Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@stinga píše:
jo tak to se omlouvám, já jsem vteřinu předtím četla tu diskusi, jak píšeš, že jsi musela chodit do školy pěšky, tak mi to k tobě moc nesedělojá ani moji rodiče už jsme fakt pěšky nechodili, jinak když jsem tě četla, tak jsem si právě vždy představila, že je ti třeba cca 35, ale to chození pěšky mě zarazilo
tak promiň
V pohodě. Mě to spíš pobavilo. Nechci moc plevelit, ale já kolikrát, co vypráví manžel, taky nestačím zírat. On ten život byl fakt dřív na různých místech jiný. Když u nás byla švagrová a jeli jsme MHD, abychom si mohli dát sklenku a neřešili parkování, tak jsem se omlouvala, že na vlak možná budeme půl hodiny čekat, protože nevím, jestli se úplně trefíme do jízdního řádu a ona se skutečně od srdce zasmála. Prý u nich jezdí vlak tak třikrát denně.
@stinga píše:
jo tak to se omlouvám, já jsem vteřinu předtím četla tu diskusi, jak píšeš, že jsi musela chodit do školy pěšky, tak mi to k tobě moc nesedělojá ani moji rodiče už jsme fakt pěšky nechodili, jinak když jsem tě četla, tak jsem si právě vždy představila, že je ti třeba cca 35, ale to chození pěšky mě zarazilo
tak promiň
Mě je necelých 40 a do školy jsem pěšky chodila ![]()
Přidávám se k tématu… Když jste rušily hnízda, jak to vaše mimča zvládly? Malá bez něj prostě neusne
a už ji je prostě malý, kojící polštář tam nechce
… Nějaké rady? ![]()
@Katie23
Kolik je dítěti?
Otázkou je, jestli je opravdu hnízdo malé? Rozhodovala bych se v tomhle případě podle pocitu dítěte. Když se mu tam líbí, tak proč mu brát hnízdečko?
@pedigka 7 měsíců ji je, určitě bych ji ho nechtěla brát jen tak, ale bohužel i když ji dávám do půlky hnízda, tak se mi po chvilce přemrska až nahoru a tam má úplně ohnutou hlavu (asi ji to nevadí, vydrží tak spát klidně celou noc). ![]()
Ahoj, obnovuji diskuzi
jak se miminka oblekaji do hnizdecka? maji byt v zavinovacce nebo pod nejakou perinkou?
mozna je to hloupej dotaz, ale ja fakt nevim, ale vim, ze hnizdecko chci ![]()
@lalouch
Na spinkáni normálně dupačky, v zavinovacce a do hnízda.
Když byla větší, tak jsem ji přikrývala dečkou. Je to jen pro pohodlí miminka, nijak je to nezahraje
🙂
@lalouch píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi
jak se miminka oblekaji do hnizdecka? maji byt v zavinovacce nebo pod nejakou perinkou?
mozna je to hloupej dotaz, ale ja fakt nevim, ale vim, ze hnizdecko chci
Dcera mela klasickej overal, zavinovačku, a v ložnici ještě navrch slabou deku když jsme tam měli chladněji.. Uvidíš podle teploty
ono to hnízdecko nezahreje ![]()
@lalouch hnízdo nemá žádnou zahřívací funkci. Mám mimčo v overalku, perove zavinovacce a v hnízdě.
@MaryJackie píše:
Zdravim, do kolika mesicu jste nechavali pres noc spat miminka v hnizdecku?
Do té doby, než z něj malá vyrostla. Cca asi do 8 měs. Spíš bych to hodnotila podle toho, do kdy to je miminku příjemné. Přeci jen některá mimi chtějí postupem času více prostoru a už hnizdečko nevyhovuje. ![]()