Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak jste mě docela uklidnily, moc Vám děkuji za vaše komentáře, sice na to pořád vejrám a nedá mi to spát. Ještě jsem napsala jedné doktorce profesionálce a poslala foto a napsala mi tohle:
Dobrý den,
dle zaslaných fotografií musím konstatovat, že pravá náušnice je umístěna opravdu moc vysoko, nebude to vypadat hezky a nevejde se jí pak lalůček do visacích náušnic. Levá náušnice mi přijde mimo střed do strany a mírně asi i nahoru. Doporučuji nechat opravit.
Tak tohle mě ještě rozhodilo ![]()
@Terka_Ita hele, ja nechtela nic psat, ale neda mi to. Me to taky prijde blbe pichnuty na obouch stranach, na jedny je to videt daleko vic. Ja bych to vyndala. ![]()
@DandátkoP píše:
@Terka_Ita hele, ja nechtela nic psat, ale neda mi to. Me to taky prijde blbe pichnuty na obouch stranach, na jedny je to videt daleko vic. Ja bych to vyndala.
Já bych to taky vyndala ![]()
@Terka_Ita píše:
Tak jste mě docela uklidnily, moc Vám děkuji za vaše komentáře, sice na to pořád vejrám a nedá mi to spát. Ještě jsem napsala jedné doktorce profesionálce a poslala foto a napsala mi tohle:
Dobrý den,dle zaslaných fotografií musím konstatovat, že pravá náušnice je umístěna opravdu moc vysoko, nebude to vypadat hezky a nevejde se jí pak lalůček do visacích náušnic. Levá náušnice mi přijde mimo střed do strany a mírně asi i nahoru. Doporučuji nechat opravit.
Tak tohle mě ještě rozhodilo
U deti jsem toto resit nemusela, ale ja mam napichnute nausnice hodne vysoko. Jedinej problem mam v tom, ze mi hodne zapinacich nausnic nesedi. Dokonce jsem jich i par drahych dostala, a nemuzu je nosit. Stava se ni to docela casto.
Nic holky, já to vyndám. Počkám ještě dva tři dny až splaskne otok a nejspíš je vyndám. Ať mám klid na duši. Bych z toho byla zbytečně nešťastná. Zarostou dírky rychle? Kdy bych se mohla přeobjednat podle vás? ![]()
Ahojky, rada bych obnovila skupinu, ve ctvrtek mala dostala nausnicky, tecky vypadali dobre, ale vysledek se mi vubec nelibi, jsem z toho nestastna
Manzel, at to neresim, ze nic nevidi, ale ja ten rozdil vidim hned. Nausnicka vlevo je dal od hlavicky a vys. Protoze uz blbnu, zkousela jsem i merit zda nemam jen sugesci, leva fotka od hlavicky 6ml, vysoko 4ml, prava fotka od hlavicky 4ml, vysoko 3ml
Nechali byste jednu prestrelit? Dekuji za Vas nazor
@marttinkkka Ahojky Marti, tento problém jsem řešila před pár měsíci. Nakonec jsem to psychicky nedala a náušničky vyndala. Dírka zarostla do 10 hodin. Teď se chystám znova. Krásně se dírky zahojily a není vůbec nic vidět. Pravá foto mi přijde ok, ale ta druhá máš pravdu je o něco víš.
Myslíte, že bych měla vyndat a nechat nastřelit znovu? Levé ouško se mi zdá jinak nastřelené než to pravé. Děkuji za odpověď
@Anuska1234 ja tam teda rozdíl nevidím.. každopádně podle fotek je každé ucho jiné takže bych neřešila