Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
maminky prosím možná o hloupou radu.
co to je špaňelská deka??? dočetla sem se o tom na internetu. chci malýmu koupit nějakou teploučkou deku na zimu…
a myslíte že se nám to ještě vyplatí (máme pět měsíců).
moc děkuji všem za radu
Španělskou deku můžu jen doporučit. Je opravdu teplá, neplstnatí i po 3 letech používání vypadá jako nová. Určitě ji ještě užijete ![]()
Náš malý svou deku miluje, vozíme ji na všechny dovolené, dost často pod ní spává na chatě, ale i doma. Dokonce i v nemocnici byl klidnější, když měl svou deku
Máme tuto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Je jich spousta typů od různých výrobců. Tak dobře vyber ![]()
PS: španělská je podle místa původu originálního výrobku. Složení této deky je kolem 85%akryl a 15% polyester.
Ahoj, např.: http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?… Rozhodně ji využijete i v budoucnu, využívá se hlavně do kočárku, většinou má pěkný obrázek, je teplá, po x praních je pořád stejná, nepouští chloupky.Ahoj, M.
Cyesis - než jsem si španělku koupila, tak jsem se hodně ošívala nad cenou. Ale investovala jsem a koupila ji. Teď ji mám na druhé děťátko - taháme ji opravdu všude - doma, do kočárku, po návštěvách. Mám od firmy Fetexa. Je to velmi hustá, velmi příjemná měkkoučká deka, výhodou je i to,že orptoi jiným nepouští chlupy.
Pokud ji budeš prát dle návodu, je fakt jak nová - ta naše i po takovémto tahání je pořád jako nová ![]()
oživuji tuto diskuzi
holky, chystáme se koupit španělskou deku do kočárku. Prosím, doporučte jakou značku, příp. s kterou máte osobní zkušenost. Díky ![]()
Ja mela pro dcerku od znacky Fetexsa, byla super, je stale nadherna a zrovna ji prodavam ![]()
Ahoj, máme Rasilan, je super, malá ji miluje, pořád se s ní mazlí
Koupila jsem na MMB za nějakých 250 kč, a byla jako nová. Podle mě je naprosto zbytečný kupovat novou za 600… ale to je samozřejmě na každém.
Bacha na napodobeniny, jednu jsem držela v ruce a ten rozdíl je hodně znát.
Já jsem nejdříve koupila jinou deku protože se mi nechtělo dávat tolik peněz a nakonec jsem stejně koupila tuto scarlett-spanelska-deka-535-slunatko-80×110cm
a jsem s ní nesmírně spokojená je skvělá a ta investice se fakt vyplatí. Myslím že když si šáhneš na španělskou deku a na kopii tak to člověk pozná hned na dotek
My máme špan. deku zn. BELPLA (materiál DRALON ) a taky si ji jen chválíme, je úžasně teplá a vůbec se po praní nemění její kvalita.
@olinka11 Tak podle výrobce a aby byla vyrobená ve Španělsku. Koukni opravdu na MMB, jestli ti to není proti srsti. Nebo najdeš i nové.
Já mám taky Fetexsu..koupila jsem novou…byla teda drahá ale byla to jediná věc co jsem koupila nové…Je nádherna…máme starorůžovou barvu, hebonká…dcerka se s ní stále mazlí. Ikdyž jí vypereš-neplskatí…
@jesenka33 píše:
Já mám taky Fetexsu..koupila jsem novou…byla teda drahá ale byla to jediná věc co jsem koupila nové…Je nádherna…máme starorůžovou barvu, hebonká…dcerka se s ní stále mazlí. Ikdyž jí vypereš-neplskatí…
tak tak, ta Fetexsa je fakt super a navic je vyrobena ve Spanelsku a i po vyprani je porad jako nova.
Mám taky na prodej a musím říct že je jako nová i po několika vypráních
Ahoj, španělku mohu jen doporučit, měla jsem ji pro obě děti od miminka a i když je jim už 3 a 6 let, nechala jsem si obě deky a děti je milují dodnes třeba u televize.