Špatné dýchání - těžký výdech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50
10.1.16 22:39

Spatne dychani , vydech

Ahoj holky, zitra sice jdu k doktorce ale zajimalo by me jestli nektera z Vas nahodou u sveho prcka nemela taky… Moje dite 6let normalne dycha vsecko ale cca u kazdeho 6teho udela takove,,heh" tim heh myslim kratoucky tezky vydech mezi dychanim…Fakt nevim jak bych to popsala… Myslite ze se jedna o astma ci neco ze srdickem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50
10.1.16 23:38

Prave ze je vesela, je to takovy tezky vydech jakoby, mezibdychanim. Dela to i kdyz je sama… I kdyz si spivame a tak… Trva to x dni… :nevim: uvidime ale vrta mi to hlavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.1.16 23:42

A minuly rok byla casto nemocna co se tyce dychacich cest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.1.16 23:55

@ivikule
a dělá to při námaze nebo ve spánku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
11.1.16 00:24

Když spinká tak ne… Jinak při námaze i u pohádek když je v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
11.1.16 00:27
@ivikule píše:
Když spinká tak ne… Jinak při námaze i u pohádek když je v klidu.

a není to jen nějaký zlozvyk? :think:
hele ale na vyšetření bych šla - je to dítě tak raději jistotu.. ale víš kdyby tam bylo astma nebo srdíčko tak ten dech by byl jiný i ve spánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
11.1.16 00:30

Ja jsem jinak hroznej plasan no, tak se tady ptam a k doktorce urcite zajdu. A je pravda ze me i napadlo ze to videla treba u nekoho ve skolce s kym se bavi, zkousela to a uz to ma v ty svoji hlavince. Zacla to delat tento tyden, a pred tim byli prazdniny a v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
11.1.16 10:37

@ivikule Může to být „křeč“ hlasivek…řeší se to pak na logopedii, ale hooodně špatně se to poznává, takže se zkus poptat, jestli by to nemohlo být ono. Ideálně to nahraj na mobil, kdyby náhodou u doktora byl klid, ať to slyší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.16 14:44

@ivikule jako dítě jsem měla podobné problémy, doktoři mi sice diagnozovali astma, ale nikdy se to více neprojevilo a neměla jsem vyloženě závažné onemocnění. Nicméně lehčí potíže mívám i dnes. Zkoušela jsem inhalátor kamenné soli na astma a alerige, který je na přírodní bázi - nic čeho se obávat, nic chemického, a jsem s ním velmi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí