Spaní miminka v hnízdečku

Twixinka
18.1.19 21:11

měli jsme velké hnízdečko a zrušili jsme ho definitivně až někdy v roce ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25114
18.1.19 21:12

Myslíš u nás v posteli? :lol: Pětiletá je u nás občas ještě dnes. Když ji trápí noční můry. Ale jinak jsem je všechny stěhovala s odložením dětské postýlky. Ve které stejně nikdo z nich v noci pořádne nespal :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
18.1.19 21:12

Myslím že cca do 5mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
18.1.19 21:13

Cca 4-5 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.1.19 21:16
@MaryJackie píše:
Zdravim, do kolika mesicu jste nechavali pres noc spat miminka v hnizdecku?

Syn měl jen zavinovačku a vykopával se. Pak už spal jen na peřince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
18.1.19 21:19

malá spala v hnízdečku do 6 měsíců a spánek byl v hnízdečku o moc klidnější než bez, ještě byla zavázaná v rychlozavinovačce, dokud spala navolno byla to hrůza, potřebovala ten omezený prostor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
18.1.19 21:20

@MartinaIrenata pětiletá je vnučka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
18.1.19 21:37

Pristi tyden male bude 6 mesicu a ma ho v postylce porad, jenom dole rozvazane a spi urcite klidneji nez bez nej.

• Citovat
  • Upravit
25114
18.1.19 21:39
@stinga píše: @MartinaIrenata pětiletá je vnučka?

Neee dcera. Já fakt nejsem ještě babicka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25114
18.1.19 21:48

Tam jsem si vygooglila hnízdečko, to vidím poprvé. Já jsem ale vlastně taky děti měla v takovém hnízdě. Vyrobila jsem si ho pomocí perinek v postýlce kolem zavinovačky. Používala jsem to už v porodce. Pak jsem dávala hodně měkkou podložku,, min. jednu perinku na matraci a plus neště jsem je polohovala do vyvýšené polohy kvůli refluxu. To samý v kočárku. Všechny tak do těch 5 měsíců, než se začaly přetáčet ve spaní na bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.1.19 21:51
@MaryJackie píše:
Zdravim, do kolika mesicu jste nechavali pres noc spat miminka v hnizdecku?

Naše malinká v něm spala už od příjezdu z porodnice. Měla jsem hnízdo vedle sebe v posteli a tímhle způsobem šly vyřešit dvě mouchy jednou ranou - jak mít mimi u sebe v posteli (blízkost moje s dítětem + pohodlné kojení v noci) a současně jak mít klid, že dítě je i přesto trochu oddělené, abych ho nezalehla (i když jsem si jistá, že bych ji nezalehla ani normálně). Spala v něm do víc než roka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
18.1.19 22:06
@MartinaIrena píše:
Neee dcera. Já fakt nejsem ještě babicka :mrgreen:

jo tak to se omlouvám, já jsem vteřinu předtím četla tu diskusi, jak píšeš, že jsi musela chodit do školy pěšky, tak mi to k tobě moc nesedělo :nevim: já ani moji rodiče už jsme fakt pěšky nechodili, jinak když jsem tě četla, tak jsem si právě vždy představila, že je ti třeba cca 35, ale to chození pěšky mě zarazilo :oops: tak promiň :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
18.1.19 23:19
@stinga píše:
jo tak to se omlouvám, já jsem vteřinu předtím četla tu diskusi, jak píšeš, že jsi musela chodit do školy pěšky, tak mi to k tobě moc nesedělo :nevim: já ani moji rodiče už jsme fakt pěšky nechodili, jinak když jsem tě četla, tak jsem si právě vždy představila, že je ti třeba cca 35, ale to chození pěšky mě zarazilo :oops: tak promiň :kytka:

a podle chození pešky hádáš věk ? Já jsem chodila pešky do školy a to nejsem tak dlouho ze zš a dětí co chodí na tu zš kde já tak chodí pešky doposud..hold ne všude je mhd tak dobře načasované že by mohli dětí jezdít autobusy

• Citovat
  • Upravit
76675
19.1.19 00:01

@smajlik345 tak u nás už jezdil autobusem i můj šedesátiletý otec, ale děda 95letý chodil pěšky , je to 5 km, teď už mají děcka přímo školní autobusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25114
19.1.19 06:56
@stinga píše:
jo tak to se omlouvám, já jsem vteřinu předtím četla tu diskusi, jak píšeš, že jsi musela chodit do školy pěšky, tak mi to k tobě moc nesedělo :nevim: já ani moji rodiče už jsme fakt pěšky nechodili, jinak když jsem tě četla, tak jsem si právě vždy představila, že je ti třeba cca 35, ale to chození pěšky mě zarazilo :oops: tak promiň :kytka:

V pohodě. Mě to spíš pobavilo. Nechci moc plevelit, ale já kolikrát, co vypráví manžel, taky nestačím zírat. On ten život byl fakt dřív na různých místech jiný. Když u nás byla švagrová a jeli jsme MHD, abychom si mohli dát sklenku a neřešili parkování, tak jsem se omlouvala, že na vlak možná budeme půl hodiny čekat, protože nevím, jestli se úplně trefíme do jízdního řádu a ona se skutečně od srdce zasmála. Prý u nich jezdí vlak tak třikrát denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí