Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky holky, mám na vás dotaz a moc bych byla ráda, kdyby jste mi pomohly poradit. Včera jsem byla u doktorky s malou, aby ji nastřelila náušnice, ale jednu náušnici má podle mě strašně vysoko. Jsem z toho nešťastná. Děkuji za Váš názor. Měla bych to nechat předělat? ![]()
Já tam teda nevidím žádný rozdíl znatelný ce výšce. Navíc dítě roste dceři narostou vlasy změní se proporce a i kdyby tam. Nějaká odchylka bxka bude to nepatrné… Ne nenechávala bych znovu nastřelit. Přijde mi to zbytečné
Mne to přijde v pohodě. Ono to snad vždycky vypadá ze začátku divně… ale uši porostou, hlava poroste, lasy porostou, náušnice budou časem jiný a bude to vypadat úplně jinak…
Za mě je to dobré
. Až opadne otok, nebude to ani poznat. No a jak porostou uši, tak se dírky ještě posunou níž.
Mně to druhé přijde výš, ale celkově mi přijde to ucho nateklé. Počkej pár dní až to splaskne a pak to porovnej znovu.
Mě se ta jedna zdá trochu výše, ale to fakt po bedlivém přezkoumání. Vypadá to dobře a jsou krásné mimochodem. Počkej až to trochu splaskne.
Vypadá to, že je jedno trošku výš, ale může ji tam tlačit i ten otok.
Jinak mi přijde, že to má moc hezké. Uši s věkem rostou, takže ono se to po čase posune celé.
Nechala bych to tak, jak to je. Nedávno tu bylo podobné téma a ten rozdíl byl mnohem patrnější. Tady se musí člověk opravdu zadívat, aby si něčeho všiml.
Ta druhá vypadá trochu výš, ale možná je to tím, že je tam třeba ta náušnice trochu křivé. Nechala bych to.
Já to vidím, mám to stejné doma u dcery. Na orl jí to sestra blbě střelila, taky prej dobrý dobrý, shrábli 700 kč a poslali nás domů. Tam jsem to znovu koumala a nakonec reklamovala. Šli jsme na přestřelení a to pos…a znovu, opět to má dcera křivě a ještě byla arogantní a naštvaná, že to chci předělat, prej nejsem doktor a nerozumím tomu. Až bude dcera starší tak se jí zeptám jestli to bude chtít předělat. Původně měla jít na píchnutí do Hellu, ale byl covid a všechno zavřený a oni berou děti jen do 1 roku. Štve mě to celý rok co to má. ![]()
Edit: a nejvíc mě štve, že jsem se nechala na nějaké naušnice přemluvit, původně jsem žádné dávat nechtěla.
Já bych to nechala, stejně dítě poroste a to ucho taky, může se to časem posunout samo ![]()
Podle mě je to vysoko hodne jen to zakrývá náušnice, u nás to tak bylo taky, hned po nastřeleni jsem si toho všimla, ale dcera mela vetši naušnice tak to nebylo tak vidět, ted po 3mesicich jssm je sundala a rozdil je velký, tak necháváme jednu(tu co je vysoko)zarůst a pujdem znova
.Mam pocit že to ty ženské neuměji pichat,1600jsme za to dali a ješte křivé ![]()
@niki V píše:
Podle mě je to vysoko hodne jen to zakrývá náušnice, u nás to tak bylo taky, hned po nastřeleni jsem si toho všimla, ale dcera mela vetši naušnice tak to nebylo tak vidět, ted po 3mesicich jssm je sundala a rozdil je velký, tak necháváme jednu(tu co je vysoko)zarůst a pujdem znova.Mam pocit že to ty ženské neuměji pichat,1600jsme za to dali a ješte křivé
Mě to přijde v pohodě u zakladatelky, i tohle, neřešila bych. Rozhodně lepší než mít dírky níž. To mám já, a nemůžu nosit visací náušnice vůbec, i by to s nima blbě vypadalo.