Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Byl někdo v tomto letovisku ve Španělsku? Zajímá mě, jestli je to klidné nebo spíš rušnější letovisko, jestli jsou tam dětská hřiště, kde tam nakoupit potraviny, kde se najíst. Prostě cokoliv
Díky všem
Nebyla jsem, ale bydlime 3hod vedle. je to spis klidnejsi misto (na spanelske pobrezi), budou tam asi prevazne „mistni“ (spanele z Madridu atd.), pak Anglicani. Obecne detska hriste jsou ve Spanelsku snad vsude, nove a pekne, casto i primo na plazi. Z marketu jsou tam takove ty bezne spanelske Consum, Mercadona (tak cca jak cesky Albert), je tam i Lidl.
Ahoj, já tam byla tuším před dvěma lety a super. Ale je pravda, že my byli v hotelu, který byl trošku na okraji. Bylo tam všude spoustu dětí. Jsou tam normálně krámky, restaurace, kavárničky, i velký obchoďák, kdyby bylo něco potřeba. Je tam všechno. Klidné středisko to asi úplně není, ale zase určitě klidnější než vedlejší Aquadulce, kam jsme jezdili za nočním životem. V Roquetas je večer klídeček. Každopádně Vám závidím, je to tam moc fajn. ![]()
@cheyanne Můžu se zeptat, v jakém hotelu jste byli? A jaké je tam moře, jsou tam vlny nebo je klidné? Někde jsem četla, že ve Španělsku jsou v moři medúzy, je to pravda?