Spánek u prsa, kojení co 2 hoďky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6770
24.8.14 17:56

@andelka83 kocarek ted moc nechce, nejlip je ji v ohradce, z te hezky vidi. Mozna i kakani zlobi. Prvne nekakala treba 3 dny a ted par dni i 6× za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33043
24.8.14 17:58

@Pavla7 i to je možné. Miminka mají své trápeníčka. Třeba i zoubky už můžou tlačit, nebo nějaká virozka, nebo něco z jídla (mlíčka).
Já myslela kočárek na spaní, v ohrádce asi nespí, když kouká. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.8.14 18:02
@Pavla7 píše:
Ahoj, nasla jsem diskuze na podobne tema, ale kazde dite je jine, proto zakladam novou. Ma skoro 4-mesicni dcera vetsinou ve dne papa co 2 hodiny, pribira pekne, je plne kojena. Usinala v kosiku, ale pred tydnem zmena, a neusne jinak nez u prsa. Pred tydnem jeste papala kolem 20, 3, 6. Ted tyden 20, 00, 3, 6,a vcera 20, 00, 2, 4, a od 5 u me. Mlika mam dost, pribiva, tak co to muze byt? Mam ji zkusit dat nemlecnou kasi, nebo co? Vim, ze je spatne usinani u prsa, ale nejsem zastavce nechat vyplakat. Poradte prosim, kdo mate zkusenosti, prvni dcera nebyla kojena, tak ta uz od 4 papala kasi.

a proč by to mělo být špatné? :nevim: mě u prsu usínali, resp. usínají, oba, starší do roka a půl, pak sám od sebe přestal, nakojil se, a šel si sám lehnout, mladší usíná většinou pořád, i když už mu táhne na 3 roky, a jako problém to nevidím, když náhodou nejsem doma(zatím tedy jen na odpolední spaní),tak usne, když si sním táta lehne do postele, mě už sem tam taky u kojení večer neusne, ale lehne si na zem, a usne tady v obýváku, v kočárku taky v pohod usne, takž v usínání u prsa problém fakt nevidím, ono ho to jednou přejde. jinak časté kojení je ve 4m normální, holt má větši potřebu něčeho, těžko říct, jestli mlíčka, nebo fyzického kontaktu..a myslím že je to fuk. miminku bych prso určitě neodpírala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
24.8.14 18:05

@slavuska1 Myslela jsem to tak, ze kdyz je utahana a i napapana a chtela by spinkat tak neusne, protoze prso pousti, nema hlad a sama to ted neumi a place.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.8.14 18:10

@Pavla7 jo tak. s tím tedy bohužel neporadím, tohle moc neznám, mě vždycky statečně tahali tak dlouho, než usnuli..taky to na váze bylo znát, že se přecpávali :mrgreen: teď poslední půlrok právě mladší když už nechce, tak si tu lehne na koberec, a usne, ale coby kojenec se ududal vždycky.
vlastně teď mě napadá, starší jako miminko taky občas řval z přetažení, a prso nechtěl, ale já mu ho narvala „násilím“, po 15 vteřinách protestů se nakonec vždycky chytil, a za 2 minuty dudání byl tuhej…poté co jsem 20 min marn chovala ječící a rudnoucí mimčo, tak jsem to zkusila takhle „silou“, a úspěšně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
24.8.14 18:11

@andelka83 Ajo takto. Kdyz jsem ji naposled dala do kocarku, ze pujdeme ven, tak tak spustila, ze jsem ji venku chovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
24.8.14 18:12

@slavuska1 tak za zkousku nic nedam, dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33043
24.8.14 18:13

@Pavla7 to mi něco silně připomíná :mrgreen: časem to přešlo a pak spal v kočárku v pohodě 2-2,5h, časem dokonce i ve stojícím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
24.8.14 18:21

Nečetla jsem vše, ale je to podle mého normální…Mě tohle prcek dělá i teď a to mu budou dva roky :-D Ale tak oni mu rostou druhé stoličky, ale i bez toho je celkem náročný co se týče prsa :-) Naštěstí přes den už tolik nevyžaduje
Zkus najít jiný rituál na usínání, já třeba pohupovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
24.8.14 18:36

Ale třeba dnes je Macek u prsa celej den…snad co hodinu. A ted odpoledne:pije, sp8,pije, spí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
24.8.14 18:40

@mari1912 No ja ji zpivam, tancim a kojim ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
24.8.14 18:43

@Pavla7 Ahoj, kojení co dvě hodiny je v tomto věku normál, usínání u prsa bych taky neřešila, syna rok a půl taky před spaním kojím a někdy usne u prsu, někdy chce sám do postýlky, až bude chtít spát sám, tak ho nechám samotnýho.. maximálně bych jí, až uvidíš, že už nepije, vytáhla z pusy prso a vrazila dudlík, aby si ještě podudlala, abys nebyla ten dudlík ty. Ale co maminka to jiný názor, takže za mě poradím tohle :-)

• Citovat
  • Upravit
6770
24.8.14 18:49

@Lizzi ten dudinek ji davam, jen mi prijde, ze je strasne unavena kdyz se tak casto budi a pres den malo spinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
24.8.14 18:52

@Pavla7 nepřijde mi, že by se budila často, kojené děti se takhle v prvním půlroce většinou v noci budí. Má pak problém usnout, nebo se napije a usne? Jestli se jen napije a v pohodě usne, a nedělá Ti to další potíže jako že bys byla extrémně unavená nebo nevyspalá, tak bych to tak nechala, to spaní se dost rychle mění :-)

• Citovat
  • Upravit
6770
24.8.14 19:07

@Lizzi vetsinou usne u kojeni, ale dnes byla od 2 do 3 vzhuru a od 5 vzdy kdyz usnula a ja ji oddelala od prsa byla vzhuru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová