Spaní pod širákem (dítě)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6997
25.7.16 20:05

Spaní pod širákem (dítě)

Ahoj, poraďte mi, prosím. Syn (11 let) bude v rámci příměstského tábora jednu noc spát pod širákem, víceméně v lese. Je to pro mě, i pro něj, premiéra. Bude mít spacák a karimatku. Ale nevím si rady s tím, jaké mu dát na noc oblečení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
25.7.16 20:09

Teď v létě (červenec/srpen)? My spali se synem (4r) teď o víkendu ve stanu bez tropika, měl jen tenké pyžamo (dlouhé) a přikryl se spacákem až k ránu. V noci je teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
25.7.16 20:10

Podle pocasi… triko a trenky/teplaky, nebo pyzamo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30908
25.7.16 20:16

Zalezi preci na spacaku. Do dobrho/tepleho spacaku bych mu dala funkcni triko a kdyby byla zima, tak i funkcni kalhoty, jinak at spi v trenkach. Jo, a jeste ponozky. Noci v cervenci jsou teple, srpnove jiz byvaji obvykle chladnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
25.7.16 20:18

Dej podle počasí, zabal mu variantu na chladnější (dlouhé pyžamo a deku) a na teplou noc (krátké pyžamo ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
25.7.16 20:19

Děkuji za rady :D, nějak sama neumím odhadnout, jak moc teplo nebo zima mu v noci v tom spacáku může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.7.16 20:20
@johanka139 píše:
Děkuji za rady :D, nějak sama neumím odhadnout, jak moc teplo nebo zima mu v noci v tom spacáku může být.

Tak ale už to není mimino, holt mu řekneš, že kdyby mu bylo chladno, ať se dooblékne, nebo přes sebe ještě hodí deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
25.7.16 21:01

@johanka139 pyžamo bych mu nedávala, bude za divného - tričko/triko s dl. rukávem + tepláky, řekni, kdyby mu bylo teplo, ať si sundá tepláky a ponožky, nebo naopak při zimě natáhne mikinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
25.7.16 21:52

Pyžamo by mě teda vůbec nenapadlo, to pod širák a do stanu podle mě nepatří. Tričko + tepláky, pro jistotou teplé ponožky a něco na přioblečení, kdyby bylo nad ránem chladno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.7.16 21:58
@Lendeš píše:
Pyžamo by mě teda vůbec nenapadlo, to pod širák a do stanu podle mě nepatří. Tričko + tepláky, pro jistotou teplé ponožky a něco na přioblečení, kdyby bylo nad ránem chladno.

Já osobně naopak nechápu proč? Klučičí pyžamo jsou v podstatě tepláky/kraťasy s tričkem (můj syn má většinu pyžam jako jednobarevné tenčí tepláky a triko s obrázkem, auta například).Pokud na tom zrovna nemá ovečky na obláčku nebo spící medvídky, tak nechápu, proč by to nepatřilo pod stan. Má snad spát v tom, v čem tam přes den lítá, udí se u ohně, kydá na to hořčici od špekáčku? Tfuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85241
25.7.16 22:03

@unuděná ano, ja teda spala v tom obleceni, ve kterem jsem cely den litala a ostatni deti taky :mrgreen: at si klidne vezme nejake teplaky s sebou, ale pyzamo by me fakt nenapadlo. Navic, nas uprostred noci ze srandy „prepadli“ a v pyzamu bych tam litat a hrat hru nechtela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101480
25.7.16 22:03
@Lendeš píše:

Proč by nepatřilo? Naopak zejména mladší by ho měli mít povinně, aby bylo jasné, v čem mají spát a netvrdili o teplákách, ve kterých byli celý den, že jsou to ty na spaní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85241
25.7.16 22:04
@johanka139 píše:
Děkuji za rady :D, nějak sama neumím odhadnout, jak moc teplo nebo zima mu v noci v tom spacáku může být.

Tak snad se dooblece propadne sam, ne? Rekni mu, at si da do batohu mikinu a bundu navic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.7.16 22:05
@blumen píše:
@unuděná ano, ja teda spala v tom obleceni, ve kterem jsem cely den litala a ostatni deti taky :mrgreen: at si klidne vezme nejake teplaky s sebou, ale pyzamo by me fakt nenapadlo. Navic, nas uprostred noci ze srandy „prepadli“ a v pyzamu bych tam litat a hrat hru nechtela :lol:

No to je hnus (a to jsem poměrně prase a v těchto věcech tolerantní), ale spát v tom, v čem se udím a popelím celý den :poblion: (hihi, poprvé vůbec jsem použila tohodle smajlíka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85241
25.7.16 22:06
@unuděná píše:
No to je hnus (a to jsem poměrně prase a v těchto věcech tolerantní), ale spát v tom, v čem se udím a popelím celý den :poblion: (hihi, poprvé vůbec jsem použila tohodle smajlíka).

V deseti letech tohle fakt nikdo neresil ;) a jak nam bylo dobre ;)

V dospelosti pojedu samozrejme pod sirak jinak, ale tabor je tabor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí