Spánek 7měsíčního mimča

7
19.9.23 18:15

Spánek 7mesicniho mimca

Dobry vecer damy, mam na vas dotaz a pripadne uvitam i nejakou radu. Mam skoro 7mesicni holcicku. Jako miminko spala suprove (mela jsem kvalitni MM),takze dokazala spat i 5hodin v kuse. Kazdopadne cim je starsi, tim hure spi pres noc a budi se co 2 hodiny. Chapu, ze ji moje mliko nestaci, ze ho mam slabe. Zkousela jsem uz snad vsechno mozny (umely mlika - nutrilon, sunar, bebelo, takovy ty jednorazovy co se jen prihreji…,ruzny kase co jsou od 6-ti mesicu, i jsem zkousela pridat trochu krupicovy kase, smichat UM s MM…)proste asi vse, co lze vymyslet…jsou nejake dalsi napady nebo mate rady, co s tim? chapu ze se bude probouzet, s tim pocitam, ale nechapu ze je 8× (obrazne receno) vzhuru. Pochopila bych 1×-2×…ale vazne uz jsem unavena :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
653
19.9.23 18:59

Slabe materske mleko neexistuje, uplne zbytecne do ni cpes umele mleko…taky ji z tech vsech experimentu muze jednoduse bolet bricho. To, ze se budi nemusi byt vubec kvuli hladu. Miminka proste maji takovyto prerusovany spanek a nektere se proste budi po 2 hodinach. Mam 11 mesicni mimi a donedavna se budila po hodine, ted uz to vypada, ze se to lepsi. Proste vydrzet, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.9.23 19:11

@claarca zapomnela jsem napsat, ze vsechno vyzvracela, vzdy jsem vyzkousela jen jednou -pr. Kasi jsem dala 2 lzicky a kdyz jsem videla ze nechce tak jsem ji to uz vickrat nedavala, stejnak to vyzvracela, i to umele mleko, taky jsem jen vyzkousela, nechutnalo takze ji umely vubec nedavam, jen to ode me. I tak sle dekuju za radu, snad to tedy brzy prejde a budu doufat ze co nejdrive 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
19.9.23 20:17

Za mě by to buzení 8× za noc nebylo jen obrazně, ale doslova. Prostě se tak často budila Není to z 90% hladem. Prostě chce prso, chce být u mě. Teď je jí 10 měsíců a zkrouhla to buzení tak na 5-6× za noc, takže slavím.

Za sebe doporučuji kojit přímo v posteli v leže a podřimovat u toho. Pokud ti nevadí spát s ní v posteli, tak u toho klidně vytuhni. Tak to dělám já a už pár měsíců se ty noci dají přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.9.23 20:21

@tevl spavala semnou v posteli kdyz byla malinka, ted ji mam v postylce, ale muzu zkusit zda to nebude lepsi ☺️dekuju☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
19.9.23 20:26

@Petra0901 Určitě zkus. Třeba jí jen v té postýlce chybíš. :)
Ta moje se teď občas nechá uklidnit jen pohlazením či přitulením, ač to je fakt jen občasné. Takže to možná nějak pomalu ustupuje a funguje. :)
Já vkládám veliké naděje do zavedení klasických večeří a toho, že přestanu kojit. Do té doby jsem smířená s tím, že to prostě bude takové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.9.23 20:29

@tevl no tak ja budu drzet palce, aby se ti to povedlo 😂 😂nadeje mit muzeme ale realita je obcas (nekdy bohuzel) 😂 😂 dost jina 😂 😂 🤦‍♀️ 🤦‍♀️tak snad budeme brzy s mimcama na velmi dobre ceste 😂 :ok_hand:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
19.9.23 21:00
@Petra0901 píše:
Dobry vecer damy, mam na vas dotaz a pripadne uvitam i nejakou radu. Mam skoro 7mesicni holcicku. Jako miminko spala suprove (mela jsem kvalitni MM),takze dokazala spat i 5hodin v kuse. Kazdopadne cim je starsi, tim hure spi pres noc a budi se co 2 hodiny. Chapu, ze ji moje mliko nestaci, ze ho mam slabe. Zkousela jsem uz snad vsechno mozny (umely mlika - nutrilon, sunar, bebelo, takovy ty jednorazovy co se jen prihreji…,ruzny kase co jsou od 6-ti mesicu, i jsem zkousela pridat trochu krupicovy kase, smichat UM s MM…)proste asi vse, co lze vymyslet…jsou nejake dalsi napady nebo mate rady, co s tim? chapu ze se bude probouzet, s tim pocitam, ale nechapu ze je 8× (obrazne receno) vzhuru. Pochopila bych 1×-2×…ale vazne uz jsem unavena :(

To není hladem, ale rychlým psychomotorickým vývojem. Mozek to musí zpracovat. U nás se to u dětí opět zlepšilo kolem 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
20.9.23 09:33

Začínat v tomhle věku s UM, a ještě navíc kvůli spaní, je fakt kravina :D Vaše mléko je naprosto dostačující.
Děti se prostě v tomhle věku často budí, a hladem to není. Syn (8m) se mi budí co 1-2h už několik měsíců. A může být ještě hůř, pár maminek vám určitě napíše, že se jim mimčo budí každých 20-40 min :D
Jediné, co se s tím dá dělat, je vydržet. A spát v jedné posteli, protože jinak se člověk už vůbec nevyspí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.9.23 12:41

Se nedivim, ze ty hnusy blije.

Detem se v tomhle veku zrychluje metabolismus, je to normalni.

Dej si ji do postele a u kojeni spi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.9.23 14:04

@Lucie_Sx tak tobe taky pekne dekuji za informaci a zminku!!!👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...