Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj damy, jestli mate nektera kontakt na nejakou overenou/vyzkousenou laktacni poradkyni v Ricanech nebo blizkem okoli, zasle mi prosim kontakt. deeekuji ![]()
Zkus se mrknout tady na ten odkaz, snad ti aspoň trochu pomůže, co jsem koukala, tak Říčany tam jsou taky ![]()
http://www.kojeni.cz/poradci.php
Diky!
je mi jasne, ze na netu jich par najdu. Spis jsem chtela nejake doporuceni ![]()
To bys nevěřila, jsem ze Říčan a celej dnešek hledám zoufale laktační poradkyni ![]()
Jinak kamarádka mi dala doporučení na tuhle 775188594, ani nevím jméno, ale volala jsem jí, je teď nějak mimo, ale jsme domluvené na pondělí večer, že ke mě přijde dom ![]()
Mam overenou laktacni poradkyni
je z Rican a problem resi bud po telefonu nebo dorazi az k vam domu. Je moc mila a nam hodne pomohla. Jmenuje se K. Ruszova a telefon je 731811017.
Holky, moc děkuji! Dva kontakty jsou více, než jsem čekala:-) Ještě se zeptám, jeslti máte představu, kolik se jim platí (aspon orientačně). děkuji!
@Pájínek ta co jsem psala já, si takx prý bere 300Kč za sezení ![]()
@zdeňka41 prosim te, jaka je ta poradkyne co o ni pises? Sesly jste se?
@Krčka Prosím tě, nakonec jsme se nesešly, protože byla zrovna někde na nějakým táboře, měla jsem jí zavolat na konci víkendu a byl pátek a já byla zoufalá a chtěla pomoct, tak jsem hledala dál, ale nakonec se nesešla se žádnou, ale s dvěma jsem se radila přes telefon a byly jsme domluvené, že vyzkouším, co mi poradily a ozvu se… a mezitím jsem to vzdala
ale ta jak jsem tu na ní psala to číslo, tak mi ho dala kamarádka, která má dvě děti a u obou trpila právě na záněty v prsou a říkala mi, že je skvělá, že jí zachránila prsa, tak jí určo zkus zavolat
Přála bych ti, aby ti s tím zánětem pomohla..