Spánek po obědě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
9.7.14 22:53

Asi bych chrupkání po obědě zrušila. Na našem prckovi poznám když je zralý na spaní, ale on je po taťkovi a usne mi třeba v 17h, vzbudí se v 18,30 a v 20,30 už zase spí. Vstává okolo 6 ráno a usíná tak v 10-11h. Když se mu spát nechce, lozíme venku. Bydlím na vesnici a tak chodíme se psem a kontrolovat sousedovi slepice a na písek na terase a k lesu na houpajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
10.7.14 07:53
@JaPaS2 píše:
@Andriska tak takto spí naše taky, pokud nespí po obědě.Včera po obědě jsem ani nezkoušela dávat spát a horor celé odpoledne :(. Dneska usla se mnou v posteli po 30 minutách (já dělala, že spím) a spala 2,5 hodiny.

Jako, že byla protivná a rozespalá když nešla spinkat po tom obědě? Tak to je na prd. Malá je právě celý den v klidu, vůbec ji to odpolední spaní nechybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
10.7.14 14:27

@Andriska ano, celé odpoledne byla protivná, pořád se chtěla nosit a být jen u mě. Po obědě nemůže usnout, protože je to na ní brzo. Spí i do 9-té a to je dlouho. Jiné děti spí do 7 a pak jdou vklidu po 12-té spát. Aduš to má celé posunuté. Teď usla po 14 hodině a to po hodině, co jsem u ní ležela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
11.7.14 10:55
@JaPaS2 píše:
@Andriska ano, celé odpoledne byla protivná, pořád se chtěla nosit a být jen u mě. Po obědě nemůže usnout, protože je to na ní brzo. Spí i do 9-té a to je dlouho. Jiné děti spí do 7 a pak jdou vklidu po 12-té spát. Aduš to má celé posunuté. Teď usla po 14 hodině a to po hodině, co jsem u ní ležela.

Tak jedině ji ráno dřív vzbudit ať usne dřív po tom obědě jinač nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
11.7.14 23:18

@Andriska zkusím ji zítra vzbudit nejpozději v osm. Ať se jí to zase posune zpět. Je to jak s posunem času na hodinách na jaře a na podzim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí