Skleněná pístová odsávačka

2497
16.8.14 11:31

skleněná pístová odsávačka

Máte zkušenost s obyčejnou pístovou odsavackou z lékárny? Chtěla bych si dělat zásoby do mrazáku a zajímalo by mě jestli dobře odsava, mám manuální od aventu a ta mi vubec nefunguje. Je od kamarádky tak je možný že už je naka gumicka špatná. ( omlouvam se za případne překlepy píšu z telefonu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102056
16.8.14 11:41

@nick8 S pístovou zkušenost nemám… ale u Aventky mám zkušenost s tím, že je strašně citlivá na správné složení, takže doporučuju, tak minimálně 5 pokusů - rozebrat - složit - vyzkoušet… a pozornost zaměřit zejména na správné nasazení té průhledné silikonové kulaté části a té bílé hvězdičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
16.8.14 12:02

Z pístový jsem měla akorát zničený prsa a odrovnaný ruce. Ne nadarmo se jí přezdívá kozokazka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
16.8.14 12:08

Pístovou určitě ne. Já měla manuální právě od aventu a byla jsem s ní spokojená. Nejlepší jsou samozřejmě elektrické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
16.8.14 12:12

Do tý obyč bych nešla..mám od aventu a pokud bylo co odsávat tak to vždy šlo, jako ze začátku než sem se s tím naučila tak sem odsála mín ale pořád to šlo a hlavne když to třeba nešlo tak sem nejdřív trošku odstříkala ručně a pak to bylo ok

• Citovat
  • Upravit
19976
16.8.14 12:15

Pístová jsou vyhozené peníze. Za mě jedině elektrická, nejlepší je Medela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
16.8.14 12:44

Ja jsem naopak nejlip a nejrychlejc odsala s tou obycejnou pistovou plastovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
16.8.14 15:04

Holky všem vám moc děkuju. Koupila jsem si manuální od madeli a je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.14 15:09

Ja mela prvni elektrickou medelu a stala za ho… :evil: bolelo me to, odsalo se nula nula prd a i to trvalo neskutecne dlouho… :evil: :evil: :evil:
pak jsem si poridila ze jeste skusim obyc. pistovou a parada :palec: za chvilku krasne hotovo, nic nebolelo, mlicka bylo hodne :palec: prsa mi to rozhodne neznicilo a to jsem odsavala 4 mesice, ja muzu jen doporucit ;)

• Citovat
  • Upravit
2497
16.8.14 15:52

@maminka159 :D jo jo, manžel byl doma malá nakrmená tak jsem hned jela. Teď už se nemusím bát být někde dýl a nebo je pustit na delší procházku.
Hned co jsem se vrátila tak jsem jí vyvařila a zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
10.5.15 23:36

Nedám dopustit na Medelu. Druhého syna jsem takhle kojila 8 měsíců - účinně nesáll a já měla plno mléka, tak jsem odsávala a dávala lahví a plnila mražák přebytky :-) Pořídila jsem dvoufázovou elektrickou na obě prsa zároveň - sice drahá, ale investice se rozhodně vrátila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová