit, kam k moři se čtyřletým dítětem.
Hledám místo, které je pro děti uzpůsobené, představuji si písečnou pláž, poblíž hřiště a aspoň nějaké skluzavky do vody, prostě atrakce pro děti.
Aby se tam malému líbilo a aby se měl kde zabavit, chci jet kvůli němu a nerada bych celou dovolenou plácala bábovičky na pláži. Ale nějak nemůžu nic najít.

Chci jet v srpnu, ev. začátkem září a letecky, ale navíc někam, kam to není od letiště daleko. Jiný transport nezvládneme. Jestli to bude all inclusiv nebo menší apartmán s kuchyňkou je mi asi jedno, sama nevím, co je lepší, ráda si nechám poradit.

A ještě jedno omezení, chci do civilizované Evropy. Tedy do Řecka, Španělska, Francie, Itálie (ale letecky…), případně i Chorvatska, ale nějaké Turecko, Tunisko, Egypt a ani Bulharsko mě neláká, bojím se :-)

Za případné rady moc děkuji.
A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
26.1.11 11:28

ahojky, byli jsme teď na silvestra v egyptě (máme 1/2r a 3r) naprostá paráda. hurgáda - makadi beach - hotel prima life, letěli jsme s Exim tours, nemám na co bych si stěžovala, k dětem paráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
26.1.11 11:46

Holky, prosím vás, mohli byste sem dát odkaz na tu cestovku Azuro travel? Nemůžu to nikde najít :oops: . Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí