Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Netopirek Jestli nechápeš, tak si toho asi moc nenaputovala…
Šest let. Od šesti do dvanácti. Ale nevzpomínám si, že by se kdo převlíkal. @j.a.n.i1
@Brontik Tak to už je ale extrém, to v dnešní době snad ani nejde zažít kvůli všem těm regulím EU ![]()
@Netopirek ptala jsem se ted radeji i manzela a ten se taky nikdy neprevlikal
@blumen já si to taky ověřila u chlapa a nepřevlíkal, maximálně svlíkal.
A na přespání jednu noc mimo domov, by se vůbec neobtěžoval našim dětem balit jakýkoliv náhradní oblečení. Jeden den by to prý museli přežít ![]()
@Netopirek Tak svlíkání proč ne, to je OK, akorát tedy na ten případný noční přepad je to ještě o malinko nepraktičtější, než to pyžamo ![]()
@Netopirek píše:
@blumen já si to taky ověřila u chlapa a nepřevlíkal, maximálně svlíkal.A na přespání jednu noc mimo domov, by se vůbec neobtěžoval našim dětem balit jakýkoliv náhradní oblečení. Jeden den by to prý museli přežít
My se zacali po teto debate tesit, az vytahneme pod sirak nasi dceru
normalne mi to zacalo chybet ta atmosfera ![]()
@blumen taky si říkám, že by jsem mohla starší dceru a chlapa poslat pod širák. A já s mimčem aspoň do stanu. Ikdyž jsem ještě před půl rokem řekla, že už jedině do hotelu ![]()
@unuděná píše:
@Brontik Tak to už je ale extrém, to v dnešní době snad ani nejde zažít kvůli všem těm regulím EU
Jojo, dneska by si to nikdo netroufl. Navíc hlavnímu vedoucímu už je o 25 víc. ![]()
Lovila jsem trochu a ta víkednová akce byla na podzim roku 1991. Tak akce s vodou se konala předtím a jsem přesvědčena, že minimálně rok protože jsme byli max. sesťáci, ale lovim-li více a více v hlavě, tak si myslímm, že jsme do tý šestý teprve šli a to bylo v roce 1989- srpen.
A jeslti jo, tak to byko tuplem o ústa. Kdyby tak páni rodičové věděli… ![]()
edit. tak v kronice se píše, že to bylo v roce 1990 a km při přechodu Vojenského prostoru Boletice bylo bez mála 100 - dali to za 2 dny. Nejmladším bylo 12. počet osob se mi nepodařilo dohledat, protože se mi nechtějí načítat stránky.
![]()
Dala bych triko, tepláky, teplejší mikinu. Do spacáku, pokud to není spaní v místnosti, by mě nenapadlo si vzít pyžamo. Předpokládám, že se ani mýt nebudou, když budou spát v lese. Ty tepláky jsou praktické, že ráno i v noci může vylézt ven. My tedy máme na noc jiné tepláky a triko (ale to když spíme ve stanu a převlečeme se tam) a jak už tady někdo psal, potom jdeme ráno na záchod, nasnídat se. Nevím, kde by se v lese převlékal do pyžama.:) To by byl asi terčem vtípků.:)
Takže nakonec spal ve flísové teplákové soupravě z Lidlu (tu měl jen na spaní, přes den po lese lítal v tričku a kraťasech), ještě jsem mu přibalila flísovou deku a letní bundu, obojí nad ránem použil, bylo mu chladno, sice bylo ráno 15°C, ale byla dost rosa.