Spaní pod širákem (dítě)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101702
25.7.16 22:27

@Netopirek Jestli nechápeš, tak si toho asi moc nenaputovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.7.16 22:30

Šest let. Od šesti do dvanácti. Ale nevzpomínám si, že by se kdo převlíkal. @j.a.n.i1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.7.16 22:30

@Brontik Tak to už je ale extrém, to v dnešní době snad ani nejde zažít kvůli všem těm regulím EU ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85371
25.7.16 22:32

@Netopirek ptala jsem se ted radeji i manzela a ten se taky nikdy neprevlikal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.7.16 22:39

@blumen já si to taky ověřila u chlapa a nepřevlíkal, maximálně svlíkal.

A na přespání jednu noc mimo domov, by se vůbec neobtěžoval našim dětem balit jakýkoliv náhradní oblečení. Jeden den by to prý museli přežít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
25.7.16 22:42

@Netopirek Tak svlíkání proč ne, to je OK, akorát tedy na ten případný noční přepad je to ještě o malinko nepraktičtější, než to pyžamo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85371
25.7.16 22:42
@Netopirek píše:
@blumen já si to taky ověřila u chlapa a nepřevlíkal, maximálně svlíkal.A na přespání jednu noc mimo domov, by se vůbec neobtěžoval našim dětem balit jakýkoliv náhradní oblečení. Jeden den by to prý museli přežít :mrgreen:

My se zacali po teto debate tesit, az vytahneme pod sirak nasi dceru :lol: normalne mi to zacalo chybet ta atmosfera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.7.16 22:48

@blumen taky si říkám, že by jsem mohla starší dceru a chlapa poslat pod širák. A já s mimčem aspoň do stanu. Ikdyž jsem ještě před půl rokem řekla, že už jedině do hotelu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
25.7.16 22:58
@unuděná píše:
@Brontik Tak to už je ale extrém, to v dnešní době snad ani nejde zažít kvůli všem těm regulím EU ;)

Jojo, dneska by si to nikdo netroufl. Navíc hlavnímu vedoucímu už je o 25 víc. :mrgreen:
Lovila jsem trochu a ta víkednová akce byla na podzim roku 1991. Tak akce s vodou se konala předtím a jsem přesvědčena, že minimálně rok protože jsme byli max. sesťáci, ale lovim-li více a více v hlavě, tak si myslímm, že jsme do tý šestý teprve šli a to bylo v roce 1989- srpen. :think: A jeslti jo, tak to byko tuplem o ústa. Kdyby tak páni rodičové věděli… :mrgreen:

edit. tak v kronice se píše, že to bylo v roce 1990 a km při přechodu Vojenského prostoru Boletice bylo bez mála 100 - dali to za 2 dny. Nejmladším bylo 12. počet osob se mi nepodařilo dohledat, protože se mi nechtějí načítat stránky. :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.16 22:40

Dala bych triko, tepláky, teplejší mikinu. Do spacáku, pokud to není spaní v místnosti, by mě nenapadlo si vzít pyžamo. Předpokládám, že se ani mýt nebudou, když budou spát v lese. Ty tepláky jsou praktické, že ráno i v noci může vylézt ven. My tedy máme na noc jiné tepláky a triko (ale to když spíme ve stanu a převlečeme se tam) a jak už tady někdo psal, potom jdeme ráno na záchod, nasnídat se. Nevím, kde by se v lese převlékal do pyžama.:) To by byl asi terčem vtípků.:)

• Citovat
  • Upravit
6997
30.7.16 20:21

Takže nakonec spal ve flísové teplákové soupravě z Lidlu (tu měl jen na spaní, přes den po lese lítal v tričku a kraťasech), ještě jsem mu přibalila flísovou deku a letní bundu, obojí nad ránem použil, bylo mu chladno, sice bylo ráno 15°C, ale byla dost rosa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85371
30.7.16 21:35

@johanka139 tak hlavne, ze si to uzil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
30.7.16 21:51

Ano, byl moc nadšený, příští rok si to prý zase zopakuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie