Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den chci se zeptat jak perete španělskou deku? Dáváte aviváž? Chystám se ji prát prvně a nerada bych něco pokazila. Děkuji za každou odpověď. ![]()
Ahoj! Já ji peru v programu na ruční praní (teplota na 30st.) A aviváž dávám. ![]()
Ala23 píše:
A jak moc ždímáte? Děkuji za akční odpovědi.
Já si nastavím nejmíň otáček (na pračce mám nejmíň 400).
Ahojky, tak já normálně 30-40, ždímání nechávám na 6. smyslu pračky
Myslím, že u toho jemného je to okolo 600.-800.otáček
Vypadá krásně ![]()
Já aviváž nedávám, peru na 40 st., a je pořád super měkoučká ![]()
Ahoj,nijak ji nesetrim,peru ji normal na 40,otacek 800,avivaz nepouzivam,protoze ji pak supnu do susicky.Je stale krasna jako nova,i kdyz je prana x-krat a mam ji sest let ![]()
vevci píše:
Mozna blby dotaz, ale co je to spanelska deka?
Jde o normální deku, ale s kvalitou je naprosto někde jinde, než veškeré ostatní. Teda dle mého názoru určitě!!
http://www.zbozi.cz/items?…
PeťulaK píše:vevci píše:
Mozna blby dotaz, ale co je to spanelska deka?Jde o normální deku, ale s kvalitou je naprosto někde jinde, než veškeré ostatní. Teda dle mého názoru určitě!!
Jo,to je pravda,já ji taky mám a je to kvalita!Jde o vysoce kvalitní deku s hustým chlupem,která má vysokou hřejivost,peru na 30
Všem moc děkuji deka je hotová voňavá a vůbec se nezměnila. Aviváž jsem taky dala (silan sensitive) snad nebudeme alergici až se narodíme. ![]()
Holky, tak jsem dostala po švagrové krásnou španělskou deku, ona jí měla po 2 dětech a je pořád jako nová… tedy byla. ![]()
Poprvé jsem jí vyprala, na 30tku a je taková nenadýchaná, vzhledově je stále pěkná, hebká, ale je splaclá ![]()
Dá se s tím ještě něco udělat nebo mám smůlu? Vůbec nevím, co by mohlo být špatně ![]()