Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Beba 1 nebo Hipp 1? Co je lepší a cenově výhodnější?
Máte zkušenost s BEBA HA?
Přidejte zkušenost s BEBA HAZa nás doporučuji Hipp.
Tuším, že i vycházel levněji, ale už si to nepamatuji, musíš si spočítat, kolik tě vyjde gram a porovnat. ![]()
Co jsem tak koukala na net tak hipp 800g vyjde 320-360korun, beba 600g vyjde 220-250korun.
No, tak to vypadá, že je rozhodnuto… Tak jen pro vyváženost: my máme Bebu Pro 1 a spokojenost po všech stránkách, žádný problém na příjmu ani na výdeji
Je tedy pravda, že jsem malé nikdy nedávala nic jiného, tak nemohu porovnávat.
U nas asi takhle -.od porodnice jsme zacinali na Bebe, myslela jsem si, ze mala spatne kaka, tak po procitani diskuzi jsem zkusila Hipp bio combiotik a mala byla v tu chvili totalne zacpana. Slavnej hipp letel do kose, my.se.vratili k Bebe a 3mesice. Pak z niceho nic prestala vyhovovat. Pak jsme vyzkouseli par dalsich mlik a nakonec za nas muzem doporucit na plny care mliko Babylove..
Hipp i beba, nejlepsi babylove, kvalita uplne stejna, finance uplne jinde…
@Clairisek @adolfa To je mlíčko z DM? A co prdíky nebudou nás trápit trpíme na ně ![]()
@Jajda2011 mala na ne netrpela u zadnyho mlika, takze nemuzu posoudit a jinak ano, je z DM ![]()
@Jajda2011 píše:
@Clairisek @adolfa To je mlíčko z DM? A co prdíky nebudou nás trápit trpíme na ně
pocitam, ze ty to pit nebudes, tak te asi prdiky trapit nebudou
a jinak je to, bohuzel, nepredvidatelne, to co sedi jednomu, nemusi sedet druhemu, takze je mozny, ze UM prostridate vic, nez najdete vyhovujici
Já bych i do Babylove šla, ale nemají tu PRO verzi s probiotiky. Hipp i Beba ano.
Um se musi vyzkouset…ja jsem to taky na zacatku desne resila, ale zpetne to vidim uplne jinak, prvni dite no
jsem to taky resila nekolik dni
ihipp i beba jsou kvalitni, babylove take…vyzkousis a uvidis… ja bych ted kdybych mela znova mimi zacala rovnou babylove a to ne kvuli tomu, ze je to levnejsi, ale protoze je opravdu kvalitni a chutove dobre. kdyz nesedne, zkusit jine…prdiky resit, az kdyz budou, stejne vetsinou deti co maji sklon na to trpet je maji vzdy, to zas pak pomuze nahrat brisko, masaze a tak…