Španělsko - Roquetas de Mar

15.5.15 08:56

Španělsko - Roquetas de Mar

Byl někdo v tomto letovisku ve Španělsku? Zajímá mě, jestli je to klidné nebo spíš rušnější letovisko, jestli jsou tam dětská hřiště, kde tam nakoupit potraviny, kde se najíst. Prostě cokoliv :) Díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
15.5.15 09:09

Nebyla jsem, ale bydlime 3hod vedle. je to spis klidnejsi misto (na spanelske pobrezi), budou tam asi prevazne „mistni“ (spanele z Madridu atd.), pak Anglicani. Obecne detska hriste jsou ve Spanelsku snad vsude, nove a pekne, casto i primo na plazi. Z marketu jsou tam takove ty bezne spanelske Consum, Mercadona (tak cca jak cesky Albert), je tam i Lidl.

http://roquetas-de-mar.costasur.com/…s/index.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cheyanne
21.5.15 09:59

Ahoj, já tam byla tuším před dvěma lety a super. Ale je pravda, že my byli v hotelu, který byl trošku na okraji. Bylo tam všude spoustu dětí. Jsou tam normálně krámky, restaurace, kavárničky, i velký obchoďák, kdyby bylo něco potřeba. Je tam všechno. Klidné středisko to asi úplně není, ale zase určitě klidnější než vedlejší Aquadulce, kam jsme jezdili za nočním životem. V Roquetas je večer klídeček. Každopádně Vám závidím, je to tam moc fajn. :)

• Citovat
  • Upravit
21.5.15 10:26

@cheyanne Můžu se zeptat, v jakém hotelu jste byli? A jaké je tam moře, jsou tam vlny nebo je klidné? Někde jsem četla, že ve Španělsku jsou v moři medúzy, je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí