Špatné nastřelení náušnic

4
7.4.22 13:01

Špatné nastřelení náušnic

Ahojky holky, mám na vás dotaz a moc bych byla ráda, kdyby jste mi pomohly poradit. Včera jsem byla u doktorky s malou, aby ji nastřelila náušnice, ale jednu náušnici má podle mě strašně vysoko. Jsem z toho nešťastná. Děkuji za Váš názor. Měla bych to nechat předělat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2426
7.4.22 13:07

Já tam teda nevidím žádný rozdíl znatelný ce výšce. Navíc dítě roste dceři narostou vlasy změní se proporce a i kdyby tam. Nějaká odchylka bxka bude to nepatrné… Ne nenechávala bych znovu nastřelit. Přijde mi to zbytečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8810
7.4.22 13:09

Mne to přijde v pohodě. Ono to snad vždycky vypadá ze začátku divně… ale uši porostou, hlava poroste, lasy porostou, náušnice budou časem jiný a bude to vypadat úplně jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
7.4.22 13:09

Nevidím rozdíl. Podle mě je má hezké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2662
7.4.22 13:15

Za mě je to dobré :). Až opadne otok, nebude to ani poznat. No a jak porostou uši, tak se dírky ještě posunou níž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
7.4.22 13:16

Mně to druhé přijde výš, ale celkově mi přijde to ucho nateklé. Počkej pár dní až to splaskne a pak to porovnej znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
7.4.22 13:20

Mě se ta jedna zdá trochu výše, ale to fakt po bedlivém přezkoumání. Vypadá to dobře a jsou krásné mimochodem. Počkej až to trochu splaskne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36000
7.4.22 13:23

Me to prijde v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3915
7.4.22 13:27

Vypadá to, že je jedno trošku výš, ale může ji tam tlačit i ten otok.
Jinak mi přijde, že to má moc hezké. Uši s věkem rostou, takže ono se to po čase posune celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2392
7.4.22 13:32

Nechala bych to tak, jak to je. Nedávno tu bylo podobné téma a ten rozdíl byl mnohem patrnější. Tady se musí člověk opravdu zadívat, aby si něčeho všiml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
7.4.22 13:39

Ta druhá vypadá trochu výš, ale možná je to tím, že je tam třeba ta náušnice trochu křivé. Nechala bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
7.4.22 13:40

Já to vidím, mám to stejné doma u dcery. Na orl jí to sestra blbě střelila, taky prej dobrý dobrý, shrábli 700 kč a poslali nás domů. Tam jsem to znovu koumala a nakonec reklamovala. Šli jsme na přestřelení a to pos…a znovu, opět to má dcera křivě a ještě byla arogantní a naštvaná, že to chci předělat, prej nejsem doktor a nerozumím tomu. Až bude dcera starší tak se jí zeptám jestli to bude chtít předělat. Původně měla jít na píchnutí do Hellu, ale byl covid a všechno zavřený a oni berou děti jen do 1 roku. Štve mě to celý rok co to má. :zed:

Edit: a nejvíc mě štve, že jsem se nechala na nějaké naušnice přemluvit, původně jsem žádné dávat nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
7.4.22 13:45

Já bych to nechala, stejně dítě poroste a to ucho taky, může se to časem posunout samo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
7.4.22 14:13

Podle mě je to vysoko hodne jen to zakrývá náušnice, u nás to tak bylo taky, hned po nastřeleni jsem si toho všimla, ale dcera mela vetši naušnice tak to nebylo tak vidět, ted po 3mesicich jssm je sundala a rozdil je velký, tak necháváme jednu(tu co je vysoko)zarůst a pujdem znova :zed:.Mam pocit že to ty ženské neuměji pichat,1600jsme za to dali a ješte křivé :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
7.4.22 14:40
@niki V píše:
Podle mě je to vysoko hodne jen to zakrývá náušnice, u nás to tak bylo taky, hned po nastřeleni jsem si toho všimla, ale dcera mela vetši naušnice tak to nebylo tak vidět, ted po 3mesicich jssm je sundala a rozdil je velký, tak necháváme jednu(tu co je vysoko)zarůst a pujdem znova :zed:.Mam pocit že to ty ženské neuměji pichat,1600jsme za to dali a ješte křivé :pocitac:

Mě to přijde v pohodě u zakladatelky, i tohle, neřešila bych. Rozhodně lepší než mít dírky níž. To mám já, a nemůžu nosit visací náušnice vůbec, i by to s nima blbě vypadalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí