Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Špatně se mi zavinuje děloha,poradte nějak trik co stím
?
V porodnici na to jedné mamince radili - pet flašku s vodou a válet po bříšku
@levmah28 píše:
Kontryhel?
velmi dobrý nápad
![]()
určitě je na posílení děložních svalů a v podstatě i na rychlejší poporodní hojení. ![]()
Já myslela zakladatelku.Setkávám se s tím poprvé,tak se ptám. ![]()
Jo tak to pardón
no já jsem měla po porodu to samé,a ještě mě špatně vyčistili,tak mi dávali tyto rady.
V případě bolesti,teplot,divného krvácení šup do nemocnice.
Me se po druhém porodu děsně bolestivě zavinovala deloha,dostala jsem cipek.Za pár dnů teploty,pobolivalo mi břicho,v nem zjistili,že se mi špatně zavinuje deloha,neboť tam mám zbytky krve.Dostala jsem atb,protože jsem měla zvýšené crp,pak i dvě injekce,aby se podpořily stahy delohy a krev se vyloučila.Nepomohlo to,musela jsem na docisteni
Ozivuji ![]()
holky, jsou nejaky bylinky na poporu zavinovani?
Jsem skoro 3 mesice po porodu a porad spinim. Nemam poradne zavinutou delohu a jsou v ni nejaky srazeniny. Injekce oxytocinu nepomohla ![]()
Na dalsi kontrolu k dr. jdu pristi stredu, ale chtela bych to zavinovani nejak podporit. Nerada bych skoncila na revizi
To jsem taky nasla ![]()
chtela bych si v bylinkarne nechat namichat nejaky „koktejl“ i na podporu kojeni. Tak abych vedela, co tam nechat dat
@habet píše:
To jsem taky nasla
chtela bych si v bylinkarne nechat namichat nejaky „koktejl“ i na podporu kojeni. Tak abych vedela, co tam nechat dat
kontryhel je i na delohu a i na kojeni…