Spánek, jsem brzy vzhůru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15231
3.7.26 16:23

Dřív jsem potřebovala minimálně 8 hodin spánku, ideální bylo 9. Ted mi stačí 6 a nijak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
4.7.26 12:45

Brala bych si prášek později a tudíž chodila spát později. Nespíte málo, máte 6-7 hodin spánku, což je dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5586
4.7.26 14:37

Zkus L-triptofan 4 - 5 tablet. Je bez předpisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25073
4.7.26 15:07
@884135 píše: Více

To se k Tritticu nesmí. Hrozí serotoninový syndrom. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5586
4.7.26 16:03
@lucad77 píše: Více

mě to funguje bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
5.7.26 09:45

V pátek mě psychiatricka predepsala abych si k Tritticu AC 150mg dal na noc Brintelix 10mg, co myslíte? nemám odvahu si Brintelix přidat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15231
5.7.26 09:48
@duklak píše: Více

Nemám zkušenost. Ale nechápu, proč ti psychiatrička upravovala medikaci na spánek, když ti ten spánek stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
5.7.26 10:53

Asi nebudeme mít většú zkušenosti než psychiatrička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
5.7.26 10:56
@Janča6 píše: Více

taky nevím

shrnutí

v 21:30h beru

Trittico AC 150mg, Kettilept 100mg, Gabapentin teva 300mg, Brintellix 10 mg, Derin 25mg,

ale co ten Derin? prý je to to samé jako Kettilept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
5.7.26 11:48

Co je Derin, si můžeš vygooglovat 8o A dále: Když si zde vznesl dotaz ohledně Trittica, měl jsi se zmínit o všech lécích, které bereš. Bereš toho hodně, takže nějaké hlubší problémy určitě máš. Já nejsem psychiatr, ale myslím si, že když jsi takhle zamedikovany a problémy se spánkem nemáš, ten Brintelix jsi možná spíš dostal na úzkost, jelikož se až uzkostne zabyvas tím, jestli správně spíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9472
5.7.26 12:01

Derin je quetiapin, stejně jako Ketilept. Brintellix není lék na spaní, jako indikaci má deprese, ale někteří Dr. ho dávají i na úzkosti. Nejasnosti řeš s Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
15.7.26 11:58

To je právě podle mě ten největší problém všech těch prášků na spaní. Často ti sice pomůžou usnout, ale vůbec neřeší, proč se člověk v noci nebo nad ránem budí. Dost mi pomohla taková zátěžová deka od Hevisleep. Tehdá jsem ji brala spíš na zkoušku, nečekala jsem od toho žádný zázraky, ale fakt jsem byla příjemně překvapená. Pod tou dekou mám takovej pocit, jako když je člověk zachumlanej nebo ho někdo obejme, tělo se mnohem líp uvolní a nejsem tak neklidná. Začala jsem usínat rychleji a hlavně se mi už tolik nestávalo, že bych byla vzhůru nad ránem a koukala do stropu. Ráno se navíc budím mnohem víc odpočatá a nejsem tak rozlámaná nebo nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.