Spánek po odstavu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34
19.1.23 09:17

Spánek po odstavu

Zdravím maminky,
Chtěla jsem se zeptat za jak dlouho po odstavu se vašim dětem zlepšil spánek. Syn má 18 měsíců a je už třetí den bez nočního kojení a stále žádný posun. Neočekávám spánek celou noc, sama se v noci jednou vzbudím na pití spíš jsem očekávala, že se bude budit méně 2-3×. Před odstaven se budil tak 6× za noc a to zůstalo. Samotný odstav proběhl víc než v klidu. Jen jednou si asi 10 minut stěžoval, vlastně to ani nebyl pláč spíš takové naštvané povídání a pak se přitulil a usnul. Teď když se vzbudí tak se vždy potřebuje napít a dlouho se vrtí než vůbec usne. No a za ty tři dny se pokaždé vzbudil kolem druhé a byl vzhůru, chtěl si jít hrát, zůstávám s ním v posteli, což předtím vůbec nedělal, spíš hodně výjimečně. Přes den spí jednou 1,5 - 2 hodiny po obědě. Usíná tak, že si lehneme do postele, vezme si k sobě plyšáka, přitulit se ke mě, dělám šššš a čekám než usne. Chodí spát kolem 19:30, to už bývá unavený a usíná poměrně rychle 10-20 minut :)

Moc děkuji za odpovědi případné rady co s tím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
19.1.23 09:31

No on spánek někdy s odstavem nijak nesouvisí. Podle mě se probere tím pitím, v 18ti měsícíh nepotřebuje pít tolikrát za noc. Pak ho může trápit nucení čůrat a třeba i proto mu pak trvá usnout. Nedávala bych mu pít, max jednou za tu noc. Možná se bude chvilku vztek, ale to přejde. Když bude vědět, že v noci pít nedostane, tak se nebude tolik budit. No a pak je možnost, že to tak prostě má a bude se budit i tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.1.23 09:40

@Martha03 tak s tím pitím mě to nenapadlo. Já se právě taky na pití jednou vzbudím, bez vody u postele v podstatě neusnu tak jsem si říkala, že to tak má taky. Mám vždycky strašně sucho v ústech. Každopádně zkusím mu dát napít třeba jen dvakrát a uvidíme. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30537
19.1.23 09:51

Nejmladsi dcera 4 roky po odstavu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí