Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dřív jsem potřebovala minimálně 8 hodin spánku, ideální bylo 9. Ted mi stačí 6 a nijak to neřeším.
Brala bych si prášek později a tudíž chodila spát později. Nespíte málo, máte 6-7 hodin spánku, což je dostačující.
@884135 píše: Více
To se k Tritticu nesmí. Hrozí serotoninový syndrom. ![]()
V pátek mě psychiatricka predepsala abych si k Tritticu AC 150mg dal na noc Brintelix 10mg, co myslíte? nemám odvahu si Brintelix přidat
@duklak píše: Více
Nemám zkušenost. Ale nechápu, proč ti psychiatrička upravovala medikaci na spánek, když ti ten spánek stačí.
Asi nebudeme mít většú zkušenosti než psychiatrička.
@Janča6 píše: Více
taky nevím
shrnutí
v 21:30h beru
Trittico AC 150mg, Kettilept 100mg, Gabapentin teva 300mg, Brintellix 10 mg, Derin 25mg,
ale co ten Derin? prý je to to samé jako Kettilept.
Co je Derin, si můžeš vygooglovat
A dále: Když si zde vznesl dotaz ohledně Trittica, měl jsi se zmínit o všech lécích, které bereš. Bereš toho hodně, takže nějaké hlubší problémy určitě máš. Já nejsem psychiatr, ale myslím si, že když jsi takhle zamedikovany a problémy se spánkem nemáš, ten Brintelix jsi možná spíš dostal na úzkost, jelikož se až uzkostne zabyvas tím, jestli správně spíš ![]()
Derin je quetiapin, stejně jako Ketilept. Brintellix není lék na spaní, jako indikaci má deprese, ale někteří Dr. ho dávají i na úzkosti. Nejasnosti řeš s Dr.