Spánek dvojčat 9 měsíců - jak skloubit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
791
26.9.15 18:17

Spánek dvojčat 9m jak skloubit

Ahoj holky. Pokud je zde založené podobné téma, moc se omlouvám. Mám skoro devítiměsíční dvojčata, ale dost rozmražené spaní. :think: každé ráno před 8 ránu odvádění starší holku do školky, takže dvojčata. Po cestě nazpátek usnout, spinkaji tak do půl desáté. Ale kolem te půl jedné-jedné padají únavou a dám je spát chrupkaji tak do dvou hodin, kolem třetí hodiny jdu do školky, a to se v kočárku vstekaji. Jenže kolem té. Šesté. Večer. Už zase usínání. A tak je o koupi a spí, a tady je kámen úrazu. Vzbudí se kolem dvacatetreti. Hodiny a nechci i spát. Zkoušela jsem je dávat spát jen jednou za den ale má to stejný efekt. Nemáte dobrou radu jak to skloubit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
26.9.15 18:27

@patricie2014 Neslo by je dat spat driv jak v pul jedne? Bych je zkusila dat v pul dvanacte, v 1 bych je vzbudila a pak by bud usnuli v kocarku pri vyzvedavani ditete ze skolky nebo bych je dala spat po navratu domu, zase na tu cca 1,5h, a pak by mohl probehnout vecer beznym zpusobem s ulozenim dle potreby.

Pripadne bych je v tom kocaru rano posadila, pokud uz sedi, delala na ne blbinky, na cestu zpet jim dala do rukou piti, krupky ci piskoty aby se to dopoledni spani posunulo domu na nejakou pozdejsi hodinu.

Tahle prechodna obdobi, kdy dva spanky jsou malo a tri moc jsou umorna, budiz ti utechou, ze jsou fakt jen prechodna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
26.9.15 18:38

@patricie2014 v tomhle období mi dvojčata spinkala většinou 2× denně, jednou by bylo určitě málo, to by nezvládla…dopoledne chodila tak po 9.h.,spala tak asi do 11,odpolko tak od 2 až 3 hodin, spala tak asi do 5(zhruba, nebývala moc přesná :mrgreen: ),a pak večer kolem 8 už noční spánek(ale pouze jeden, dvojčátko A bylo a je mizerný spáč :roll: ).Pokud bys dokázala, aby neusnula cestou ze školky, ale až doma, tak by to snad šlo…odpoledne už v kočárku..já si většinou obstarala nákupy, pak se dospala na zahradě, ale to už jen chvilku, jak kočár stál, za chvíli bylo rodeo.. :lol:.Ale je fakt, že jsem s sebou nemusela „vláčet“ školkového prcka, který chce třeba domů… :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85292
26.9.15 19:46

@patricie2014 spatne se mi to cte. Po te 23h se deje co? Nechteji spat vubec? Nebo jen hodinu? Ja teda zasnu, ze Ti spi tolik pres den. Zitra ma me dite 8 mesicu a spi mi maximalne 2-3× 20-30 minut pres den. Mizna bych jim to trosku „pozkracovala“ pres ten den :nevim: ale nenasilne. V 19 hodin odpadne a spi do cca 7 rano s prestavkami na kojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
26.9.15 20:07

@blumen mala ma rok a spi mi 4× dohromady 5 hodin :roll: takze ja se nedivim nicemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85292
26.9.15 20:35

@phoma jako pres den? 8o tak to je dobry, ja bych se za delsi denni spanek me holcicky nezlobila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
26.9.15 21:08

@blumen no jeste aby to bylo v noci :lol: mam proste stesti je to sipkova ruzenka ale vstava v 6 a chodi spat v 8 ale v noci jeste furt 2× kojim chjo a nevim jak to odbourat nechci ji nechat brecet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85292
26.9.15 21:18

@phoma tak to mas fakt dobry :lol: ja budu v roce vstavat taky jeste urcite, ted vstavam nekdy jednou a jindy trikrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
26.9.15 21:20

@blumen no nas trapi zuby uz od 3 mesicu tak to tak beru uz jich ma 16 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie