Špatné nastřelení náušnic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
7.4.22 17:12

Tak jste mě docela uklidnily, moc Vám děkuji za vaše komentáře, sice na to pořád vejrám a nedá mi to spát. Ještě jsem napsala jedné doktorce profesionálce a poslala foto a napsala mi tohle:
Dobrý den,

dle zaslaných fotografií musím konstatovat, že pravá náušnice je umístěna opravdu moc vysoko, nebude to vypadat hezky a nevejde se jí pak lalůček do visacích náušnic. Levá náušnice mi přijde mimo střed do strany a mírně asi i nahoru. Doporučuji nechat opravit.

Tak tohle mě ještě rozhodilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
7.4.22 17:14

@Terka_Ita hele, ja nechtela nic psat, ale neda mi to. Me to taky prijde blbe pichnuty na obouch stranach, na jedny je to videt daleko vic. Ja bych to vyndala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
7.4.22 17:24
@DandátkoP píše:
@Terka_Ita hele, ja nechtela nic psat, ale neda mi to. Me to taky prijde blbe pichnuty na obouch stranach, na jedny je to videt daleko vic. Ja bych to vyndala. :nevim:

Já bych to taky vyndala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
7.4.22 18:37
@Terka_Ita píše:
Tak jste mě docela uklidnily, moc Vám děkuji za vaše komentáře, sice na to pořád vejrám a nedá mi to spát. Ještě jsem napsala jedné doktorce profesionálce a poslala foto a napsala mi tohle:
Dobrý den,

dle zaslaných fotografií musím konstatovat, že pravá náušnice je umístěna opravdu moc vysoko, nebude to vypadat hezky a nevejde se jí pak lalůček do visacích náušnic. Levá náušnice mi přijde mimo střed do strany a mírně asi i nahoru. Doporučuji nechat opravit.

Tak tohle mě ještě rozhodilo :(

U deti jsem toto resit nemusela, ale ja mam napichnute nausnice hodne vysoko. Jedinej problem mam v tom, ze mi hodne zapinacich nausnic nesedi. Dokonce jsem jich i par drahych dostala, a nemuzu je nosit. Stava se ni to docela casto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.4.22 20:45

Nic holky, já to vyndám. Počkám ještě dva tři dny až splaskne otok a nejspíš je vyndám. Ať mám klid na duši. Bych z toho byla zbytečně nešťastná. Zarostou dírky rychle? Kdy bych se mohla přeobjednat podle vás? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.22 15:56

Spatne nastrelene nausnice :-(

Ahojky, rada bych obnovila skupinu, ve ctvrtek mala dostala nausnicky, tecky vypadali dobre, ale vysledek se mi vubec nelibi, jsem z toho nestastna :-( Manzel, at to neresim, ze nic nevidi, ale ja ten rozdil vidim hned. Nausnicka vlevo je dal od hlavicky a vys. Protoze uz blbnu, zkousela jsem i merit zda nemam jen sugesci, leva fotka od hlavicky 6ml, vysoko 4ml, prava fotka od hlavicky 4ml, vysoko 3ml :-( Nechali byste jednu prestrelit? Dekuji za Vas nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.6.22 22:16

@marttinkkka Ahojky Marti, tento problém jsem řešila před pár měsíci. Nakonec jsem to psychicky nedala a náušničky vyndala. Dírka zarostla do 10 hodin. Teď se chystám znova. Krásně se dírky zahojily a není vůbec nic vidět. Pravá foto mi přijde ok, ale ta druhá máš pravdu je o něco víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
18.6.22 22:20

Opravdu je každá jinde :( Určitě bych nechala předělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.25 21:55

Myslíte, že bych měla vyndat a nechat nastřelit znovu? Levé ouško se mi zdá jinak nastřelené než to pravé. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.25 12:45

@Anuska1234 ja tam teda rozdíl nevidím.. každopádně podle fotek je každé ucho jiné takže bych neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí